Bu soru kullanımlarına göre değişir ayrıca Vodafone baz sorunu beni sinir ediyor diyorsan Vodafone düşünmen zaten anlamlı olmaz. Sana tavsiyem genel olarak bulunacağın bölgelerde avea nın çekim gücünü kontrol etmenizdir.
Her yöne görüşme yapacak olursan ve kısa görüşürüm diyor isen avea al Kral Tarifeden açtır hattı. Her yöne dk/10 krş
Bana sorarsan Vodafone fiyat olarak daha avantajlı görüyorum Vodafone yi ve halen o yüzden kullanmaktayım. (Tarife: Özgür Genç)
tarifeleri ve fiyatları vodafone'un daha iyiçekmediğinide hiç görmedim

bizim burda ave hep çektı vodafonda 7 gündür çok kötü çekimi ankara etimesgut
Vodafone'a bildirimi yapın bazen baz çalışması yapıyorlar.
bı bende forun degılkı bazı forumdakı arkadaslardada sorun var vodafonda
Bilmiyorum elbette tercih sizin ama 900GSM varken Türkiye şartlarında 1800GSM kullanan avea yı tercih etmezdim. Ama dediğiniz gibi bulunduğunuz bölge de Vodafone sorunu yaşıyorsanız elbette Avea tercih etmeniz daha iyi olur.
gençler ıçın pek sorun olmuyor 1800 hemde fıyatı ucuz baz ıstasyonların
Genç falan farketmez yani sonuçta bende bir genç olarak sinyalin sürekli inip çıkmasını istemem
ama Avea yı kötülemiyorum herkesin kendi tercihi. Sonuçta avea da kullanıyorum. Önemli olan sinyal sürekliliğinin sağlanması mesela benim bulunduğum bölgede çekim gücü olarak Turkcell-Vodafone eşit (3G de Vodafone daha iyi) Avea da ise telefon normal dururken 2-3 çubuk ( sinyal seviyesi 5) arası oynuyor elime aldığımda 1-2 nin üzerine çıkmadığı gibi bir süre sonra sinyal yok oluyor
Her zaman dediğim gibi en iyisi yok bölgende en iyisi var 
Tamamda GSM 1800 'ün yaşla bir ilgisi yokGenç falan farketmez yani sonuçta bende bir genç olarak sinyalin sürekli inip çıkmasını istemem
ama Avea yı kötülemiyorum herkesin kendi tercihi. Sonuçta avea da kullanıyorum. Önemli olan sinyal sürekliliğinin sağlanması mesela benim bulunduğum bölgede çekim gücü olarak Turkcell-Vodafone eşit (3G de Vodafone daha iyi) Avea da ise telefon normal dururken 2-3 çubuk ( sinyal seviyesi 5) arası oynuyor elime aldığımda 1-2 nin üzerine çıkmadığı gibi bir süre sonra sinyal yok oluyor
Her zaman dediğim gibi en iyisi yok bölgende en iyisi var
![]()