BlackBerry 9800-9810 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
BlackBerry 9800-9810 mu?
arkadaslar blackberry alma dusuncesı var aklımda suana kadar nokia dısında telefon kullanmadım ama alcam blackberry aralarında barız fark varmı kullanan arkadaslar
hangisini tercih ederseniz telefon hakkındada iyi kötü düsüncelerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden tesekkurler​

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Blackberryler iş telefonu kategorisine giriyor sıkılrsın android bi htc desire hd yada meego tadında n9 bakabilirsin samsunglara uzak dur beyaz eşyada iyi olsda telden anlamıyolar ya htc yada nokia derim başka marka alınmaz çok bütçen varsa iphone4s gibi lüks cihazda olabilir

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
nokia da işletim sistemini degistirmedı bı o yuzden artık htcde dusundum ama blackberry bbmessenger olsun facede bırsey paylasdınmı bb ımzası olsun o acıda ılk planda

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bence tek o yönüne bakıp almamalısın htcler ayrı bi dünya kurdu n9 desen çok harika cihaz askerlk biter bitmz alacm asker olmasam çoktn almıştım tavsiye ederm bb mesenger için alınmaz o teller çok sıkıcı gerçktn

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
menu olarak baktım cok sade gıbı oyle fazla kurcalama sansımda olmadı telefonu 1.secenek bb gıbı htc sensatıon xE de guzl ama cok pahalı o fıyata iphone 4 alırım

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bütce ne kada[r

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
900e kadar cıkarım bb alırsamda 2.el dusunuyorum o yuzden 750-850 arasında degısıyor fıyatları

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
htc desire hd bulabilirsen ala yada xperia neo v darty bimeks media markt vatan pc dolaş

tempestshine

tempestshine

Üye
nokia da işletim sistemini degistirmedı bı o yuzden artık htcde dusundum ama blackberry bbmessenger olsun facede bırsey paylasdınmı bb ımzası olsun o acıda ılk planda

böyle düşünüyorsan bb 9810 alabilirsin :oke:
Ama bence HTC Desire HD çok daha iyi.Bir süre sonra qwerty'den insan sıkılıyor ve dokunmatik istiyor .

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
    Konu Sahibi
htc desire hd bulabilirsen ala yada xperia neo v darty bimeks media markt vatan pc dolaş
xperia dusundum play versıyonunu cok buyuk telefon bb de karar kıldım bn

----------Eklendi @ 20:09:09 ---------- Yazıldı @ 20:08:28 ----------

böyle düşünüyorsan bb 9810 alabilirsin :oke:
Ama bence HTC Desire HD çok daha iyi.Bir süre sonra qwerty'den insan sıkılıyor ve dokunmatik istiyor .
bb 9800-9810 hem dokunmatık hem qwerty klavyelı ondan sıkıntı olmaz azdaha arastırım bb 9810 la 9800 cok fark warmı dıye

Narutodth

Narutodth

Üye
black berrynin işletim sistemi çok eskidi gerçi 7.1 gelcek diyolar ama pek fayda sağlayacağını zannetmiyorum bence sana uygun en iyi telefon htc desire s.

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
Evet.gerçektende eskidi.Blackberry modası kalktı.ama illaha alacaksan 9810 sana göre :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...