adam akıllı facebook widget bulamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tans61

Üye
    Konu Sahibi
adam akıllı facebook widget bulamıyorum
arkadaş ben mi bulamıyorum yoksa hiç mi böyle bişe yok.

c6-01 için facebook widget uygulaması arıyorum. bi tane var ama onda da "arkadaşlık isteği, mesaj, dürtme" simgeleri var. dürtme ne yaa :) kim bakıyo dürtmelere. onun yerine bildirimler olan bi widget yok mu koskoca facebook için. ayrıca signed. ben yapamıyorum sertifikalandırma işini :(

konuyu http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...oru-n-larinizi-bu-konuda-sorun-95-466212.html yazdım ama sallayan olmadı o yüzden buraya da açıyorum

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Buyur arkadaşım sana facinate programını öneriyorum oviden ücretsiz indirebilirsin buyur link

tans61

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çalışıyor bu proğram biraz bilgi verir misin, dediğim widget özellikleri var mı. hiç öyle durmuyor

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Facebookta ki bütün işlemler mevcut ben kullanıyorum şahsen gayette hoş...

aykutozkann

aykutozkann

Üye
FACİNATE programını öneriyorum diğer programların hepsini denedim fmobi güzel fakat yavas aynı zamanda widget yok fakat facinate de tamamı var bıldırım oldugunda seslı uyarı veıryor ayrıca ekranda ayrı bır bıldırım ekranı daha cıkıyor. Ayrıca cok daha hızlı

tans61

Üye
    Konu Sahibi
FACİNATE programını öneriyorum diğer programların hepsini denedim fmobi güzel fakat yavas aynı zamanda widget yok fakat facinate de tamamı var bıldırım oldugunda seslı uyarı veıryor ayrıca ekranda ayrı bır bıldırım ekranı daha cıkıyor. Ayrıca cok daha hızlı

c6 01 kullanıyorum. sesli uyar ayarını yaptım ama sesli uyarmıyor :( sadece şarjı taktığımda yanan ışık yanıp sönüyor.

aykutozkann

aykutozkann

Üye
evet bende de öyle :D nasıl bir ayar yapmışlarsa ama diğerlerine göre yinede iyi. masaüstüne uyarı balonu geliyor ve hızlı. Şimdilik bence en iyisi bu.

erhanoz81

Üye
5800'da ana ekran uyarısı çalışmıyor galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt