Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada 9.2 olan installserver.exe sana uyar...
c:\sys\bin klasörünün içine kopyala işte bu kadar sonra sertifikasız uygulamaları yükleyebilirsin...
----------Eklendi @ 22:12:21 ---------- Yazıldı @ 22:09:34 ----------
...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu linke installserver.exeler ekledim,os 9.2 ler e63 e66 e71 vs bunlarda rom patcherda ki installserver yaması kırmızı çarpı oluyor verdiğim linkte 9.2 olanı c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,belle olanlarda ise rom patcherda ki installserver yaması yeşil gözüksede sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmiyor verdiğim linkte S^3 için olan installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,os 9.1,9.3,9.4 lerde rom patcherda ki installserver yaması sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli geliyor onların atmasına gerek yok her ihtimale karşı linkte onlar içinde ekledim,eğer uyumsuz bir installserver.exe atarlarsa o kendini belli eder zaten uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırlar onu silip uygun olanı koyarlarsa bir sorun kalmaz![]()
----------Eklendi @ 22:12:59 ---------- Yazıldı @ 22:12:21 ----------
e 71 de olmuyor kardeş ben sadece bu konu altında yazılanları uyguladım
oku şunu oku...
----------Eklendi @ 22:13:35 ---------- Yazıldı @ 22:12:59 ----------
e 71 de olmuyor kardeş ben sadece bu konu altında yazılanları uyguladım
oku şunu oku.....
nokia 700 Telefonum var hack ne işe Yarıyacak ?
hocam bende bi tuhaflık var nokia e71... rompatcher install'e tıklayınca gösterdiğiniz gibi kırmızı çarpı işareti var, uygun installserverı kurdum, artık programları yüklerken sertifika istemiyor ama yükledikten sonra uygulamalarda da görünmüyor nasıl yapmalıyım ?? hack işlemini baştan yapmaya kalktım nortonu sildim kurdum lisans süresi doldu yazıyor, bi yardım edin lütfen