Chat'te tanıştı, evlilikten vazgeçince öldürüldü.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Adana’da chat yaparken tanıştığı Zeliha Özsarı (20) ile evlilikten vazgeçtiği iddiasıyla çalıştığı barda tabancayla öldürülen garson Nebil Örgen’in (24) katil zanlısı iki kişinin yargılanmasına dün başlandı. Öldürülen garsonun anne ve babası, “Oğlumuz chat kurbanı” dedi. Nebil Örgen, internette Burdur’da yaşayan Zeliha Özsarı ile tanıştı. Bir süre chatleşen iki gençten Özsarı, evlenmek umuduyla Örgen’in Adana’daki evine geldi. İddiaya göre Örgen’in ailesi bu evliliğe karşı çıkınca kızın babası Ahmet Özsarı’nın (49) azmettirdiği yeğeni Ali Bağcı (20), 7 Aralık 2006’da Adana’ya gelip garsonu çalıştığı barda kurşunlayarak öldürdü. Olaydan sonra yakalanarak tutuklanan Bağcı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan dayısı Özsarı, Adana 4’ncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başladı. Haklarında ömür boyu hapis cezası istenen sanıklardan Bağcı, olay günü Burdur’da olduğunu iddia ederek suçlamayı kabul etmedi. Ahmet Özsarı ise kimseyi azmettirmediğini öne sürdü. Suphi Örgen (53) ile Gülcan Örgen (46), oğullarının internette tanıştığı kızla evlenmediği için öldürüldüğünü iddia etti. Duruşmada dinlenen tanıklardan Ömer Beyazçiçek (22), “Ali, elindeki tabancayı yere atıp kaçtı” diye konuştu. Duruşma ertelendi.

Vatan

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
yuh beaa..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
aman dikkat diyorum :spr

POWER

POWER

Üye
İnternette aşklar yalan...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
ben de P_O_W_E_R arkadaşıma katılıyorum nette aşk mı olurmuş gönül eğlendirirsin ancak ;)

POWER

POWER

Üye
Zaten internetin bu yönünü sewmiyorum...Chat olayı çok saçma...

Exalans

Exalans

Üye
ooo yazık olmuş ya

POWER

POWER

Üye
Kazık olmuş bence...İnternette aşk mı olur bide ewlenmeye karar wermişler...

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Internetten Evlenen çok Var. Nasil Buluyorlar Nbasil Ayarliyorlar Anlamiyorum Yahu!

ouSahin

ouSahin

Üye
Kazık olmuş bence...İnternette aşk mı olur bide ewlenmeye karar wermişler...

abi ama herkez baska bende nette tanistim 6 ay bulusmadim suan 1 seneyi gecior hala asigim o da bana tabikide ama sikildim olmuo yani bir sure snr ve ayrilcazzz yine

ya cahil insanlarin yaptigi isler bunlarrr evlilik herseyinn sonu demektir bizim ulkede bilincsizz evlenen cok kari koca var ve iste goruoz ve fakir alt sinif bir hayat yasiolar...Kotu

aslinda bakarsan karsindaki kisiyi cok iyi tanima firsati ama ben onu yasiyarak tanimak daha cok isterim..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Netten Chatten Metten Evlilik Olmaz. Olsa Bize Uzun Soluklu Olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...