C7 Symbian Belle Tüm Widgetler Ekli Hackli Yazılım v1.4 [15.04.2012].

Sponsorlu Bağlantılar

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
benim pcye bağlanmıştın hani dpn hatası falan vermişti

Evet Mediafire linkinde ki dosyaları indirirsen o hatayı vermez veya linkler bölümünde Phoenix 'in RM-675 Klasörünü görmesi için gerekli dosyalar yazıyor onu indir RM-675 klasörüne at.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Evet Mediafire linkinde ki dosyaları indirirsen o hatayı vermez veya linkler bölümünde Phoenix 'in RM-675 Klasörünü görmesi için gerekli dosyalar yazıyor onu indir RM-675 klasörüne at.
peki teşekkürler deneyeceğim :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaşlar yazılım hakkında önemli bir bilgi vereyim ; Yazılım yüklüyken Soft format atarsanız yazılımdaki stabillik gidiyor sonra kötülemeyin .

curse.

Üye
mağaza açılmıyor günceleme çıkıyor güncelle diyince indiriyor kuramadan hata veriyor

ramazanramazan1

Üye
meraba arkadaslar. c7 me belle yi yüklemeye calıştım bütün işlemleri sırasıyla yaptım yanlız telefon acılmadı. acma tusuna bastığımda sarj ısıgı yanıp sönüyo. bu neden kaynaklanabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
meraba arkadaslar. c7 me belle yi yüklemeye calıştım bütün işlemleri sırasıyla yaptım yanlız telefon acılmadı. acma tusuna bastığımda sarj ısıgı yanıp sönüyo. bu neden kaynaklanabilir yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tesekkürler.
yükleyemedin büyük ihtimal kardeşim tekrar flaş at..

qwerty5757

qwerty5757

Üye
Arkadaşlar telefonumu pc ye bağlıyıp ovi
suiteden güncellemeler sayfasını açıyorum
symbian anna çıkıyor. Telefonda belle yüklü
durumda. Bunun nedenini bilen var mı ?

mosseyes546

Üye
bu belle guncellemesi butun symbianlar icin gelecekmi yoksa sadeye v5 ve 3^ ler icinmi arkadaslar yeni symban kullanıcısıyım c5-03 var

C@RPe_DieM5484

C@RPe_DieM5484

Üye
herkese selam ya arkadaslar bı sorunum var çok acil yardım lütfen flash işlemi başlamıyor direk şu uyarıyı alıyorum ıkı gundur uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil dönen olursa sevınırım
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.​
bu nedir arkadas kaç yıldır flash atıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll

----------Eklendi @ 17:54:12 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------

verilen talimatları uyguluyorum en son açma kapama tuşuna basıp bırkıyorum ama telefonun şarj olmaktan başka bi halt yediği yok

----------Eklendi @ 17:57:28 ---------- Yazıldı @ 17:54:12 ----------

yaaa arkadaşlar kımse cevaplamıycakmı bu soruyu

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
herkese selam ya arkadaslar bı sorunum var çok acil yardım lütfen flash işlemi başlamıyor direk şu uyarıyı alıyorum ıkı gundur uğraşıyorum kafayı yemek üzereyim acil dönen olursa sevınırım
The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8401f151 (-2080247471)

Flash: Failed to initialize boot rom connection. Check USB connections! If possible do not use USB1.1 ports or any USB hubs.​
bu nedir arkadas kaç yıldır flash atıyorum böyle birşeyle hiç karşılaşmadım çok acilllllllllllllllllllllllllllllllllllll

----------Eklendi @ 17:54:12 ---------- Yazıldı @ 17:49:34 ----------

verilen talimatları uyguluyorum en son açma kapama tuşuna basıp bırkıyorum ama telefonun şarj olmaktan başka bi halt yediği yok

----------Eklendi @ 17:57:28 ---------- Yazıldı @ 17:54:12 ----------

yaaa arkadaşlar kımse cevaplamıycakmı bu soruyu

Arkadaşım telefona bir hard format at atamıyorsan bataryayı çıkar tak phoenix telefonu bağla dediğinde bağla.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilendi konu güncel.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Teşekkürler yeni sürüm için . :oke:
Bu arada sürüm 0609 mu ?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
eline sağlık

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
bak şimdi süper olmus üstadım ellerine sağlık çok teşekkür ederim hemen yükleyip denemek istiyorum ama vaktim yok okadar. Yarın yükleyecem.

emreli01

emreli01

Üye
Bu sürüm bendede yüklü ne fark var ve bu widgetleri yüklemek için ille flash mi atmak lazim ?? Ayriyeten yukleyemeyizmi sis ve baska bi şeklde

Üst Alt