Böyle otobüsçünün........

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muratvemine

muratvemine

Üye
Böyle şerefsizler var mı hala yaa.

bydexer

bydexer

Üye
Malesef halen yaşamlarını gayet rahat bi şekilde sürdürmekteler;ama yaşamlarının son nefeslerini aldıklarından eminim sopa:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
bızim mahallenın otobuscusude cok laf yiyor :ehe

Hasan

Üye
en çok nefret edilen insanlar kesin otobüs şöferleridir

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
vay....... :off:

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
:D ulan bişey derdim ama otobusculer derneği beni kırmızı bültenle arar

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
buketcik

buketcik

Üye
Bugün okula gittim. Sabah 7.30 arabası ile. Neyse okulda iki arkadaşlar muhabbet edip sonra okuldan çıktık. Artık otobüs kalkacaktı saat 11.30 otobüsçü bize siz 4unüz inin hemen müşteri geliyo dedi bizi indirdi. Ondan sonra siz binmeyin dedi. Size arabada yok neyle gelirseniz gelin dedi. Bu andan itibaren bende sinir havan yaptı. Şimdi 3.30 arabasını bekliyorum. Kızları kaldırmıyo arkada ki 3-4 erkeğide kaldırmıyo. Niye bizi seçiyon .böyle otobüsçünün...... .neyse anlayan anladı. Allah belanı versin ta muammer :@

çok geçmiş olsun:kop:

mstf_l

mstf_l

Üye
deseydin bizi niye indiriyon falan bi baslasaydın

Neyse gecmis olsun burda bile havalr cok soguk kırsehir de nasıldır düsünemiyorum dikkat et hasta olma

buketcik

buketcik

Üye
ucuz atlatmışın dicem fakat hiç ucuz olmamış.
dilerim bir daha yaşamazsın.:sarıl:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi
deseydin bizi niye indiriyon falan bi baslasaydın

Neyse gecmis olsun burda bile havalr cok soguk kırsehir de nasıldır düsünemiyorum dikkat et hasta olma

neymiş efendim müşteri geldi. Onlarda para veriyor bizde. Buralar çok soğuk üstat. Kar kesildi. Hava güneşliydi ama çok rüzgârlı ve buz gibi havaydi. Neyseki internet cafe ye sığındık sonradan sıcak soba oooh....

----------Eklendi @ 19:36:51 ---------- Yazıldı @ 19:35:58 ----------

ucuz atlatmışın dicem fakat hiç ucuz olmamış.
dilerim bir daha yaşamazsın.:sarıl:

amin.... Internet cafeye sığındık sonradan...

greenmile

greenmile

Üye
Bugün okula gittim. Sabah 7.30 arabası ile. Neyse okulda iki arkadaşlar muhabbet edip sonra okuldan çıktık. Artık otobüs kalkacaktı saat 11.30 otobüsçü bize siz 4unüz inin hemen müşteri geliyo dedi bizi indirdi. Ondan sonra siz binmeyin dedi. Size arabada yok neyle gelirseniz gelin dedi. Bu andan itibaren bende sinir havan yaptı. Şimdi 3.30 arabasını bekliyorum. Kızları kaldırmıyo arkada ki 3-4 erkeğide kaldırmıyo. Niye bizi seçiyon .böyle otobüsçünün...... .neyse anlayan anladı. Allah belanı versin ta muammer :@

hayatta inmezdim ben,yaşlı ve hamile bayan hariç yerde vermem kesinlikle.:D

Ağzının payını veremediniz mi şöföre,haddini bildireceksiniz böyle durumlarda:ehe

bydexer

bydexer

Üye

Ağzının payını veremediniz mi şöföre,haddini bildireceksiniz böyle durumlarda:ehe

Gerek yok üstad,biz bildiririz gereken haddi tüm MCF ailesi olaraktan bi güzel sopa:

Astrosman

Astrosman

Üye
    Konu Sahibi

aklımıza neler geldi o anda ama oğulları vardı yanında yoksa valla billah ben onu keserdim orada.... Ama dövmeye gelince ben dövüşemiyorum..... :ehe

----------Eklendi @ 19:43:53 ---------- Yazıldı @ 19:42:36 ----------

Gerek yok üstad,biz bildiririz gereken haddi tüm MCF ailesi olaraktan bi güzel sopa:

sopalar hazır mi kardeşim

• Beğen
Tepkiler: greenmile
greenmile

greenmile

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...