[Nokia] N9 İncelemem :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Haberleşiriz :)

• Beğen
Tepkiler: Devil_Batu
MertcaN9

MertcaN9

Üye

olur tabi :D bekliyorum :D neyse konuyu fazla dağıtmıyım bari son olarak eğer almayı düşünecek olursan bu telefon aralarında en iyisi 64 GB ve de Beyaz :pro:
[video=youtube;7mlj-ic19eU]http://www.youtube.com/watch?v=7mlj-ic19eU[/video]

• Beğen
Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
    Konu Sahibi
abi N8'in öyle bariz bir farkı yok bence tasarım konusnda onda da tek tuş var yani sorun değil bence hızlı alışırsın :D

N9 biraz daha büyük

----------Eklendi @ 22:59:19 ---------- Yazıldı @ 22:57:04 ----------

olur tabi :D bekliyorum :D neyse konuyu fazla dağıtmıyım bari son olarak eğer almayı düşünecek olursan bu telefon aralarında en iyisi 64 GB ve de Beyaz :pro:
[video=youtube;7mlj-ic19eU]http://www.youtube.com/watch?v=7mlj-ic19eU[/video]

mavisi daha karizmatik bence :pro2:

Navy Blue

Navy Blue

Üye
c6-01 ve x6 kullanıyorum şuan ve yakın zamanda almayı düşündüğüm 2 telefondan biri açıkcası tasarımı, donanımı ve işletim sisteminin akıcı olmasıyla beni çok etkiliyor ama elime alıp incelemeden almayı düşünmüyorum :)

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
N9 biraz daha büyük

----------Eklendi @ 22:59:19 ---------- Yazıldı @ 22:57:04 ----------

mavisi daha karizmatik bence :pro2:

renkler ve zevkler tartışılmaz ama beyaz sanki bir albeni katmış ya :D ayrıca keşke tüm renkler de 64 GB alternatifi olsa ama şimdilik sadece beyaz da var :ağlarım:
sanırım kırmızı kızlara hitaben tasarlanmış :D e tabi polikarbon olunca kasa renk renk çıkart :D :D

• Beğen
Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 ve x6 kullanıyorum şuan ve yakın zamanda almayı düşündüğüm 2 telefondan biri açıkcası tasarımı, donanımı ve işletim sisteminin akıcı olmasıyla beni çok etkiliyor ama elime alıp incelemeden almayı düşünmüyorum :)

heralde ilk önce incelemek gerek :oke:

----------Eklendi @ 23:05:19 ---------- Yazıldı @ 23:03:43 ----------

renkler ve zevkler tartışılmaz ama beyaz sanki bir albeni katmış ya :D ayrıca keşke tüm renkler de 64 GB alternatifi olsa ama şimdilik sadece beyaz da var :ağlarım:
sanırım kırmızı kızlara hitaben tasarlanmış :D e tabi polikarbon olunca kasa renk renk çıkart :D :D

64 GB olmasada olur :D turuncu ve mor rengi var mı bali? :D

MertcaN9

MertcaN9

Üye
heralde ilk önce incelemek gerek :oke:

----------Eklendi @ 23:05:19 ---------- Yazıldı @ 23:03:43 ----------

64 GB olmasada olur :D turuncu ve mor rengi var mı bali? :D

çıkar yakında :D ha söz açılmışken sorayım sence 16 GB yeter mi. ne düşünüyorsun bu konuda hani 720 p HD video çeken bir telefonda sorun yaratmaz mı hafıza ? :hmmm

• Beğen
Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
    Konu Sahibi
çıkar yakında :D ha söz açılmışken sorayım sence 16 GB yeter mi. ne düşünüyorsun bu konuda hani 720 p HD video çeken bir telefonda sorun yaratmaz mı hafıza ? :hmmm

hayır bende hiç sorun olmuyor

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Mükemmel Telefon :)

• Beğen
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n9da almayı düşünüyorum n koleksyn yapcm

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler Kardeşim :)

• Beğen
JBelieber

JBelieber

Üye
İnceleme İçin Teşekkürler Kardeşim :oke:

• Beğen
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Nokia için bir devrim olabilir ama küresel telefon pazarıyla kıyaslayınca özellikleri hala geride.

Emre-45

Emre-45

Üye
ForeverAlone";4216885][COLOR="Black' Alıntı:
Nokia için bir devrim olabilir ama küresel telefon pazarıyla kıyaslayınca özellikleri hala geride.[/COLOR]

Gecen gun manisa 5m migros ta inceledim kasasi gercekten cok hos tasarimi cok iyi fakat alinabilir bir tel degil cunku isletim sistemi gelistirilmeyecek ve o fiyata cift cekirdekli telefonlar mevcut ama nokia fani iseniz alabilirsiniz :)

• Beğen
Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
    Konu Sahibi
Gecen gun manisa 5m migros ta inceledim kasasi gercekten cok hos tasarimi cok iyi fakat alinabilir bir tel degil cunku isletim sistemi gelistirilmeyecek ve o fiyata cift cekirdekli telefonlar mevcut ama nokia fani iseniz alabilirsiniz :)

Çok Doğru Bu Telefon Nokia Anticileri telefonu yerden yere vursun diye yapılmadı.Bizim için yapıldı :yuru

polluxea♪

polluxea♪

Üye
N9 hiç güzel bi telefon degil bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt