Film Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Film Sorunu
Arkadaşlar genelde filmleri ....... sitesinden mp4 uzantılı indiriyordum ve telefonum açmıyordu. Format factory ile düzenleyip izlerdim ama filmler tam ekran olmazdı ve buna sinir olurdum. Bir arkadaşın tavsiyesiyle pc suite ile çevirip tam ekran izliyorum ama bir sorunum var. 7 partlı bir filmi pc suite ile düzenledim ama izlerken partları sırasıyla açmak filmin keyfini kaçırdığı için birleştirmek lazım. Partları, çözünürlüğü bozmadan nasıl birleştiririm ? Şimdiden teşekkürler :)

muttafa11

muttafa11

Üye
Video Dosyalarını Birleştirmek

Özelden gelen bir mesajda video dosyalarının nasıl birleştirileceği yazıyordu. Hemen anlatalım. Aslında Çok farklı programlar kullanabiliriz. Ama genelde programlar tek bir dosya formatına yoğunlaşmıştır. Benim vereceğim program ise 4 farklı formatı tek programda topluyor.

Adı AVI/MPEG/ASF/WMV JOINER DOWNLOAD ( )

Program 4 dosya formatını tanısada mantık diğerleriyle aynı. Farklı formatları ve çözünürlükleri birleştiremiyorsunuz. Aynı format ve çözünürlük için Virtualdub ve Tmeg Encoder gibi programları kullanabilirsiniz. Ben internetten bir video dosyası indirdim. Dosya 4 parça halinde. Şimdi bunları birleştirelim... Programı çalıştırdığınızda göreceksiniz. Menüleri çok kolay 5 tuştan oluşuyor ve 3 tuş işe yarıyor.

Add file tuşuyla birleştirmek istediğiniz videoları seçiyorsunuz.

Eğer silmek istediğiniz bir dosya olusa Remove File tuşunu kullanın.

Dosyaları seçtikten sonra ekranda dosyalar belirecektir.

Eğer frame ve uzantılar aynı ise merge tuşuna basarak videoları birleştirebilirsiniz.

Bu tuşa basınca farklı kaydet çıkacaktır. Okey deyince işlem bitecek ve size rapor verecektir.

Artık birleşmiş videonuzu seyredebilirsiniz.

Alıntıdır.d Yardımcı olduysam ne mutlu bana:oke:

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06
Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Allok Video Joiner ile AVI, Divx, XviD, MPEG-1/2/4, VOB, DAT, ASF, WMV biçimindeki video kliplerinizi istediğiniz yerden birleştirip kaydedebilirsiniz. Program kolay ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. 2 GB'ye kadar video dosyalarınızı sorunsuz bir şekilde birleştirebilirsiniz.

Özellikler:
AVI, Divx, XviD, MPEG, WMV, ASF, RM, MOV, 3GP, MP4 gibi formatları desteklemektedir.

AVI, DivX, Xvid formatlarını başka video dosyalarıyla birleştirmektedir.

MPEG1, MPEG2 formatlarını başka video dosyalarıyla birleştirmektedir.

VCD,SVCD,DVD formatlarını MPEG video formatlarıyla birleştirmektedir.

VCD, SVCD dosyalarını birleştirmektedir ve .BIN, .CUE olarak imaj dosyalarını birleştirmektedir.

DVD dosyalarını birleştirmektedir ve .IFO, .VOB, .BUP olarak imaj dosyalarını birleştirmektedir.

WMA formatını başka video dosyalarıyla birleştirmektedir.

Video dosyalarını parça parça birleştirmektedir ve buna başlangıç ve bitiş zamanı belirleyebilirsiniz.

Videoları birleştirirken eğer sesli ise en verimli şekilde sesi alır.

Videoların orjinal görünüşünü alır.

2 GB'ye kadar video boyutu desteklemektedir.

Videoları hızlı şekilde birleştirmektedir.

• Beğen
ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
arkadaş yerine ben teşekkür ediyim bari :)

'h716043'

'h716043'

Üye
evet güzel paylaşım :tşk:

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
dostum sen halen............. film indirebiliyormsn aylık cepnet kapandı başka neyle indirebiliriz ?

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
muttafa11 ve Mr.JoY teşekkürler. :oke:

ahmet yusa, arkadaş yerine teşekkür ediyim demişsinde konuyu açtıktan sonra foruma ilk girişim bu oldu.Bilip bilmeden konuşmayalım. :kotu:

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
rica ederim arkadaşlar. Tartışmaya gerek yok. Önemli olan teşekkür edilip edilmemesi değil. İnsanların bu konudan yararlanması

• Beğen
ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
rica ederim arkadaşlar. Tartışmaya gerek yok. Önemli olan teşekkür edilip edilmemesi değil. İnsanların bu konudan yararlanması

Güzel paylaşım birde evinde bilgisayarı olmayanlar için nasıl .mp4 video izleriz? Ucplayer july demeyinde. Simdiden tesekkurler.

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
ya zaten mp4 uzantılı mpeg4 olanları orjinal real player oynatıyor eğer avc1 kodlu ise real player oynatmaz kısmen oynatılıyor der. Avc1 içinde ben ucplayer kullanıyorum ( biraz yavaş oynatıyor ama )...

Bu konuda pcnin olmaması büyük sıkıntı. Eğer başka arkadaşların bilgisi varsa burdan paylaşabilirler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...