Evet bende cfw'yi kastetmiştim. Diyelim telefona flash atarken sıkıntı çıktı ölü flashta atamıyorsun ne yapacaksın cihazın garantisi varsa öncelikle servise gideceksin. Arıza için CFW yükledim açılmıyor dersen garanti püf, telefon açılmıyor de bırak nerden bilecekler cfw yüklediğini dolayısıyla onlarda zaten orjinal dosyaları flashlayacaklar.Fakat CFW ile kullana biliyor. Bu konuda Nokia şunu diyor ;
daha da mantıklısı var güncelleme yaparken telefon gitti dersinEvet bende cfw'yi kastetmiştim. Diyelim telefona flash atarken sıkıntı çıktı ölü flashta atamıyorsun ne yapacaksın cihazın garantisi varsa öncelikle servise gideceksin. Arıza için CFW yükledim açılmıyor dersen garanti püf, telefon açılmıyor de bırak nerden bilecekler cfw yüklediğini dolayısıyla onlarda zaten orjinal dosyaları flashlayacaklar.

O da olur.daha da mantıklısı var güncelleme yaparken telefon gitti dersin![]()

Biz artık telefonlarımızda Anna Belle'nsin istiyoruz.madem nokia bize güncelleme yok diyor bende burdan nokia nin ANNA sını BELLE rim![]()
Evet bende cfw'yi kastetmiştim. Diyelim telefona flash atarken sıkıntı çıktı ölü flashta atamıyorsun ne yapacaksın cihazın garantisi varsa öncelikle servise gideceksin. Arıza için CFW yükledim açılmıyor dersen garanti püf, telefon açılmıyor de bırak nerden bilecekler cfw yüklediğini dolayısıyla onlarda zaten orjinal dosyaları flashlayacaklar.
bende yüz ,yüzelli kere flaşladım artık orjinal takılıyorum.Annasını bellesini bellicem şubatta androide geçecem hepsi NOKIA 'nın olsun annası bellesi carlası.

Elbette ama şansını serviste denemek daha mantıklı.bildiğim kadarıyla bu konuda son dönemlerde hassas davranıyorlarmış. Sanırım donanımsal sorunlarda garanti dışı kalıyormuş. Flashı zaten telefoncuyada yaptırabilirsin.
..... Gelir![]()
yaş 70 hala bekliyorum dermişiz
v60 son değerini bilin.. 
evet herkes onun öyle olduğunu biliyor fakat bu nokia sağı solu belli olmaz..... Gelir![]()