Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
kendi kendine kapanma sorununu daha yaşamadım.müzikçalarda da sorun yok günde 1-2 saat şarkı dinlerim toplamda.önce soft sonra hard format at :oke:

Mert045

Mert045

Üye
kendi kendine kapanma sorununu daha yaşamadım.müzikçalarda da sorun yok günde 1-2 saat şarkı dinlerim toplamda.önce soft sonra hard format at :oke:

Kurduğumdan beri 4 defa format attım daha 1 hafta falan oldu kuralı :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
şarkı sayısı kaç sende? bende 210 tane var dediğin sorunların hiçbirisi yok :D

ARSxm

ARSxm

Üye
çok güzel oldu telefon aklına sağlık valla.
media player'da options'a girdiğimde programdan atıyor nasıl düzeltebilirim??

galiba başkalarında da varmış bu sorun. patch'lerde sorun yok, iki kere de yükleme yaptım. conversation da yüklenmedi bende. ama çok hızlı cfw. görsel olarak da çok iyi.
bu arada 4gb şarkı yüklü

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel oldu telefon aklına sağlık valla.
media player'da options'a girdiğimde programdan atıyor nasıl düzeltebilirim??

galiba başkalarında da varmış bu sorun. patch'lerde sorun yok, iki kere de yükleme yaptım. conversation da yüklenmedi bende. ama çok hızlı cfw. görsel olarak da çok iyi.
bu arada 4gb şarkı yüklü

sohbetler mesajlarda var.options dediğine göre sen telefonu ingilizce kullananlardansın sanırım :D ingilizce dilinde böyle bi sorun var diye hatırlıyorum ama pek üstüne düşmemiştim :d 2.2'de müzikçalar ingilizce dilini düzelteceğim merak etmeyin :oke:

JRValantin3

JRValantin3

Üye
bende 958 müzik var sorun yok. Rom patcher da sürekli gerekmeyen modlar otodan kaldırın. Smart installer gibi..
Galeri modunu düzenleyip veririm furkana. Cfw güzel illa kulp bulmayın beyler. Ücretsiz kullanıyosunuz. Zorunluluk yok.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
@JRValantin3 :oke:

JRValantin3

JRValantin3

Üye
@Symbian Modder :good:eyv

ARSxm

ARSxm

Üye
@Symbian Modder Tekrar yükleme yaptığımda dank etti benim de ingilizcede hata verdiği. Sohbet de ingilizcede çıkmıyor.
sağol cevap için.

Haa bu arada kulp bulduğum yok. Geribildirim bu yaptığım. Cfw gayet güzel.

memoli79

memoli79

Üye
:tşk:

Mert045

Mert045

Üye
Smart installer yaması ne ise yarıyor.

JRValantin3

JRValantin3

Üye
smart installer ile yüklenen bazı uygulamalar var çoğu oviden gelir. 5800 da bazen yüklemede hata veriyor. Bu hatayı gidermek için bi yama

samoçam

Üye
Ben fwyi kurdum çok güzel bir fw ancak bende bt switch ve accel switch yok ayriyeten yüklemeye çalışıncada dahili bileşen hatası alıyorum ne yapmalıyım

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Ben fwyi kurdum çok güzel bir fw ancak bende bt switch ve accel switch yok ayriyeten yüklemeye çalışıncada dahili bileşen hatası alıyorum ne yapmalıyım

Phone Torch
Rom Patcher
Autoİnstaller
Keylock
Accelswitch
Bt switch

conversations
BT Receiver

konuları okumadan cfw yüklemeyin aksi takdirde sorularınızı es geçicem artık.

emirberkcelik

emirberkcelik

Üye
abicim jafsda hiçbir ışık yanmıyor kafayı yedim artık ama ben doğru yere attığıma eminim kontrol ediyorum dosya konumları doğru. win7 64bit kullanıyorum ama xp de de denedim sonuç aynı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürederim.

punemr123

punemr123

Üye
Kardeş bu ofw editi 5230 un en son türkiye versiyonuna uyarlar mısın navi den baktım ama flashlamaya korktum çünkü ofw artık çok b#ktan gelio senin ofw editin çok güzel duruo 5230 için fazla bi efor sarfetmene de gerek yok farklar sadece:
wifi yok , kamera farklı ve görüntülü görüşme yok ama 3g var .Yapabilirsen çok iyi olur çünkü 5230 için çalışma yapabilecek kimse yok rambo gitti ,mardok ygs-lys bayrağı çekti .Diger modderler alınmasın onların çalışmaları da çok iyi fakat 5230 için çalışmıyorlar .Kardeş testerlıktan korkma sen bişiy ayarla benm pc im yok ama bi yerden flashlarım sana geri bildirim yaparım eğer yaparsan çok makbule geçer

punemr123

punemr123

Üye
Son versiyon v51.0.002 miş browser 5800 dan daha güncel

MFive

MFive

Üye
Simple bellede ses modu var mı varsa bu fw uygulamak için ne yapabiliriz . Belki psikolojik ama ses artışı hissettim

Üst Alt