Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 4s 12 euroya gercek
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
guvenkaya
Üye
Konu Sahibi
iphone 4s 12 euroya gercek
herkese iyi gunler
adamlar iphone 4syi 12 euroya veriyorlar
sartlari onlarin siteyi tanitmak internette arastirdim siteyi herkes olumlu yazmislar dolandirici degiller
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu siteye uye olacaksiniz bedava
ultraslan_66
Üye
Güvenilir bir site olsa keşke. güvewnilmiyor böyle siteler adamlar 1.900 tl lik teli bu fiyata vermez bence ama doğruysa mukemmel
guvenkaya
Üye
Konu Sahibi
site guvenilir reklamlardan kazaniyorlarmis googledan arastirdim sizlerde arastirin siteye uyelik bedava orada reklamlar var uzerine tikliyorsunuz o siteyede ucretsiz uye oluyorsunuz oaradan kredi alip bir seferlik kullaniyorsunuz ondan sonra arkadaslarinizi cagiriyorsunuz en ucuz kredi 12 euro
"ForeverAlone"
Üye
Akıllı olan bu konuyu açmazdı.Bu kadar diyorum...
ultraslan_66
Üye
acaba bu siteden alışveriş yapan varmıdır ? varsa bence uygun ama biraz riskli sanki :/
guvenkaya
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar akilla ne alakasi var once internetten arastirin bir ya neden onyargili konusuyorsunuz bu siteden alis veris yapilmiyor zaten bunlarin sponsorlari var onlarin reklamini tiklayip uye oluyorsunuz sonra siteden kredi aliyorsunuz
arkadaslar akilla ne alakasi var once internetten arastirin bir ya neden onyargili konusuyorsunuz bu siteden alis veris yapilmiyor zaten bunlarin sponsorlari var onlarin reklamini tiklayip uye oluyorsunuz sonra siteden kredi aliyorsunuz