vodafon ve avea hangı hat alayım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
vodafon ve avea hangı hat alayım
arkadaşlar ben vodone genç faturasız hat mı alıyım yoksa avea genç faturasız hatmı alayım hangısı ıyı kampanya ve ındırımler hangısınde daha ıyı yardım edermısınız vodafone baz sorunu benı sınır edıyor

markuschLz

markuschLz

Üye
Her yöne görüşme yapacak olursan ve kısa görüşürüm diyor isen avea al Kral Tarifeden açtır hattı. Her yöne dk/10 krş

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu soru kullanımlarına göre değişir ayrıca Vodafone baz sorunu beni sinir ediyor diyorsan Vodafone düşünmen zaten anlamlı olmaz. Sana tavsiyem genel olarak bulunacağın bölgelerde avea nın çekim gücünü kontrol etmenizdir.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bu soru kullanımlarına göre değişir ayrıca Vodafone baz sorunu beni sinir ediyor diyorsan Vodafone düşünmen zaten anlamlı olmaz. Sana tavsiyem genel olarak bulunacağın bölgelerde avea nın çekim gücünü kontrol etmenizdir.

bızım burda hıç çekmedıgını gormedım avea gsm

----------Eklendi @ 23:28:55 ---------- Yazıldı @ 23:27:57 ----------

Her yöne görüşme yapacak olursan ve kısa görüşürüm diyor isen avea al Kral Tarifeden açtır hattı. Her yöne dk/10 krş

ben genç oldugum ıçın bana uygun olmalı ve pek konusma yapmam kısa konusmaları severım

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
lutfen yardım edın

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bana sorarsan Vodafone fiyat olarak daha avantajlı görüyorum Vodafone yi ve halen o yüzden kullanmaktayım. (Tarife: Özgür Genç)

tempestshine

tempestshine

Üye
tarifeleri ve fiyatları vodafone'un daha iyi :oke: çekmediğinide hiç görmedim

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
bizim burda ave hep çektı vodafonda 7 gündür çok kötü çekimi ankara etimesgut

Mert045

Mert045

Üye
Kısa konuşursan avea al saniyeli tarifeye geç keyfi yaşa.sms paketi de 9 tl istersen yaparsın. , ama uzun konuşursan yine avea kral tarife seçersin. Rahatına bakarsın.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
bı bende forun degılkı bazı forumdakı arkadaslardada sorun var vodafonda

Bilmiyorum elbette tercih sizin ama 900GSM varken Türkiye şartlarında 1800GSM kullanan avea yı tercih etmezdim. Ama dediğiniz gibi bulunduğunuz bölge de Vodafone sorunu yaşıyorsanız elbette Avea tercih etmeniz daha iyi olur.

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum elbette tercih sizin ama 900GSM varken Türkiye şartlarında 1800GSM kullanan avea yı tercih etmezdim. Ama dediğiniz gibi bulunduğunuz bölge de Vodafone sorunu yaşıyorsanız elbette Avea tercih etmeniz daha iyi olur.

gençler ıçın pek sorun olmuyor 1800 hemde fıyatı ucuz baz ıstasyonların

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
gençler ıçın pek sorun olmuyor 1800 hemde fıyatı ucuz baz ıstasyonların

Tamamda GSM 1800 'ün yaşla bir ilgisi yok :) Genç falan farketmez yani sonuçta bende bir genç olarak sinyalin sürekli inip çıkmasını istemem :) ama Avea yı kötülemiyorum herkesin kendi tercihi. Sonuçta avea da kullanıyorum. Önemli olan sinyal sürekliliğinin sağlanması mesela benim bulunduğum bölgede çekim gücü olarak Turkcell-Vodafone eşit (3G de Vodafone daha iyi) Avea da ise telefon normal dururken 2-3 çubuk ( sinyal seviyesi 5) arası oynuyor elime aldığımda 1-2 nin üzerine çıkmadığı gibi bir süre sonra sinyal yok oluyor :) Her zaman dediğim gibi en iyisi yok bölgende en iyisi var :)

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Tamamda GSM 1800 'ün yaşla bir ilgisi yok :) Genç falan farketmez yani sonuçta bende bir genç olarak sinyalin sürekli inip çıkmasını istemem :) ama Avea yı kötülemiyorum herkesin kendi tercihi. Sonuçta avea da kullanıyorum. Önemli olan sinyal sürekliliğinin sağlanması mesela benim bulunduğum bölgede çekim gücü olarak Turkcell-Vodafone eşit (3G de Vodafone daha iyi) Avea da ise telefon normal dururken 2-3 çubuk ( sinyal seviyesi 5) arası oynuyor elime aldığımda 1-2 nin üzerine çıkmadığı gibi bir süre sonra sinyal yok oluyor :) Her zaman dediğim gibi en iyisi yok bölgende en iyisi var :)

benım bolgemde avea ıyı vodafone telefonu bataryasını bozuyor sınyal fabıt degıl turcel zaten kazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt