Vodafone 2G Hızı??

Sponsorlu Bağlantılar

AHMED...

AHMED...

Üye
eğer cepnet kullanıyorsan adil kullanım hakkını geçmiyorsan 3G de 7.2 mb 2G de IKEN 1 mb ye düşüyor ben cepnet kullanıyorum aylık kullanımım 2GB BULUYOR 2G de kullanamıyorum doğru düzgün internet radyosu bile çalıştırmıyor bile daha aylık suremin dolmasına 10 GÜNDEN fazla var

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Konunun içindeki yazıları okusaydın ya da biraz daha dikkatli olsaydın orada aylık CEPNET değil de aylık 5yüz mb kotalı paket kullandığımı bilmiş olurdun :)

AHMED...

AHMED...

Üye
Konunun içindeki yazıları okusaydın ya da biraz daha dikkatli olsaydın orada aylık CEPNET değil de aylık 5yüz mb kotalı paket kullandığımı bilmiş olurdun :)

:-) sadece senin yazdığın son mesajlari okudum :-)

----------Eklendi @ 01:48:18 ---------- Yazıldı @ 01:47:12 ----------

neyse bizden de değişik bi katkı olmuş oldu :-)

----------Eklendi @ 01:49:06 ---------- Yazıldı @ 01:48:18 ----------

konunun başlığı bide 2G hızı olunca ne biliyim

'h716043'

'h716043'

Üye
yanlış anlama bişey soracağım 500mb yetiyormu sana ben günlük okadar kullanıyorumda

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi

:-) sadece senin yazdığın son mesajlari okudum :-)

----------Eklendi @ 01:48:18 ---------- Yazıldı @ 01:47:12 ----------

neyse bizden de değişik bi katkı olmuş oldu :-)

----------Eklendi @ 01:49:06 ---------- Yazıldı @ 01:48:18 ----------

konunun başlığı bide 2G hızı olunca ne biliyim

Sen de haklısın biz de oluyor böyle vakalar bazen :D

----------Eklendi @ 09:50:13 ---------- Yazıldı @ 09:43:21 ----------

yanlış anlama bişey soracağım 500mb yetiyormu sana ben günlük okadar kullanıyorumda

Genelde cepten interneti haber okumak, facebook ve maxicep için kullandığım için rahat yetiyor. Mesela geçen ay 5yüz mb internetten sadece 375 mb kullandım, ama bu ay dosya falan indirdim şu an 427 mb kota dolmuş ve ayın 30'una kadar idare etmem lazım. Bakalım eğer yetmiyorsa sıkıntı veriyorsa ben de 1 gb paket alırım ama o da geceleri bedava konuşma vermiyor, aslında internet paketini sırf bedava konuşmak için alıyorum dersem yalan olmaz yani öyle internetim hiç olmasa da benim için pek birşey fark etmez, belki artık hiç almam da :D
Ben de ne yapacağımı şu an tam olarak bilmiyorum aslında :)

'h716043'

'h716043'

Üye
internet için bana bi uğra istersen anlarsın sen

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Ben de aylık cepneti pc de kullanıyorum ki adil kullanım hakkı falan kalmıyor :):)

phasan

phasan

Üye
ben 2g kullanıyorum

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Evet haklısın Vodafone 3G çekim gücü çok zayıf fakat 2G iyi çekiyor. Ben de evde 3G açıkken 2-3 kademe çekerken 2G ile 5-6 kademeye kadar çıkıyor.

----------Eklendi @ 13:03:49 ---------- Yazıldı @ 13:02:32 ----------

Anladım. Ne yapalım elimiz mahkum :(

phasan

phasan

Üye
Evet haklısın Vodafone 3G çekim gücü çok zayıf fakat 2G iyi çekiyor. Ben de evde 3G açıkken 2-3 kademe çekerken 2G ile 5-6 kademeye kadar çıkıyor.

----------Eklendi @ 13:03:49 ---------- Yazıldı @ 13:02:32 ----------

Anladım. Ne yapalım elimiz mahkum :(

haklısın

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Baya bir fark var bence kullandığım için söylüyorum

phasan

phasan

Üye
ben suan 3g kullanıyorum net paketım yenılendı hatta 300 mb oldu daha 3g bıtmedı

oskis

Üye
bir sorum olucakti su anda turkcell kullaniyorum ve indirme hizi 700kb civarinda dolaşiyor...ve samsung note kullaniyorum...bu cihazi satip vodafoneden iphone 4s almaya karar verdim ama beni düşündüren vodafonenin internet hiz sikintisi ordaki tarifem 99tl lik tarife olcak yani 3 gb netim olcak fakat hiz konusunda şüpheliyim bosuna 24 ay kontrat imzalamakta istemiyorum yardimlairnizi bekliyorum

phasan

phasan

Üye
bir sorum olucakti su anda turkcell kullaniyorum ve indirme hizi 700kb civarinda dolaşiyor...ve samsung note kullaniyorum...bu cihazi satip vodafoneden iphone 4s almaya karar verdim ama beni düşündüren vodafonenin internet hiz sikintisi ordaki tarifem 99tl lik tarife olcak yani 3 gb netim olcak fakat hiz konusunda şüpheliyim bosuna 24 ay kontrat imzalamakta istemiyorum yardimlairnizi bekliyorum

bıldıgım kadarı ıle onda 3g hızı hıç duşmuyor

gölgee_65

gölgee_65

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'da hız düşmesi sadece aylık sınırsız cepnet paketinde mevcut. Onun dışında diğer tüm internet paketleri ve kampanyalarında hız sabit :oke:

drivenn

Üye
internete gireceğin zaman 3g yi aç normal kullanımlarda 2g kalsın ben öyle yapıyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt