- Xperia 945 ROM V.2 - (Vodafone 945)

Sponsorlu Bağlantılar

hacker_memoli

Üye
    Konu Sahibi
- Xperia 945 ROM V.2 - (Vodafone 945)

Eveet Arkadaşlar Merakla Beklenen Xperia Romumu Artık Yayına Sunma Vakti Geldii.... Daha Önceden Galaxy 945 Romuyla En Görsel İlk Romun Ardından Bukezde Sizden Gelen İstekler Üzerine Kendi Kapasitemin Yettiğince Bu Romu Hazırladım. Bu Rom Bi Önceki Roma Göre Çok Daha Fazla Yordu. Nerdeyse Çoğu Kodlarını,Dil Dosyasını, Resimlerini Değiştirdiğim Launcher, Yeni Dil Dosyası Eklediğim Diğer Uygulamalar,Eklentiler, Resimler...
Bu Romla Artık Son Romumu Çıkarmış Olucam. Bundan Sonra M.AKİF İNAL İmzası Altında Vodafone 945 Cihazı İçin Rom Çıkmayacak. Onun İçin Adınıda FinaL RoM Koydum. Eminim ki Bu Romda Diğer Rom Kadar Tutacaktır.. Neyse Çok Konuştum Birazda Romdan Bahsedeyim.

[size=large]--- ÖZELLİKLER ---[/size]
Bütün Simgeler Baştan Aşağıya Değiştirildi.
Yeni Bir Arayüz Eklendi ve Varsayılan Olarak Ayarlandı.
Yepyeni Xperia Arkaplanları Eklendi ve Açılışa Varsayılan Olarak Ayarlandı.
Yepyeni Bir Launcher Düzenlendi, Eminim Bu launcheri Sizlerde Çok Beğeneceksiniz. Çoğu Kodu Değiştirildi, Yeni Dizayn Eklendi.
Diğer Romdada Olan MSN TALK, SKYFİRE, MUSİCBOX, ROCKPLAYER (BU KEZ SORUNSUZ VERSİYON EKLENDİ), SMODA WİDGET, YOUTUBE ve BUNLARA EK OLARAK TWİTTER EKLENDİ. FACEBOOK 1.7.1 SON SÜRÜM, TWİTTER, SKYFİRE Gibi Programların Son Sürümleri Eklendi.
Gereksiz Uygulama, Oyunlar Çıkarıldı.
Bir Önceki Romdan Hemen Herkesin Beğendiği Fontumuz Bu Romdada Karşınızda :)
Yepyeni Görsel ve İşlevli Bir Müzik Çalar Eklendi. Bu Müzik Çalarında Türkçeleştirmesi Düzenlenmesi Tamamen Bana Aittir.
Bütün Alarm,Bildirim ve Zil Sesleri Elden Geçirildi. Beğenmediğim Çoğu Müziği Çıkarttım. Bikaç Tane Ekledim. Hepsinin Sesleri Yükseltildi. Artık Sağır Değilseniz Bu Sesleri Çok Rahat Duyacaksınız :))
Giriş Animasyonu Değiştirildi. Yepyeni Bir Animasyon Eklendi. Şahsen Ben Çok Beğendim.
Yepyeni Widgetler Eklendi.
Veee Daha Fazlası İçin Romu İndirip Kurunuzz.....

V.2 De NELER YENİ..?
V.2 Tamamen Güncelleme İçin Yapılmıştır. Kullandığım Launcherin Son Versiyonu Tekrardan Düzenlenerek Eklenmiştir. "Facebook,Twitter,Launcher" Bugün İtibariyle En Güncel Versiyondalar. Launcherin Yeni Versiyonda Kilit Ekranı Düzeltilmiş Gibi. Normalde Hata Aldığım Şeyleri Denedim Almadım. Launcherin Kilit Ekranı İçin Ana Menüdeyken Menü Yazan Tuşa Basın Seçeneklere Tıklayınca Zaten En üstte Aktif Ederseniz Olur.
Bunun Dışında Widgetleri Düzenledim. 2 Adet Yeni Saat Ekledim. Bunlardan Biri Any Clock Diye Bi Saat. Bu İlk Defa Eklediğinizde Ekrana Eklenmiyo Telefonu Yeniden Başlatınca Geliyor. Ondan Sonra İstediğiniz Gibi Kullanabilirsiniz Sorun Çıkarmıyor. Diğeride Bir Önceki Galaxy Romundaki Hava Durumunu da Gösteren Saat Widgetidir. Kurulum Yazısı Dosyanın İçinde Ekli Onu Yeniden Okuyunuz İlk Yapılması Gereken Kısmında Değişlik Yaptım.

UYARILAR: Bu Rom Kurulumundan Sonra Oluşacak Herhangi Bir Problemden Ben Sorumlu Değilim. Kendine Güvenen, Telefonuna Güvenen Kursun. Ben Şahsen Sırf Bugün 15 Kere Kurup Sildim. Bunun Yanı Sıra Geçen Romda Sırf Bişey Bulmak İçin Giriş Animasyonundaki Benim Adıma Takan Kişilerin Egoları Tatmin Olsun Diye Bu Romda İsmimi Yazmadım O Kısma. Kısaca Stabil, Görsel Bir Rom Oldu. Rar İçindeki Kurulum Yazısını Okuyup Aynen Yazarsanız Hızlı Güzel Bir Rom Kurmuş Olursunuz. Eklentiler Olsun, Düzenlemeler Olsun Aşırıya Kaçılmadı. Stabil Olsun Diye Çok Fazla Uygulama Vs. de Eklemedim....

Download LİNKİ:

LÜTFEN EMEĞE SAYGI DUYALIM VE BAŞKA FORUMLARDADA PAYLAŞACAKSAK M.AKİF İNAL ADI ALTINDA PAYLAŞALIM. DOWNLOAD LİNKİNİ DEĞİŞTİRMEYİP VERİLEN LİNKLE PAYLAŞALIM...

• Beğen
Tepkiler: expert555 ve dreammaker3434

abdullah_arsl

abdullah_arsl

Üye
selamunaleykum bir sorum olacaktı acaba bu rom u turkcell t10 a da kurabilirmiyiz şimdiden cevaplayacaginiz için teşekkür ederim

twoly22

Üye
Dostum öncelikle romun çok başarılı olmuş eline sağlık.. Daha önceki romunda açılışta çıkan ismin pek rahatsız edici değil emeğine sağlık ama bu romdada geçenki romdada font yazı karakterleri bazı bölümlerda hatalı çıkıyoor normal font olsaydı 10 üzerinden 10 luk bir rom...
iyi çalışmala..

astraufuk

Üye
paylaşım için teşekkür gene cok guzel diyecektim ama kendi hatamdan dolayı ne telefonda ses seçeneklerim var ne de apk dosyalarını kuruyo.beyaz ekranda ftm yazısı çıkıyo yardım edebilirmisiniz...tekrar vodafone orjinal sürümünü kurup bu rom'a dönüşmü yapsam acaba.fazlalıkları sileyim demiştim biraz fazla silmişim galiba...

yalancibahar

Üye
Emeğine ellerine sağlık kardeşim. Bu romu kurduk ve beğenmedik diyelim ; geri (orj.)nasıl döneriz.

mustafao

Üye
kardeşim eline koluna sağlık mükemmel olmuş... ses sorunu kökten çözüldü sağolasın...

cakal_2006

Üye
dostum eline koluna saglık ama biz bunu orjinale nasıl dönderebiliriz

haqqus

haqqus

Üye
bend e muallakda kaldım diyelim olmadı begenmedik geri nası döneceğiz ? kullanan falan yokmu sıkıntısı varmı ? Yanıta göre indireceğiz

Devrimce

Üye
arkadaşın dediği gibi bu room'u beğenmezsek nasıl geri dönücez ?

amd63+

Üye
dosyayı indirdim ancak nod32 karantinaya aldı! temiz rom u gönderirmisiniz

bahadiralp

Üye
Hocam biri bana Bunu nasıL yapacağımı anLatabiLirmi acaba ? normaL vodafonenun sitesinden indirdiğimi yapabiliyorum ama bunu yapamadım yardımcı olur musunuz lütfen ?

astraufuk

Üye
arkadaşlar rom çok ama çok başarılı kullanıyorum sıfır sorunlu rom.tek eksik yazı karakterlerini bazen tabi tam göstermiyo.rom yukledın ama çökerttin diyelim vodafone sitesinden orjinal romu indirip kurucaksın işlem tamam.en fazla 2 dk sürüyo.en az 10 defa çökerttim bu mesajı yazarkende çökmüş durumda yeniden yuklıycem...boza boza öğreniyorum.romu hazırlayan arkadası takıp edin tavsiye edin cok basarılı işlere imza atmış durumda..vodafone 2.2 çıkartana kadar bu arkadaş hazırlıycaktır diye düşünüyorum inşallah bir an önce yapar...

Devrimce

Üye
bu rom'u yüklerken aklımda soru işaretleri vardı.şimdi yükledim hiç bir sorun yok.gayet başarılı orjinal rom'a dönmekte çok basit.Yalnız ses hala az çıkıyor ..birde yazı karakterlerini yarım görebiliyorsunuz bazen.onun dışında güzel.görsellik on numara olmuş.yapan arkadaşın ellerine beynine emeğine sağlık...

guvenxy

Üye
vodafone 945 kullanıyorum 2.1 i 2.2 yapacam ve root yapmam gerekiyor root u acıp 2.2 yi yükledikten sonra root u kapatmak istesem anlaşılırmı root attıgım.birde daha sonra orjinal güncellemeyi yüklemek istesem rootla tekrar oynamam gerekirmi..söyle yani pencereyi actık ayak kabımızı attık sonra pencereyi kapattık .bundan sonra kapıdan girip cıktık anlatmak gerekirse :)

----------Eklendi @ 00:42:58 ---------- Yazıldı @ 00:41:27 ----------

başka forma yamıştım .kop pas sorunu pardon :) root yapmam gerekiyor root u acıp yi yükledikten sonra root u kapatmak istesem anlaşılırmı root attıgım.birde daha sonra orjinal güncellemeyi yüklemek istesem rootla tekrar oynamam gerekirmi..söyle yani pencereyi actık ayak kabımızı attık sonra pencereyi kapattık .bundan sonra kapıdan girip cıktık anlatmak gerekirse :)

----------Eklendi @ 01:50:58 ---------- Yazıldı @ 00:42:58 ----------

ftm ekranı cıkıyor ve öyle kalıyor ne yapmam gerek

israfil_1986

Üye
Eline saglık kardeşım goruldugu uzere cok guzel bısı olmus ben yenı aldım vf 945 konu dısında ama bısı soracam yardımcı olursanız sevınırım galeriye girince bı kac resıme baktıktan sonra reset atıyor kendı kendıne bazende menude gezınırken galerıye basıncada reset atıyor bunu kurunca duzelırmı bı yardımcı olurmusunz ? şimdıden tşkler

morykante212

Üye
kardeş her şey tamamda bi de nasıl kurulduğunu yazsanız ne güzel olurdu. Hiç mi aklınıza gelmedi :) bilen var bilmeyen var :angry:

serifelektronik

Üye
usta emegin ve paylaşımın için sagol ellerine saglık Xperia 945 ROM V.2 - (Vodafone 945) yükledik adam gibi oldu sagol.....!!!!!
paylaşımının devamını bekliyoruz iyi çalışmalar

expert555

Üye
eline koluna sağlık kardes gayet güzel oldu

SilenTMan3437

SilenTMan3437

Üye
T20ye oluyormu bu rom