iphone 4s 12 euroya gercek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s 12 euroya gercek
herkese iyi gunler
adamlar iphone 4syi 12 euroya veriyorlar
sartlari onlarin siteyi tanitmak internette arastirdim siteyi herkes olumlu yazmislar dolandirici degiller
bu siteye uye olacaksiniz bedava

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Güvenilir bir site olsa keşke. güvewnilmiyor böyle siteler adamlar 1.900 tl lik teli bu fiyata vermez bence ama doğruysa mukemmel :D

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
site guvenilir reklamlardan kazaniyorlarmis googledan arastirdim sizlerde arastirin siteye uyelik bedava orada reklamlar var uzerine tikliyorsunuz o siteyede ucretsiz uye oluyorsunuz oaradan kredi alip bir seferlik kullaniyorsunuz ondan sonra arkadaslarinizi cagiriyorsunuz en ucuz kredi 12 euro

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Akıllı olan bu konuyu açmazdı.Bu kadar diyorum...

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
acaba bu siteden alışveriş yapan varmıdır ? varsa bence uygun ama biraz riskli sanki :/

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar akilla ne alakasi var once internetten arastirin bir ya neden onyargili konusuyorsunuz bu siteden alis veris yapilmiyor zaten bunlarin sponsorlari var onlarin reklamini tiklayip uye oluyorsunuz sonra siteden kredi aliyorsunuz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaslar akilla ne alakasi var once internetten arastirin bir ya neden onyargili konusuyorsunuz bu siteden alis veris yapilmiyor zaten bunlarin sponsorlari var onlarin reklamini tiklayip uye oluyorsunuz sonra siteden kredi aliyorsunuz
yanlış anlamassan sen üye oldunmu bu siteye arkadaşım ?

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi
evet oldum

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi

futbol123

futbol123

Üye
öyle şey mi olur yok bedava versinler

guvenkaya

guvenkaya

Üye
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 17:29:10 ---------- Yazıldı @ 17:27:59 ----------

öyle şey mi olur yok bedava versinler

arkadasim internette siteyi arastirdin mi konusuyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt