Maxicep Port Grubu

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
eğer androidde 360*640 veya yakın çözünürlükte bir model için yapılan oyunlar portlanırsa başlangıç aşamasında en azından çözünürlük ayarlamakla uğraşılmaz yoksa tüm resim ve model dosyalarının teker teker boyutunun değiştirilmesi çok büyük sıkıntı olur :S

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ilk adım benden olsun.
1. qt creator offline win7 veya linux (boyut 1.6 gb) indirin ( sdk ve gerekli araçlar hepsi içinde similator da var s60v5 s^3 ve megoo için program yazabilirsiniz)
verdiğim link win7 için:
2. görsel programlama olması çok kolay hiç bilmeyen biri bile ufak bir program yazabilir. az heves edin az araştırın yeter. Yotubede arattırın programcıların yaptıklarını takip edin.
3. var olan programları düzenleyebilirsiniz.
4. verilen program nokianın kendi kullandığı programlarıdır. resmi ve lisanssız ve dür.

görsel programlama örnek vereyim:
html ile hepimiz az biraş uğraşmısızdır. web tabanlı programlama dilidir.html kodlarla uğraşmak yerine microsoft office publisher html sayfalarını görsel olarak yapmamızı sağlar. aynı mantık.

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye

Gta 3 çıktı her yorumumu kötüleyeceksin zaten değil mi ?
gta 3? hangi gpu ile oynatıyormuş ne kadar hızlı oynatıyormuş gta 3'ü?

vay canına ne kadar da akıcı oynatıyor gta'yı :zuhaha: benim 13 yıllık bilgisayarım bundan daha güzel oynatıyor gta 3'ü :kop:

----------Eklendi @ 17:04:02 ---------- Yazıldı @ 17:02:48 ----------

yorumunu kötüleyen de yok bilgi veriyorum sadece.

_ardaa

_ardaa

Üye
Qt vs2008 eklentisi falan var ama benim boş vaktim yok, yoksa mobil yazılıma girmek istiyorum bende.

man20

man20

Üye
bu işten biraz anlayanlar ya da çok anlayanlar hepiniz özel msjdan msn lerinizi verirsiniz birbirinize. msn'de bi toplanın yani. gerektiğinde wep kameradan konuşursunuz. hepiniz bildiklerinizi anlatırsınız ve bi yerden başlayın yavaş yavaş halledersiniz her işi. en azından denemiş olursunuz olursada herkes için hayırlı bi iş yapmış olursunuz. :)

SilentOne

SilentOne

Üye
port grubu yavaş yavaş toplaşıyor galiba

TheMadness

TheMadness

Üye
Qt iniyor. Bakalım insin ilk işim bir uygulama port etmek.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
M@cros

M@cros

Üye

gta 3? hangi gpu ile oynatıyormuş ne kadar hızlı oynatıyormuş gta 3'ü?

vay canına ne kadar da akıcı oynatıyor gta'yı :zuhaha: benim 13 yıllık bilgisayarım bundan daha güzel oynatıyor gta 3'ü :kop:

----------Eklendi @ 17:04:02 ---------- Yazıldı @ 17:02:48 ----------

yorumunu kötüleyen de yok bilgi veriyorum sadece.

Bence Android tamamen donanımdan kazanıyor.Yani o süper ramlari işlemcileri olan telefonlara Symbian kursalar telefon uçacak.Symbian'ın tek sorunu firmaların oyun çıkarmaması.

TheMadness

TheMadness

Üye
eğer androidde 360*640 veya yakın çözünürlükte bir model için yapılan oyunlar portlanırsa başlangıç aşamasında en azından çözünürlük ayarlamakla uğraşılmaz yoksa tüm resim ve model dosyalarının teker teker boyutunun değiştirilmesi çok büyük sıkıntı olur :S

Ben uğraşırım :D

----------Eklendi @ 18:02:34 ---------- Yazıldı @ 18:01:51 ----------

Bence Android tamamen donanımdan kazanıyor.Yani o süper ramlari işlemcileri olan telefonlara Symbian kursalar telefon uçacak.Symbian'ın tek sorunu firmaların oyun çıkarmaması.

Aynen

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
M@cros

M@cros

Üye
ilk adım benden olsun.
1. qt creator offline win7 veya linux (boyut 1.6 gb) indirin ( sdk ve gerekli araçlar hepsi içinde similator da var s60v5 s^3 ve megoo için program yazabilirsiniz)
verdiğim link win7 için:
2. görsel programlama olması çok kolay hiç bilmeyen biri bile ufak bir program yazabilir. az heves edin az araştırın yeter. Yotubede arattırın programcıların yaptıklarını takip edin.
3. var olan programları düzenleyebilirsiniz.
4. verilen program nokianın kendi kullandığı programlarıdır. resmi ve lisanssız ve dür.

görsel programlama örnek vereyim:
html ile hepimiz az biraş uğraşmısızdır. web tabanlı programlama dilidir.html kodlarla uğraşmak yerine microsoft office publisher html sayfalarını görsel olarak yapmamızı sağlar. aynı mantık.

XP'de de çalışıyor mu acaba?
Windows için verilen tek dosya var.Windows Xp veya 7 diye ayırmamış.

M@cros

M@cros

Üye
Şuan indiriyorum %'de programlamasını anlayabilirsem yardım etmek isterim.Flash actionscript 2 ve Visual Basic ile birkaç çalışmam olmuştu.Programlama dillerinin birbirine yakın olduğunu düşünüyorum

man20

man20

Üye
hadi aslanlarım size güveniyorum :D

M@cros

M@cros

Üye
Yeni bir oyun firması kurarız.Maxiloft:D

TheMadness

TheMadness

Üye
Şuan indiriyorum %'de programlamasını anlayabilirsem yardım etmek isterim.Flash actionscript 2 ve Visual Basic ile birkaç çalışmam olmuştu.Programlama dillerinin birbirine yakın olduğunu düşünüyorum

Aynen qt kodlama bilmiyorum ama visual basic gibi. Aynı anda düzenleyebiliyorsun kolay.

----------Eklendi @ 18:20:24 ---------- Yazıldı @ 18:19:12 ----------

Kuruluyor şu anda.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Ben uğraşırım :D

Umudumuz bu forum zaten :D aslında imkan olsa ben de meraklıyım böyle şeylere ama büroda pek bakamıyorum akşam zaten işten kafa şişmiş oluyor pek uğraşamıyorum :S SDK QT creator falan yükledim pc ye ama nereden başlayacağımı falan boş vakit ayırıp çözmem lazım :S

aslında şu port, uygulama yazımı ile ilgili anlaşılır türkçe bilgiler bulabilsem biraz tecrübe edinsem gerisi hayal gücüme kalacak ama :D

TheMadness

TheMadness

Üye
PortDroid PortOS :D

• Beğen
Tepkiler: M@cros