Böyle otobüsçünün........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
bydexer

bydexer

Üye
Forumdan PM,ziyaretçi mesajı ile ulaşabilirsin;ha daha özel bişiler istiyosan PM ile E-Mail adresimi ve cep telefonu numaramı da verebilirim :cool

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

Sence dalga geçer gibi bi halim mi var :allalla: ha yeterince inandırıcı olamadıysam iş bi PM'ye bakar yani,dene ve gör;ben evet diyorum :bilmm

yardımlarını için cidden sağol. Yeminle bir daha olursa bu olay pm atacağım sana kardeşim sopa:

bydexer

bydexer

Üye
yardımlarını için cidden sağol. Yeminle bir daha olursa bu olay pm atacağım sana kardeşim sopa:

"Kardeşim" :allalla: 20-17=3 yaş farkı var aramızda.Ayrıca herhangi bi olay olursa her zaman PM'ni beklerim sopa:

bydexer

bydexer

Üye
Şahsi kararım olarak tek iş için ekibimden yanıma sadece 2 kişi almayı tercih ediyorum,ekibimse toplam 10 kişi ve hepsi tam eğitimlidir;yani bi iş buyrulduğunda yok "Ben bilmiyorum." yok "Ben yapamam." demez,diyemez sopa:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Şahsi kararım olarak tek iş için ekibimden yanıma sadece 2 kişi almayı tercih ediyorum,ekibimse toplam 10 kişi ve hepsi tam eğitimlidir;yani bi iş buyrulduğunda yok "Ben bilmiyorum." yok "Ben yapamam." demez,diyemez sopa:

desene komple temizliyoruz işi. Ben pm ile gelmek istiyorum size uygun musun :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ayıp etmiş.

bydexer

bydexer

Üye
desene komple temizliyoruz işi. Ben pm ile gelmek istiyorum size uygun musun :)

Tabiki uygunuz,zaten tüm MFC ailesine bu konularda ayrıcalık tanıyoruz;ayrıcalıklı müşterimiz olarak bize,benim forum hesabımdan PM ile başvurabilirsin.

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...