Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

redmullet

redmullet

Üye
500'de denedim, sorunsuz oldu. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: Sensation

hellllboy

Üye
e 71 de olmuyor kardeş ben sadece bu konu altında yazılanları uyguladım

xinanux

Üye
burada 9.2 olan installserver.exe sana uyar...

c:\sys\bin klasörünün içine kopyala işte bu kadar sonra sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin...

----------Eklendi @ 22:12:21 ---------- Yazıldı @ 22:09:34 ----------

şu linke installserver.exeler ekledim,os 9.2 ler e63 e66 e71 vs bunlarda rom patcherda ki installserver yaması kırmızı çarpı oluyor verdiğim linkte 9.2 olanı c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,belle olanlarda ise rom patcherda ki installserver yaması yeşil gözüksede sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmiyor verdiğim linkte S^3 için olan installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,os 9.1,9.3,9.4 lerde rom patcherda ki installserver yaması sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli geliyor onların atmasına gerek yok her ihtimale karşı linkte onlar içinde ekledim,eğer uyumsuz bir installserver.exe atarlarsa o kendini belli eder zaten uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırlar onu silip uygun olanı koyarlarsa bir sorun kalmaz :oke:
...

----------Eklendi @ 22:12:59 ---------- Yazıldı @ 22:12:21 ----------

oku şunu oku...

----------Eklendi @ 22:13:35 ---------- Yazıldı @ 22:12:59 ----------

oku şunu oku.....

hakki67

Üye
bende nokıa 5228 var süper sertifika sorunu olan tüm programları yüklüyorum kim yaptıysa bu işi ellerine sağlık

• Beğen
rinti

rinti

Üye
sony erickson vivaz pro başarılı:):):)

• Beğen

adamlarwar

Üye
super hackledım

• Beğen

Zeki97

Üye
Kardeşim Allah Razı olsun senden :) Nokia 5228 oluyor arkadaşlar .. :)

• Beğen

furkankck

Üye
nokia 700 Telefonum var hack ne işe Yarıyacak ?

ametlim

ametlim

Üye
Tşk kardeşim eline sağlık

gürgürbaba

gürgürbaba

Üye
teşekkürler arkadaşım,bende hackledim

----------Eklendi @ 04:43:10 ---------- Yazıldı @ 04:40:14 ----------

yalnız bir sorunum var ben bu siteye cepten giriyorumda direk cebe indirme yapabilmek için hangi bölüme girmem gerekiyor tel 5800 xm v6.0 hackli,şimdiden teşekkürler.

niqhtmare24

niqhtmare24

Üye
E63 denendi ve Çalışmıştır teşşekkürler :))

• Beğen
İncİnat

İncİnat

Üye
modum nokia 700 test edildi başarılı

• Beğen

kerata22

Üye
hocam bende bi tuhaflık var nokia e71... rompatcher install'e tıklayınca gösterdiğiniz gibi kırmızı çarpı işareti var, uygun installserverı kurdum, artık programları yüklerken sertifika istemiyor ama yükledikten sonra uygulamalarda da görünmüyor nasıl yapmalıyım ?? hack işlemini baştan yapmaya kalktım nortonu sildim kurdum lisans süresi doldu yazıyor, bi yardım edin lütfen

xinanux

Üye
hocam bende bi tuhaflık var nokia e71... rompatcher install'e tıklayınca gösterdiğiniz gibi kırmızı çarpı işareti var, uygun installserverı kurdum, artık programları yüklerken sertifika istemiyor ama yükledikten sonra uygulamalarda da görünmüyor nasıl yapmalıyım ?? hack işlemini baştan yapmaya kalktım nortonu sildim kurdum lisans süresi doldu yazıyor, bi yardım edin lütfen

rom patcherı direk kurabilirsin eğer restore yaptıysan,uygulamalarda gözükmeyen ne?

----------Eklendi @ 23:41:35 ---------- Yazıldı @ 23:37:22 ----------

burada 9.2 olan installserver.exe sana uyar...

c:\sys\bin klasörünün içine kopyala işte bu kadar sonra sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin...
....

phasan

phasan

Üye
n97 sorunsuz oldu

kerata22

Üye
pardon hocam ya benim hatam..ben yüklediğim programları "Yükleme" klasörü içinde aramıştım, meğer ana menüde en aşağıda yeni klasör oluşturmuş onların içinde yüklemiş...ALLAH razı olsun kolayca yükleniyor programlar...

Nokia E71 sürüm 200.21.118, denendi çalışıyor :)

• Beğen

babiliyi1

Üye
Hocam harikasın. C6-01 anna işlem tamam. :tşk:

firtina.84

firtina.84

Üye
Çok teşekkürler 5800 v52. OK!

oguz0625

oguz0625

Üye