MertcaN9
Üye
Mersine geldiğim zaman buluşup , telefonları bir test edelim![]()
neden olmasın beklerim ne zaman kısmet ise yolculuk

Mersine geldiğim zaman buluşup , telefonları bir test edelim![]()

Haberleşiriz![]()
bekliyorum
neyse konuyu fazla dağıtmıyım bari son olarak eğer almayı düşünecek olursan bu telefon aralarında en iyisi 64 GB ve de Beyaz 
abi N8'in öyle bariz bir farkı yok bence tasarım konusnda onda da tek tuş var yani sorun değil bence hızlı alışırsın![]()
olur tabibekliyorum
neyse konuyu fazla dağıtmıyım bari son olarak eğer almayı düşünecek olursan bu telefon aralarında en iyisi 64 GB ve de Beyaz
[video=youtube;7mlj-ic19eU]http://www.youtube.com/watch?v=7mlj-ic19eU[/video]

N9 biraz daha büyük
----------Eklendi @ 22:59:19 ---------- Yazıldı @ 22:57:04 ----------
mavisi daha karizmatik bence![]()
ayrıca keşke tüm renkler de 64 GB alternatifi olsa ama şimdilik sadece beyaz da var 
e tabi polikarbon olunca kasa renk renk çıkart

c6-01 ve x6 kullanıyorum şuan ve yakın zamanda almayı düşündüğüm 2 telefondan biri açıkcası tasarımı, donanımı ve işletim sisteminin akıcı olmasıyla beni çok etkiliyor ama elime alıp incelemeden almayı düşünmüyorum![]()

renkler ve zevkler tartışılmaz ama beyaz sanki bir albeni katmış yaayrıca keşke tüm renkler de 64 GB alternatifi olsa ama şimdilik sadece beyaz da var
sanırım kırmızı kızlara hitaben tasarlanmışe tabi polikarbon olunca kasa renk renk çıkart
![]()
![]()
turuncu ve mor rengi var mı bali? 
heralde ilk önce incelemek gerek
----------Eklendi @ 23:05:19 ---------- Yazıldı @ 23:03:43 ----------
64 GB olmasada olurturuncu ve mor rengi var mı bali?
![]()
ha söz açılmışken sorayım sence 16 GB yeter mi. ne düşünüyorsun bu konuda hani 720 p HD video çeken bir telefonda sorun yaratmaz mı hafıza ? 
çıkar yakındaha söz açılmışken sorayım sence 16 GB yeter mi. ne düşünüyorsun bu konuda hani 720 p HD video çeken bir telefonda sorun yaratmaz mı hafıza ?
![]()
n9da almayı düşünüyorum n koleksyn yapcm

İnceleme İçin Teşekkürler Kardeşim![]()
Teşekkürler Kardeşim![]()

ForeverAlone";4216885][COLOR="Black' Alıntı:Nokia için bir devrim olabilir ama küresel telefon pazarıyla kıyaslayınca özellikleri hala geride.[/COLOR]

Gecen gun manisa 5m migros ta inceledim kasasi gercekten cok hos tasarimi cok iyi fakat alinabilir bir tel degil cunku isletim sistemi gelistirilmeyecek ve o fiyata cift cekirdekli telefonlar mevcut ama nokia fani iseniz alabilirsiniz![]()

polluxea♪;4217885' Alıntı:N9 hiç güzel bi telefon degil bence