bydexer
Üye
sağolasın yardımların için
ne zaman habarlara çıkarıh...
![]()
En yakın zamanda manşetleri senin
ve şoförün
fotoğraflarıyla süslemeyi düşünüyorum 
sağolasın yardımların için
ne zaman habarlara çıkarıh...
![]()
ve şoförün
En yakın zamanda manşetleri seninve şoförün
![]()

sağolasın hocam....![]()
daha başka sorunların olursa bi şekilde bildir bana,ben ve özel ekibim bi şekilde olay yerine intikal ederiz 
Ne demekdaha başka sorunların olursa bi şekilde bildir bana,ben ve özel ekibim bi şekilde olay yerine intikal ederiz
![]()

Forumdan PM,ziyaretçi mesajı ile ulaşabilirsin;ha daha özel bişiler istiyosan PM ile E-Mail adresimi ve cep telefonu numaramı da verebilirim![]()

vallaha mı ciddi misin usta sen![]()
ha yeterince inandırıcı olamadıysam iş bi PM'ye bakar yani,dene ve gör;ben evet diyorum 
Sence dalga geçer gibi bi halim mi varha yeterince inandırıcı olamadıysam iş bi PM'ye bakar yani,dene ve gör;ben evet diyorum
![]()

yardımlarını için cidden sağol. Yeminle bir daha olursa bu olay pm atacağım sana kardeşim![]()
20-17=3 yaş farkı var aramızda.Ayrıca herhangi bi olay olursa her zaman PM'ni beklerim 
"Kardeşim"20-17=3 yaş farkı var aramızda.Ayrıca herhangi bi olay olursa her zaman PM'ni beklerim
![]()
doğru 3 yaş. Sen nerelisin. Bursa galiba. Içinden mi

Bursa kırsal,ama benim ve ekibim için kırsal veya kent farketmez,biz işimizi her türlü görürüz![]()
ücret felan?
Müşterilerimizin ilk işlerinden ücret almayı ekip olarak uygun görmüyoruz.

Şahsi kararım olarak tek iş için ekibimden yanıma sadece 2 kişi almayı tercih ediyorum,ekibimse toplam 10 kişi ve hepsi tam eğitimlidir;yani bi iş buyrulduğunda yok "Ben bilmiyorum." yok "Ben yapamam." demez,diyemez![]()

desene komple temizliyoruz işi. Ben pm ile gelmek istiyorum size uygun musun![]()
Tabiki uygunuz,zaten tüm MFC ailesine bu konularda ayrıcalık tanıyoruz;ayrıcalıklı müşterimiz olarak bize,benim forum hesabımdan PM ile başvurabilirsin.

hemen geldim![]()