bızim mahallenın otobuscusude cok laf yiyor![]()

Laf yemekten bıktıysa ona başka bişiler de yedirebiliriz tüm MCF ailesi olarak![]()
ezer geceriz 
ezer geceriz
![]()

ulan bişey derdim ama otobusculer derneği beni kırmızı bültenle arar
vay.......![]()

Bugün okula gittim. Sabah 7.30 arabası ile. Neyse okulda iki arkadaşlar muhabbet edip sonra okuldan çıktık. Artık otobüs kalkacaktı saat 11.30 otobüsçü bize siz 4unüz inin hemen müşteri geliyo dedi bizi indirdi. Ondan sonra siz binmeyin dedi. Size arabada yok neyle gelirseniz gelin dedi. Bu andan itibaren bende sinir havan yaptı. Şimdi 3.30 arabasını bekliyorum. Kızları kaldırmıyo arkada ki 3-4 erkeğide kaldırmıyo. Niye bizi seçiyon .böyle otobüsçünün...... .neyse anlayan anladı. Allah belanı versin ta muammer![]()

deseydin bizi niye indiriyon falan bi baslasaydın
Neyse gecmis olsun burda bile havalr cok soguk kırsehir de nasıldır düsünemiyorum dikkat et hasta olma
ucuz atlatmışın dicem fakat hiç ucuz olmamış.
dilerim bir daha yaşamazsın.![]()
Bugün okula gittim. Sabah 7.30 arabası ile. Neyse okulda iki arkadaşlar muhabbet edip sonra okuldan çıktık. Artık otobüs kalkacaktı saat 11.30 otobüsçü bize siz 4unüz inin hemen müşteri geliyo dedi bizi indirdi. Ondan sonra siz binmeyin dedi. Size arabada yok neyle gelirseniz gelin dedi. Bu andan itibaren bende sinir havan yaptı. Şimdi 3.30 arabasını bekliyorum. Kızları kaldırmıyo arkada ki 3-4 erkeğide kaldırmıyo. Niye bizi seçiyon .böyle otobüsçünün...... .neyse anlayan anladı. Allah belanı versin ta muammer![]()

hayatta inmezdim ben,yaşlı ve hamile bayan hariç yerde vermem kesinlikle.
Ağzının payını veremediniz mi şöföre,haddini bildireceksiniz böyle durumlarda![]()

hayatta inmezdim ben,yaşlı ve hamile bayan hariç yerde vermem kesinlikle.
Ağzının payını veremediniz mi şöföre,haddini bildireceksiniz böyle durumlarda![]()

Gerek yok üstad,biz bildiririz gereken haddi tüm MCF ailesi olaraktan bi güzel![]()
aklımıza neler geldi o anda ama oğulları vardı yanında yoksa valla billah ben onu keserdim orada.... Ama dövmeye gelince ben dövüşemiyorum.....![]()