zamanı gelince paylaşacağımDjguncelleme yap ne zaman hazr cfw

hiç denemedim ama sorun olacağını sanmıyorumKardeş bunu phonix ile atamazmıyım ben N8 e hep phonix ile flash atıyorum jaf dan falan anoamıyorum üstelik çokta karışık jaf phonixle hiç denedinmi cvp verirsen sevinirim
Tamam bir deneyeyim bende sorun olacağını sanmıyorum olursada dead atarımhiç denemedim ama sorun olacağını sanmıyorum
forumda ki ikon mod larından birini indirip atarakkardeş bunun ikonlarını nasıl değiştirebilirim_?
ya dj ben bugun vodafone a geçtim. wlandan nete girmek istiyorum ama vodafone internet devreye giriyo hep naocam :S
yedekleme yapcam mı onu yapmadan önce*#7370# yap fabrka ayarı cek duzelr bnde olmustu dzldi
yedekleme yapcam mı onu yapmadan önce
varsayılan erişim noktasını değiştirmen gerekiyorya dj ben bugun vodafone a geçtim. wlandan nete girmek istiyorum ama vodafone internet devreye giriyo hep naocam :S
hm o zamn olabilirDj onla alakalı dgl wlan agı ara ckmyrmus onun icn fabrka ayarı cekmesı lazm![]()

forumda bi çok konu varnasıl kurucam bunu ??
----------Eklendi @ 17:39:15 ---------- Yazıldı @ 17:31:42 ----------
nasıl kurucam bunu ??![]()
iyi günlerde kullanınyeni denedim anna olanını, c üzeirnde 80.1 mb boş alan var =) ve şu anda bence kusursuz olmuş =) elinize emeğinize sağlık işcep de çalışırsa 10 numara olacak =)
işcep te sorunsuz çalışması lazım,bazı ark lar kurmuştu