"Samsung Galaxy Ace Plus" Tanıtım (Haberi tamamen ben hazırladım)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
"Samsung Galaxy Ace Plus" Tanıtım (Haberi tamamen ben hazırladım)
Samsung'un geçen yıllarda tanıtmış olduğu Galaxy serisinin alt modellerinden Galaxy Ace bu yıl yenilenmiş bir tasarım ve sistem özellikleriyle ortaya çıkıyor.Telefonun geliştirilmiş özellikleri arasında işlemci hızı,ekran boyutu,ince tasarım ve yoğun ekran parlaklığı ön planda.Ayrıca düşük bütçeli kullanıcılar için dost olacağı tahmin ediliyor.

Tasarım:

Genel görünüm olarak şık ve ince bir tasarıma sahip olan Galaxy Ace Plus plastik kasa tasarımına sahip.Telefonun üst ve alt tarafları ince bir biçimde içeri doğru tasarlanmış.Arka kısımda 5 MP Otofokuslu LED flaşlı kamera ve hoperlör ızgarası bulunuyor.Led flash kameradan aşağıda olarak yerleştirilmiş ve onun da hemen altında Samsung logosu bulunuyor.Telefon plastikten yapıldığı için elden kayabiliyor ama küçük olduğu için ele oturuyor ve tek el ile kullanımda baş parmağınızla ekranın her noktasına ulaşabiliyorsunuz.Ayrıca telefonun kasa çevresine yerleştirilen çelik çerçeve tasarımı güçlendirmiş.

Sağ:

Sağ tarafta açma kapama ve telefonu uyku moduna almaya yarayan power butonu konumlandırılmış

Sol:

Sol tarafta sadece ses açıp kapatma butonlarına yer verilmiş.Ayrıca bu butonlar kamerada dijital yakınlaştırma yapmaya yarıyor.

Üst:

Üst tarafda 3.5 mmlik stereo ses çıkışı konumlandırılmış.Bunun yanında ise 3G HSPDA logosu dikkat çekmekte.

Alt:

Alt bölümde bir şeye yer verilmemiş.

Arka:

Arka kısımda 5 MP otofokus kamera,LED flash,Mono hoperlör ve Samsung logosu bulunmakta.

Ön:

Ön kısımda 3.65 inç HVGA ekran,Ahize,Samsung logosu,kapasitif olarak seçenekler ve geri tuşu,Ayrıca fiziksel olarak menü tuşu bulunuyor.Alt bölümde ise mikrofon yer alıyor.

Samsung Galaxy Ace Plus yeterince iyi özellikle bulutlu açık havada iyi bir parlaklık sunuyor.Eğer çok güneşli bir havada telefonu kullanmaya çalışırsanız görmeniz zor olacaktır.Yine de parlaklık konusunda ortalamanın üstünde performans verdiğini söyleyebiliriz.Ekranın kötü yanı ise metinler az detaylı olarak görüntülenebiliyor.Telefon 3.65 inç ekranda 360x480 pixel çözünürlük sunuyor.Buda 158 ppi pixel yoğunluğu demek.Pixel yoğunluğu oranında kötü bir performans sergiliyor.Telefonda ayrıca 1 Ghz işlemci ve 512 MB Ram bulunuyor.3 GB dahili hafızayla geliyor.

Sonuç:

Sonuç olarak Samsung Galaxy Ace küçük ve bütçe dostu bir Android akıllı telefon isteyenleri memnun edecek cinsten.

Haber tamamen bana aittir.Değerli yorumlarınızı ve beğenilerinizi esirgemeyiniz.

• Beğen
Tepkiler: MrExpert, SezginKeskin7 ve Eat-Apple

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş telefonda 512 ram 3gb hafıza var

----------Eklendi @ 23:59:09 ---------- Yazıldı @ 23:58:38 ----------

ve ekran 320x480

tempestshine

tempestshine

Üye
1Ghz Tek Çekirdek İşlemci ve 512MB RAM
3.65-inç 320 x 480 piksel çözünürlüğünde HVGA dokunmatik ekran

5MP LED Flaş özellikli arka kamera ile 480p video kayıt

Depolama alanı dahili 3GB ve microSD ile 32GB’a kadar artırılabilir

HSDPA 7.2 Mbps 900/2100,EDGE GPRS 850 / 900 / 1800 / 1900 ağ desteği

FM Radyo

Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 3.0 ve A-GPS

TouchWiz kullanıcı arayüzü

114,7 x 62,5 x 11,2 mm ve 115 gram ağırlık

1300 mAh Standart Lityum İyon Pil

Tahmini Satış Fiyatı=700-750 TL.Şubat 2012'de fiyatı belli olacak.:good:

• Beğen
Tepkiler: Eat-Apple

oguzaydin

Üye
teşekkürler ama ekran çözünürlüğü biraz daha yüksek tutulmalıymış

bolamanle

Üye
Bunu şarj yeri nerde!!!:D

enaa_881

enaa_881

Üye
altında kardeşim

Narutodth

Narutodth

Üye
tek eksiği ekran çözünürlüğü olmuş :hih:

SezginKeskin7

SezginKeskin7

Üye
Teşekkürler, eğer fiyat makul tutulursa orta segment için iyi bi cihaz...

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
ekran çözünürlüğü 480x800 olsaymış tamammış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt