OttomaN TigeR
Üye
test moderatör'dü.Ben zaten moderatör diye biliyordum.Tebrikler
![]()
test moderatör'dü.Ben zaten moderatör diye biliyordum.Tebrikler
![]()
Tesekkur ediyorumtebrikler...
Tesekkur ediyorumHayırlı olsun abi...
TesekkurlerTebrikler kurtulus40![]()
Tesekkur ederimTebrik Ederim Kurtuluş Abi![]()
Tesekkur ediyorumHayırlı olsun. Başarılar diliyorum![]()
Fazla olmadi Tesekkur ederim.cok oldu heralde ama hayırlı olsun Kurtulus abi
Tesekkur ederimTebrikler kurtuluş abi hayırlı olsun![]()
Amin,Tesekkur ederimtebriklerAllah utandırmasın
![]()
Degildim ama deneme suresi bitti.TesekkurlerBen zaten moderatör diye biliyordum.Tebrikler
![]()
Tesekkurler:tebrikler:
Cok tesekkur ederimTebrikler Kurtuluş40 , günaydın greenmile![]()
![]()
Tesekkur ederim.bende seni tebrik ederim tekrardan.tebrikler abi![]()
Tebrik konusu icin cani gonulden tesekkur ederim ve gec farkettim icin ozur dilerim.açıldı mı bilmiyorum ancak yeni dikkatimi çekti Kurtulus40'la kısa bir muhabbet haricinde konuşmuşluğum yok,hani bölümüne de fazla uğaramam ancak foruma yararlılığını heryerde hissettiren sevdiğim bir abim test modluk aşamasını geçip moderatörlüğe terfi etmiş bulunmakta.
Kendisini gönülden tebrik ediyor,başarılı bir yöneticilik hayatı diliyorum![]()
olmustu ama beni maxistar'lina sozlerinlede olsa layik gordunuz icin ayriyeten tesekkur ederim.Tesekkur ederimTebrikler Kurtuluş Abi,
Tesekkur ediyorumTebrikler abi![]()
Tesekkur ederim c.dEvet kendisine burdan başarılar diliyorum herzaman aramızda olman dileğiyle![]()
polluxea♪;4258056' Alıntı:

Bakalim ama bundan sonra yarisirmiyim bilmemDiğer yarışmaya katılır kazanırsın abi. Ama rütbeyi verirler mi bilmiyorum
Diablos'a verilmişti ama![]()

ve abi biraz soluklan bence hadi bu da benden

Tesekkur ederim bende maxicep ailesini seviyorum.MaxiCep tarafından seviliyorsun abi![]()

Tesekkur ederimHayırlı olsun abi tebrikler![]()
Tesekkur ediyorumtebrikler kurtuluş abi Symbian^3 kullanıcısı olarak yaptığın bütün yararlı paylaşımlar için teşekkür ediyorum.
Icelim beraber tesekkurlersitenin maxi all starlarını sıralayın deseler yardımlarından nezaketinden ve de iyi niyetinden dolayı kurtuluş abimi hep en başa koyardım. kendisini çok severim çok sıcak ve cana yakın bir abimizdir ayrıca emeklerini de göz ardı edemeyiz hem siteye hemde tüm symbian ^3 kullanıcılarına büyük emeği olmuştur. kendisi hiç bir talep beklemeden aylarca mod yapımı için uğraşmış bizim için büyük çabalar göstermiştir. forever kurtuluş abi en büyük kurtuluş abi seni çok seviyoruz kurtuluş abive abi biraz soluklan bence hadi bu da benden
![]()
![]()