Müzik çalar.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
Müzik çalar.
Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama ben müzik çalar indirdim uygulamalar kısmında duruyor onu telefonun kendi müzik çaları gibi yapamazmıyız yani menüye girdigimizde klasik olan deilde indirdigim olsa olabilirmi ?

uruno

uruno

Üye
Ne anlamda?:hmmm

SilentOne

SilentOne

Üye
yapamassın

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Olmaz malesef.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Yaparsın kısayolu kök klasöre taşı ve uygulama ayarlarından varsayılan uygulamalara gir müzik çaları kullandığın müzik çalarla değiştir .

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Yaparsın kısayolu kök klasöre taşı ve uygulama ayarlarından varsayılan uygulamalara gir müzik çaları kullandığın müzik çalarla değiştir .
Ben yanlış anlamışım.Varsayılan olarak yapamaz anlamında.Yoksa kök klasörden müzik klasörüne taşıyarak yapabilir evet.

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
Kısayol Kök klasöre taşı derken Nasıl olacak o açıklarmısın ?

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Kısayol Kök klasöre taşı derken Nasıl olacak o açıklarmısın ?
Yüklediğin uygulamayının bulunduğu yere gel sonra Seçeneklere tıkla,Düzenleyi seç sonra uygulamayı tutup sol en üst köşedeki kök klasör logosunun içine at işlem tamamdır artık uygulamayı menüye taşıdın sonra tekrar seçenekler düzenleye gel ve bu sefer uygulamayı müzik klasörünün içine at işlem tamamdır.

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinin hepsini yaptım menüdeki müziğin içine girdi bu pro

SSnıper

SSnıper

Üye
    Konu Sahibi
ben oyle demedimki :) müzik çalara girdiğimde o açılsın demek istedim. Yine çok saol.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bunu Belle'de yapabilirsiniz.

uruno

uruno

Üye
sonuda görüceksinki en kullanışlı müzik çalar orjinal olan inan.

qsaw

qsaw

Üye
Kardeş sen yine düzenle diyip kök klasöre at sonrada icon unu değiştir.işlem tamamdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt