3'ü 1 Arada(Belle.N8 & Anna İkon)5800-V60 C6-V42

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
paylaştığım Qt programında hiç bir hata vermiyor,Widgetler yer değiştiriyor ve sensörle dönüyor
kardesim mağazadan yükleyince sıkıntı yapar mı sen su an bu yazılımı mı kullanıyorsun kullanıyorsan hangısını kullanıyon :ehe

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi

kardesim mağazadan yükleyince sıkıntı yapar mı sen su an bu yazılımı mı kullanıyorsun kullanıyorsan hangısını kullanıyon :ehe
ovi den yüklenemiyor indirilmiş Qt larda sorunsuz

fatih.11111.

Üye
dostum yükledim eline saglık güzel olmuş sadece birisini araken biraz beklemeden sonra hopörler ve tuş cevirme basılmıyor bir bunu gördüm geriye kalanlar harika çok sagol

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
dostum yükledim eline saglık güzel olmuş sadece birisini araken biraz beklemeden sonra hopörler ve tuş cevirme basılmıyor bir bunu gördüm geriye kalanlar harika çok sagol
öyle bir sorun olmaması lazım hard format atmayı dene

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Dj senden bi patlma beklym :D fw cıkarcan da su an calsma icersndesn ;) doqrumu?

dj_onur

dj_onur

Üye
Tamam kardes guncelle cfw yi test et bisure ;) proqram gömme pek benm dusuncem

----------Eklendi @ 18:46:35 ---------- Yazıldı @ 18:34:40 ----------

Bide ne gbi degskler yaptn belrtrsen

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardes guncelle cfw yi test et bisure ;) proqram gömme pek benm dusuncem

----------Eklendi @ 18:46:35 ---------- Yazıldı @ 18:34:40 ----------

Bide ne gbi degskler yaptn belrtrsen
tema efektini değiştireceğim bir de 1-2 sistemsel mod uygulayacağım

dj_onur

dj_onur

Üye
Anna ikon ve media bar a blutut ve sensör ac kapat koyablrsn ikonları dahil.Görsel olarak symbian anna v7.5 görsellgnı kullanablr msn?

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Anna ikon ve media bar a blutut ve sensör ac kapat koyablrsn ikonları dahil.Görsel olarak symbian anna v7.5 görsellgnı kullanablr msn?
sensör aç-kapa zaten ekli symbian anna v7 ikonları de attığım ikonlarla aynı gibi pek fark yok yani

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes anna v7 nin menusu ve stabilitesi cok super acılıs kapanıs ekranı on numara ;) ilham olur belki,calsmalarnda basarlar dilerim

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Kardes anna v7 nin menusu ve stabilitesi cok super acılıs kapanıs ekranı on numara ;) ilham olur belki,calsmalarnda basarlar dilerim
açılış-kapanışa karışmıyorum ben sade daha güzel bence,tşk ederim

dj_onur

dj_onur

Üye
Dj kardeş 2 msj atınca gelen kutum doluyor bahsettim fw nin dil sorunu yaz birde sohbet kısmı tr yapılacak 2 tane islem sadece youtube de video su war ilgilenrsen bak bi stabilitesi cok iyi ;) iyi bir usta istiyor sadece

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Dj kardeş 2 msj atınca gelen kutum doluyor bahsettim fw nin dil sorunu yaz birde sohbet kısmı tr yapılacak 2 tane islem sadece youtube de video su war ilgilenrsen bak bi stabilitesi cok iyi ;) iyi bir usta istiyor sadece
dediğim gibi önceden paylaşıldığı için pek olumlu bakmıyorum ama yinede bir deniyeceğim

dj_onur

dj_onur

Üye
Ne zaman baslarsn calsmalara :D

slayedsoul

Üye
anna için 114 mb olan dosyayı çıkartırken winrar hata veriyor. yani 5 dosya çıkyıor :S neden olabilir? rarlarken bir sorun olabilir mi ? yardım ederseniz teşekkürler. bir de işcep kurulu geldi ve çalışmıyor? ayrıca kurduğum bi temayı uygulama yöneticisindne kaldırmaya çalışıyorum kaldırma başarısız diyor? bişeyler eksikmidir ?

Arisklaus

Arisklaus

Üye
internet radyoyu müzik'te radyonun hemen altına ekleyemez misin? birde ramblow, btswitch gibi uygulamaları sistem uygulaması olarak yapıyorsunuz. bunları silmek için rofsu düzenleyip tekrar fw atmamız gerekiyor.bu uygulamaları sistem uygulaması değilde mağaza gibi falan yapsanız, silinebilir oluyor bir fw'de görmüştüm.birde şarj tasarrufu modu eklememişsin tuşlar çok parlak yanıyor, bu tuşların modu var çok hafif ışıklı oluyor tuşlar.Yani böyle olsaydı güzel bir fw olurdu.

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
Ne zaman baslarsn calsmalara :D
hafıza kartım bozuldu bi tane bulunca başlıyacağım :D
anna için 114 mb olan dosyayı çıkartırken winrar hata veriyor. yani 5 dosya çıkyıor :S neden olabilir? rarlarken bir sorun olabilir mi ? yardım ederseniz teşekkürler. bir de işcep kurulu geldi ve çalışmıyor? ayrıca kurduğum bi temayı uygulama yöneticisindne kaldırmaya çalışıyorum kaldırma başarısız diyor? bişeyler eksikmidir ?
Fw yi tekrar indir,denedim hiç bir sorun yok,iş cep kurulu gelmiş olamaz bu cfw yi kurduğuna emin misin? :D o tema da bi sıkıntı vardır ilk defa sende böyle bir sorun çıkıyor

internet radyoyu müzik'te radyonun hemen altına ekleyemez misin? birde ramblow, btswitch gibi uygulamaları sistem uygulaması olarak yapıyorsunuz. bunları silmek için rofsu düzenleyip tekrar fw atmamız gerekiyor.bu uygulamaları sistem uygulaması değilde mağaza gibi falan yapsanız, silinebilir oluyor bir fw'de görmüştüm.birde şarj tasarrufu modu eklememişsin tuşlar çok parlak yanıyor, bu tuşların modu var çok hafif ışıklı oluyor tuşlar.Yani böyle olsaydı güzel bir fw olurdu.
internet radyoyu müzik'te radyonun altına gücelleyeğim fw de ekleyebilirim,bahsettiğin sistem programları yine fw ye gömülü yani sen menüden silsen bile fw de yer kaplar,tuş ışıkları da bence böyle gayet iyi hafif yanınca da ışıklar bozuk gibi duruyor

Üst Alt