Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

lens

Üye
SLM konuyu açan ve tecrübelerini paylaşan arkadaşlara tşk ederim
çok çok uzun zaandır ayak diretiyodum hack konusunda opdo sertifikasıyla idare ediyodum sonunda bende kırdım
kaseyi:D

MoMoLa

Üye
Başarıyla oldu. Şimdi telefonumu güncelliyecem ondan sonra tekrar deneyecem olacak mı diye . . .

arkadaşlar bir şey merak ettim. şimdi ben telefonumu güncelleyecem fakat ingilizce oluyormuş diye duydum. bunu tekrar türkçeye çevirmem mümkün müdür ? mümkün ise nasıl?

archer14

Üye
kardeşim çok teşekkürler ama olmadı telefon 5800 xpres musıc versiyon;40.0.005 zaten nortonu yuklerken telefonla uyumlu değil dedi ben yinede yükledim dedıklerını kelimesi kelimesine yaptım ama olmadı yardım edecek biri varmı

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
5800 oldu tesekkürler

nazif03

nazif03

Üye
sony ericson vivaz pro da oldu saol

canavar149

canavar149

Üye
kardeş ellerine sağlık verdiğin yöntem işe yaradı. telefonum E72-1 v.81.003 :D

desire5272

Üye
olup olmadığını nasıl anlayacağız arkadaşlar
sorunusz yükledim ben ama

desire5272

Üye
5800 olduğunu test ettim. mp3 kesme proğramını yüklemiyord u şimdi yükledim sorunsuzca

jose64

Üye
c6-01 oldu teşekkürler

esatov

Üye
Bravo C5-03 te işe yaradı, TTPod v4.4 Unsigned yükledim telefona :D

mikail_6

Üye
selamlar hocam n701 de denendi, olumsuz. Işlemler sağlandı fakat norton hack kurulurken uyumsuzluk uyarısı verdi. Sonuç itibariyle sertifikalandırılmamış uygulamalar kurulamıyor. Var mı bir çözüm?

osman880

Üye
kardes bunu yaptım bende ne gibi faydaları var? n97 mini var bende hatasız oldu dediklerin ama ben bi değşiklik göremedim açıkçası

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
çok teşekkürler sonunda oldu.

lewent_08

lewent_08

Üye
nortonu yüklerken sertifa soruyo yüklemiyo napıcam

ali_038

ali_038

Üye
eline sağlık optada bı hafta sertıfıka beklemekten ıyıdır en8 anna sorunsuz calısıyor :D

ayhanbabacano

Üye
en fazla bir hafta işime yaradı sonra aktif ne yaptıysam aktif olmadı.unsigned program yükleyemiyorum yine :(

mikrorganizma

Üye
N86 v30.009 denendi , sıkıntı yok :)

desire5272

Üye
wlandan nete girmez oldu

ilker80

Üye
selam herkese N8 de denedim oldu hic sorunsuz.

egemen96

egemen96

Üye
nokia c5 00 da işe yaradı teşekkürler...

Üst Alt