Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
lens
Üye
SLM konuyu açan ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara tşk ederim
çok çok uzun zaandır ayak diretiyodum hack konusunda opdo sertifikasıyla idare ediyodum sonunda bende kırdım
kaseyi
arkadaşlar bir şey merak ettim. şimdi ben telefonumu güncelleyecem fakat ingilizce oluyormuş diye duydum. bunu tekrar türkçeye çevirmem mümkün müdür ? mümkün ise nasıl?
archer14
Üye
kardeşim çok teşekkürler ama olmadı telefon 5800 xpres musıc versiyon;40.0.005 zaten nortonu yuklerken telefonla uyumlu değil dedi ben yinede yükledim dedıklerını kelimesi kelimesine yaptım ama olmadı yardım edecek biri varmı
ayvalıkonur
Üye
5800 oldu tesekkürler
nazif03
Üye
sony ericson vivaz pro da oldu saol
canavar149
Üye
kardeş ellerine sağlık verdiğin yöntem işe yaradı. telefonum E72-1 v.81.003
desire5272
Üye
olup olmadığını nasıl anlayacağız arkadaşlar
sorunusz yükledim ben ama
desire5272
Üye
5800 olduğunu test ettim. mp3 kesme proğramını yüklemiyord u şimdi yükledim sorunsuzca
jose64
Üye
c6-01 oldu teşekkürler
esatov
Üye
Bravo C5-03 te işe yaradı, TTPod v4.4 Unsigned yükledim telefona
mikail_6
Üye
selamlar hocam n701 de denendi, olumsuz. Işlemler sağlandı fakat norton hack kurulurken uyumsuzluk uyarısı verdi. Sonuç itibariyle sertifikalandırılmamış uygulamalar kurulamıyor. Var mı bir çözüm?
osman880
Üye
kardes bunu yaptım bende ne gibi faydaları var? n97 mini var bende hatasız oldu dediklerin ama ben bi değşiklik göremedim açıkçası