Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
buyur :D

mesaj editleme için mesaj düzenleme paneline girebilirsin.alt tarafta

sublieutenant

sublieutenant

Üye
buyur :D

mesaj editleme için mesaj düzenleme paneline girebilirsin.alt tarafta
Teşekkür Ederim adına dikkat etseydim bulurdum yaw :D Neyse oldu artık Teşekkürler..:ehe

Arkadaş editleme demeni anlamadı ama, sadece mesajdaki alıntımı sil dersen daha iyi anlar gibime geliyor :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
neyse sen dedin şimdi sorun yok :ehe:

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
zepkynear

zepkynear

Üye
iyi güzelde biraz alaycı olmus be konusman yakısmadı sana yarbay
İyide bahsettiklerin eksi değil kişisel yanlara girer be Arkadaş :D
3e4 menü düzeni zaten orjinalinde var, 4e5te ne oluyor :) sen istiyorsan Menü Grid programını yüklersin 6ya 7de yaparsın :oke: o senin kişisel zevkin biz karışamayız..
2. eksi yan programın eksi yanı onu üreten şirket nokia bize değil ona çat.
3. eksi olur ama dediğim gibi kişisele girer, fakat bu yönde istek çok, yapımcının dikkatine..
4.eksi yan o zaten var 4.de ama Rom patcherdan yamayı etkinleştir..
5.si onu program editleme işiyle uğraşan arkadaşlara söylemen gerek, zor birşey değil ve sonradan yüklenebilen birşey olduğundan bunda eksi biryan yok..
6. kişisele girer ve 7.de hızdan bahsediyosun 6.da giften.. bu ne yaman bir çelişki :D
oyuna gelince, onun orada durması hızı etkilemez, sonuçta arabayı oyun içinde sürüyorsun dışında değil.. aksine oyunu sevenler için C veya E diskine yüklenmesinden daha hızlıdır Z de olması..
:oke:
Bilmem Anlatabiliyormuyum...:lol

----------Eklendi @ 12:02:22 ---------- Yazıldı @ 12:00:40 ----------

hah Furkan hazır buradayken bi ara bunun efektini gönderirmisin yaa çok merak ettim, şimdilik simple belleyi daha çok tutuyorumda.. :ehe

----------Eklendi @ 14:44:37 ---------- Yazıldı @ 14:37:39 ----------

kişiseldir doğrudur menü olayı gömülü olursa daha iyi olur diye düşündüm kilit olayı için oda göümülü olursa daha iyi olur bence hıza birşey dediğim yok çok çok iyi bence biraz konusmalarında laf kavgası yapmak istiyorsun gibime geldi ama :)
İyide bahsettiklerin eksi değil kişisel yanlara girer be Arkadaş :D
3e4 menü düzeni zaten orjinalinde var, 4e5te ne oluyor :) sen istiyorsan Menü Grid programını yüklersin 6ya 7de yaparsın :oke: o senin kişisel zevkin biz karışamayız..
2. eksi yan programın eksi yanı onu üreten şirket nokia bize değil ona çat.
3. eksi olur ama dediğim gibi kişisele girer, fakat bu yönde istek çok, yapımcının dikkatine..
4.eksi yan o zaten var 4.de ama Rom patcherdan yamayı etkinleştir..
5.si onu program editleme işiyle uğraşan arkadaşlara söylemen gerek, zor birşey değil ve sonradan yüklenebilen birşey olduğundan bunda eksi biryan yok..
6. kişisele girer ve 7.de hızdan bahsediyosun 6.da giften.. bu ne yaman bir çelişki :D
oyuna gelince, onun orada durması hızı etkilemez, sonuçta arabayı oyun içinde sürüyorsun dışında değil.. aksine oyunu sevenler için C veya E diskine yüklenmesinden daha hızlıdır Z de olması..
:oke:
Bilmem Anlatabiliyormuyum...:lol

----------Eklendi @ 12:02:22 ---------- Yazıldı @ 12:00:40 ----------

hah Furkan hazır buradayken bi ara bunun efektini gönderirmisin yaa çok merak ettim, şimdilik simple belleyi daha çok tutuyorumda.. :ehe

yunus_81_duzce

Üye
ya benim 5800 xm war v60.0.003 hacklemek istiyorum we hiçbir fikrim yok nasıl yapılacağından bana bi rehber lazım adım adım tane tane anlatırmısın hangi programlar lazım fln.. en baştan sona kadar...

rizelixx53

Üye
auto başlata alamıyorum tel kapanınca otomatik açılmıyo Yardımmm..."!

Bu arada en KRAL cfw heLaL KarDeŞim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
iyi güzelde biraz alaycı olmus be konusman yakısmadı sana yarbay

----------Eklendi @ 14:44:37 ---------- Yazıldı @ 14:37:39 ----------

kişiseldir doğrudur menü olayı gömülü olursa daha iyi olur diye düşündüm kilit olayı için oda göümülü olursa daha iyi olur bence hıza birşey dediğim yok çok çok iyi bence biraz konusmalarında laf kavgası yapmak istiyorsun gibime geldi ama :)

Hayır arkadaşım olurmu hiç öyle şey yaa, madde madde bahsedince bende bu şekilde açıklamış oldum sadece.. Kırdıysam çok özür dilerim :lol :oke:

judgedred

Üye
yaw arkadaslar iyi güzelde neden harita güncelliyemiyrm bi hafıza kartı takın diyor bi teli baglayın dior bi servise ulaşamadık diyor bi indiremedim gitti daha önce böyle bişey başıma gelmedi sana zahmet kullandıgın cities dosyasınıda sayfanın başına uploud edermisin yada kullandıgın bi kaç programla birlikte daha faydalı olur bence

Mert045

Mert045

Üye
instal server yamalarını aktif etmeyecek miyiz ?

judgedred

Üye
yaw arkadaslar iyi güzelde neden harita güncelliyemiyrm bi hafıza kartı takın diyor bi teli baglayın dior bi servise ulaşamadık diyor bi indiremedim gitti daha önce böyle bişey başıma gelmedi sana zahmet kullandıgın cities dosyasınıda sayfanın başına uploud edermisin yada kullandıgın bi kaç programla birlikte daha faydalı olur bence

konu sahibi uyuma yaptıgın işe sahip çık lütfen:off:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
haritalar zaten en güncel sürümü ki?

Foruma yoğuun olarak girmiyorum ben bilader.bana öyle sinirli surat ifadesi yapma.sana zorla yükletmedim.beğenmiyosan başka cfw at.olsun bitsin :@

judgedred

Üye
cfwne bişe demedikki kardesim sorun oldu yardım istiyorz işte harita güncel olamaz cunku harita sonradan yuklenmesi gerekiyor ovi maps 3.06 onun farkındayım zaten ama haritayı güncellemiyor türkiye haritası yani yarıda kesiliyor devamlı bende sende rica ettim senin cities klasorunu uploud et diye sallamadın simdi surat ifadesinemi taktın al bak gülüyorum:naughty:

umut_17

Üye
dediklerinizi aynen yaptım ancak tarih saat öperatör logosu şarj flan olan yerler görünmüyor

sevdaseyda

Üye
Bu cfw ye aylini eklemen mümkünmü? Tuş kilidi tireşimi hangi dosyadan ayarlıyosun?

firtinalper

Üye
qt uygulamalar açılmıyor. Nasıl halledebiliriz?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
cfwne bişe demedikki kardesim sorun oldu yardım istiyorz işte harita güncel olamaz cunku harita sonradan yuklenmesi gerekiyor ovi maps 3.06 onun farkındayım zaten ama haritayı güncellemiyor türkiye haritası yani yarıda kesiliyor devamlı bende sende rica ettim senin cities klasorunu uploud et diye sallamadın simdi surat ifadesinemi taktın al bak gülüyorum:naughty:

sizin gibiler bizlerin hayatının sadece internet olduğunu zannediyor ama değil.sen gülersin çünkü sizin gibi insanların karakteri bu.düşünerek hareket edemiyosunuz.

@Ev ekranında sorun yaşayan arkadaş ev ekranı temasından tam sayfayı seç

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
xperience resurrection v2.1 ultimate edition yayında.

Mert045

Mert045

Üye
v1 teması daha güzeldi.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bend 2.0 by ind190 diye aratırsan bulursun

Üst Alt