İnternette Çalışan Photoshop!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
İnternette Çalışan Photoshop!

Photoshop'un ağır çalışmasından ve geç tepki vermesinden bıktınız mı? Bir programcı tarafından meydana getirilen bu Photoshop simülasyonu, web tarayıcınızın içerisinde çalışıyor; ya da en azından programcı böyle iddia ediyor.

Visual Idiot'dan bir programcı tarafından sadece HTML5, CSS3 ve jQuery/Javascript ile geliştirilen uygulama, her ne kadar biz çalıştırmayı başaramasak da, sadece Chrome tarayıcısında sınanmış. Ancak diğer tarayıcılarda da çalışmasının önünde herhangi bir engel bulunmadığı söyleniyor.

Uygulama, Photoshop'a acilen ihtiyacınız olduğunda ve kullandığınız PC'de Photoshop yüklü bulunmadığında çok işinize yarayabilir.

Web tarayıcısı içerisinde çalışacağını vaat eden Photoshop simülasyonuna buradan:
ulaşabilir, siz de şansınızı deneyebilirsiniz... Ama haber yayına hazırlanırken, simülatörün üzerine her tıklamamızda hata mesajı aldığımızı da belirtelim.

Alıntıdır.

Mert045

Mert045

Üye
Güzele benziyor ama bunu kullanacağıma portable photoshop kullanırım kasma . Hata falan yok ,

• Beğen
Tepkiler: SHS
*-king-*

*-king-*

Üye
profesyoneller için değildir bu daha çok amatörlere hitap eder veya parayla program almayanlara

Genzo *

Genzo *

Üye
anladım beyler sakin :D

Mert045

Mert045

Üye
Zaten professionel değilim öyle arada düzenleme için lazım oluyor.Flash diskimde bulunur her zaman.

SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
bende photoshop kullanmıyorum, kastırıyor :D başka küçük porgramlarla hallediyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...