S.E.C.R.E.T
Üye
Artık tüm ümidimi kestim!Olmaz olsun böyle düzenbaz şirketler!
Evet suç nokia'nın değil şirketlerin çünkü 680 mHZ ' lik Galaxy Gio ' ya bile neler çıkıyor .
Artık tüm ümidimi kestim!Olmaz olsun böyle düzenbaz şirketler!
neler çıkıyo? mesela asphalt 6 çıktı mı?
Evet suç nokia'nın değil şirketlerin çünkü 680 mHZ ' lik Galaxy Gio ' ya bile neler çıkıyor .
Gta 3 çıktı her yorumumu kötüleyeceksin zaten değil mi ?
neler çıkıyo? mesela asphalt 6 çıktı mı?
gta 3? hangi gpu ile oynatıyormuş ne kadar hızlı oynatıyormuş gta 3'ü?
Gta 3 çıktı her yorumumu kötüleyeceksin zaten değil mi ?
benim 13 yıllık bilgisayarım bundan daha güzel oynatıyor gta 3'ü 

gta 3? hangi gpu ile oynatıyormuş ne kadar hızlı oynatıyormuş gta 3'ü?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
vay canına ne kadar da akıcı oynatıyor gta'yıbenim 13 yıllık bilgisayarım bundan daha güzel oynatıyor gta 3'ü
----------Eklendi @ 17:04:02 ---------- Yazıldı @ 17:02:48 ----------
yorumunu kötüleyen de yok bilgi veriyorum sadece.
eğer androidde 360*640 veya yakın çözünürlükte bir model için yapılan oyunlar portlanırsa başlangıç aşamasında en azından çözünürlük ayarlamakla uğraşılmaz yoksa tüm resim ve model dosyalarının teker teker boyutunun değiştirilmesi çok büyük sıkıntı olur :S

Bence Android tamamen donanımdan kazanıyor.Yani o süper ramlari işlemcileri olan telefonlara Symbian kursalar telefon uçacak.Symbian'ın tek sorunu firmaların oyun çıkarmaması.
ilk adım benden olsun.
1. qt creator offline win7 veya linux (boyut 1.6 gb) indirin ( sdk ve gerekli araçlar hepsi içinde similator da var s60v5 s^3 ve megoo için program yazabilirsiniz)
verdiğim link win7 için:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2. görsel programlama olması çok kolay hiç bilmeyen biri bile ufak bir program yazabilir. az heves edin az araştırın yeter. Yotubede arattırın programcıların yaptıklarını takip edin.
3. var olan programları düzenleyebilirsiniz.
4. verilen program nokianın kendi kullandığı programlarıdır. resmi ve lisanssız ve dür.
görsel programlama örnek vereyim:
html ile hepimiz az biraş uğraşmısızdır. web tabanlı programlama dilidir.html kodlarla uğraşmak yerine microsoft office publisher html sayfalarını görsel olarak yapmamızı sağlar. aynı mantık.
XP'de de çalışıyor mu acaba?Windows için verilen tek dosya var.Windows Xp veya 7 diye ayırmamış.
Şuan indiriyorum %'de programlamasını anlayabilirsem yardım etmek isterim.Flash actionscript 2 ve Visual Basic ile birkaç çalışmam olmuştu.Programlama dillerinin birbirine yakın olduğunu düşünüyorum
Ben uğraşırım
aslında imkan olsa ben de meraklıyım böyle şeylere ama büroda pek bakamıyorum akşam zaten işten kafa şişmiş oluyor pek uğraşamıyorum :S SDK QT creator falan yükledim pc ye ama nereden başlayacağımı falan boş vakit ayırıp çözmem lazım :S