1 aylık Ace - Ekran çatladı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

nightmaree65

nightmaree65

Üye
    Konu Sahibi
1 aylık Ace - Ekran çatladı yardım
Arkadaşalar 1 ay önce bimeksten aldığım Galax Ace geçen hafta(yani henüz 3 haftalıkken) otobüs yolculuğunda yanımdaki boş koltuğun üzerinden hemen koltuğun önüne düştü(koridora falan değil hemen ön tarafına) o kadarcık mesafeden düşmesiyele ekranında boydan boya bir çatlak oluştu ama çalışmasında falan herhangi bir problem yok.acaba garanti kapsamında tamir ederler mi çünkü o kadarcık mesafeye kırılması çok ilginç. 1 senedir wave kullanıyorum kaç kere daha yüksek mesafelerden düştü çizik bile oluşmadı.

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş servise ver eğer garanti kapsamındaysa değiştirirler değilse sana telefon edip masrafını söylerler masrafı kabul edersen yaparlar ve telefonu sana geri verirler

haltie

haltie

Üye
muhtemelen garanti kapsamı dışına girer.geçmiş olsun

TeAmo42

TeAmo42

Üye
geçmiş olsun kardeşim. Inşallah kabul eder.

nightmaree65

nightmaree65

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar garantisini falan geçtimde bu telefon bu kadar mesafeden ekranı çatlayacak kadar kalitesiz mi üretildi.ya da benim şansıma mı denk geldi.galiba çatlayan ekran değil dokunmatik panelmiş daha mı ucuzdur acaba ekrandan

Star Eagle

Star Eagle

Üye
Benim Monte suya düşmüştü.Servise gönderdik.Garanti kapsamı dışında olduğunu garanti belgesindende okumuştum.Servis telefonu satın aldığım yere göndermiş.Bende yapıldı zannettim tabi.Gittim baktım garanti kapsamı dışında olduğu için yapılmamış.

Beni aramadılar yani..

enaa_881

enaa_881

Üye
Benim Monte suya düşmüştü.Servise gönderdik.Garanti kapsamı dışında olduğunu garanti belgesindende okumuştum.Servis telefonu satın aldığım yere göndermiş.Bende yapıldı zannettim tabi.Gittim baktım garanti kapsamı dışında olduğu için yapılmamış.

Beni aramadılar yani..
kardeş enteresan seni arayıp telefon masrafını söylemeleri gerekiyodu

----------Eklendi @ 13:43:40 ---------- Yazıldı @ 13:38:54 ----------

sağolun arkadaşlar garantisini falan geçtimde bu telefon bu kadar mesafeden ekranı çatlayacak kadar kalitesiz mi üretildi.ya da benim şansıma mı denk geldi.galiba çatlayan ekran değil dokunmatik panelmiş daha mı ucuzdur acaba ekrandan
kardeş ekranın çok sağlam değil normal sağlamlıkla bi şey işte (kardeş iphone un gorilla glass camı 1.5 m den düşmeyle çatlıyosa o da normaldir)
heralde çok pahalı değildir ama sormadan bilemeyiz

nightmaree65

nightmaree65

Üye
    Konu Sahibi
bu gün götürdüm garanti belgesindeki yere bildiğiniz doğubank çıktı inanamadam koskoca bimeksten telefon alıyoruz doğubank malı çıkıyor.bilseydim ben gider alırdım zaten doğubanktan daha ucuz bi fiyata.arkadaşlar alack olanınız varsa veya tanıdığınız biri alacaksa vazgeçin başka yerden alın:(

Narutodth

Narutodth

Üye
bi hata olmalı çünkü o telefonda gorilla glass var çok garip:hmmm

nightmaree65

nightmaree65

Üye
    Konu Sahibi
bi hata olmalı çünkü o telefonda gorilla glass var çok garip:hmmm
ü

benim sinir olduğumda bu zaten daha etrafındaki jelatinler duruyordu ve ilk düşüşte çatladı.telpa garantili olsaydı malzeme kalitesinde sorun var diye üstelerdim ama doğubnaktaki adama ne anlatabilirsinki. 90 liraya yaptırıyoruz mecbur

Narutodth

Narutodth

Üye
ü

benim sinir olduğumda bu zaten daha etrafındaki jelatinler duruyordu ve ilk düşüşte çatladı.telpa garantili olsaydı malzeme kalitesinde sorun var diye üstelerdim ama doğubnaktaki adama ne anlatabilirsinki. 90 liraya yaptırıyoruz mecbur

valla geçmiş olsun kardeşim ne diyim :S

Εthnic

Εthnic

Üye
Benim telefonum birkac kez yaklasik bir metreden elimden dustu Allahtan birsey olmadi.. o mesafeden ekranin catlamasina sasirdim.. neyse gecmis olsun..