gölgee_65
Üye
Vodafone 2G Hızı??
Arkadaşlar malum bildiğiniz gibi telefon 3G modundan iken tel çok şarj yiyor. Ve hattınız Vodafone olunca da tel bol bol frekans değiştirip durur. Bu durumda da hem görüşmelerde ses kalitesi düşer hem de telin pil ömrü azalır. Üstelik benim bildiğim kadarıyla Vodafone 2G çekim gücü 3G'den daha fazla.
Şimdi arkadaşlar ben hem pil gücünden tasarruf etmek için hem de daha iyi çeken bir şebeke kullanmak için 3G modunu kapatıp sadece teli 2G modunda kullanmak istiyorum ama bu sefer de internet hızı azalacak benim
Sizce arkadaşlar Vodafone 2G net hızı ile 3G arasında çok fark var mı? Ben cepten interneti genellikle haber okumak, forum ve facebook için kullanıyorum.
Bu durumda 3G'yi feda etmeye değer mi??
Şimdi arkadaşlar ben hem pil gücünden tasarruf etmek için hem de daha iyi çeken bir şebeke kullanmak için 3G modunu kapatıp sadece teli 2G modunda kullanmak istiyorum ama bu sefer de internet hızı azalacak benim

Sizce arkadaşlar Vodafone 2G net hızı ile 3G arasında çok fark var mı? Ben cepten interneti genellikle haber okumak, forum ve facebook için kullanıyorum.
Bu durumda 3G'yi feda etmeye değer mi??