nokia 603 symbian belle güncelleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
nokia 603 symbian belle güncelleme hatası
işletim sistemim belle. bellenin yeni sürümü çıkmış bunu nokia suiteden yüklemek istediğimde en son yazılımı cihaza yüklerken bağlantı kesildi hatası veriyor ve yazılım yüklenmiyor kim bilir kaç kere nokia destek hattını aradım yardım edebilen yok. nokia shopa götürün güncellesin dediler. sizin herhangi bi öneriniz varmı bana çözüm olabilecek? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Febris

Febris

Üye
Navifirmden indir phoenixle atarsin yada Jaf ile ; )

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
resmi tarihi bekle bence şubatta kesn sorunsuz güncellicez hep beraber

covar

covar

Üye
bencede arkadaşım

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
bu tür bi hatayla karşılaşan varmı yoksa sorun benim telefonumdamı arkadaşlar :/

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
sende sorun yok çünkü resmi olarak yayınlanmadı

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
nokia suitede görünüyor ama resmi olarak yayınlanmış olmuyormu o zaman? navifirmden baktığımda da telefonuma uygun tr güncelleme göremedim. noıkia 701 için falan var ama 603 için göremedim

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
işte 603 için daha yayınlanmamıştır bende annanın bi parçasını yükleyemiyorum n8 e

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
anladım teşekkür ederim.. bi 20 gün daha sabretmeliyim yani?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
biz 6 aydır sabrediyoz

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
anladım teşekkür ederim.. bi 20 gün daha sabretmeliyim yani?
Ben sorunsuzca güncelledim. Bu güncelleme resmi tabi ki. Performans iyileştirmeleri, kararlılık ve güncellenen uygulamalar olduğu yazıyordu. ama ben açıkcası çok bir fark göremedim gördüğüm fark telefonun açılış müziği değişmiş o kadar. Bence telefonuna format at sonra tekrardan dene yazılımı güncellemeyi.

CorbyW

CorbyW

Üye
Allah aşkına Navifirm,suitten nasıl daha resmi olabilir?

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
Ben sorunsuzca güncelledim. Bu güncelleme resmi tabi ki. Performans iyileştirmeleri, kararlılık ve güncellenen uygulamalar olduğu yazıyordu. ama ben açıkcası çok bir fark göremedim gördüğüm fark telefonun açılış müziği değişmiş o kadar. Bence telefonuna format at sonra tekrardan dene yazılımı güncellemeyi.

önceden formatta atmıştım tlefona tekrar bi atıp denerim ama teşekkürler..

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
bu telefona nasıl hard format atabilirim

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
telefonu wifi ile güncelledim sorun çıkmadı. ilk farklılık gözüme çarpan kapanamayan kamera sesleri için kapalı seçeneğinin eklenmiş olması oldu.

fatih006

Üye
ya bende aynı sorunu yaşıyorum c6-01 kullanmaktayım navifrim ile güncellersem garanti dışına cıkmış olur mu ürün ? yardım ederseniz çok tşk ederim iyi akşamlar arkadaşlar ...

__wacky__

__wacky__

Üye
    Konu Sahibi
garanti dışına çıkmaz diye biliyorum. eski telefonumu o şekilde güncellemiştim garantiyle alakalı bir sorun olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt