Telefon Tavsiyesi c 7 mi nokıa 701 mi yoksa n8 mi ? :)

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
Kardeşim o zaman şöyle diyeyim 1 yıl sonra Carla güncellemesi gelince 701 ile N8'in işlemci farkları çok büyüyecek.C6-00 ile C7 gibi olucak.Hadi N8'e de bir şeyler geldi güncelleme ile.Çoğu oyunu-uygulamayı açamayacak işlemci farkından dolayı.Açsa bile stabil çalışmayacak.Ayrıca benim gibi garantisi bitene kadar kullanıcaksan NFC o zamanlara kadar değerlenmiş olacak.Ben şimdiden çok değerlenicek buralar diyorum :naughty:

Eğer telefonu 1 yıldan az kullanıcak olsaydın 701 ile N8'in farkı şuan hiç belli olmuyor çünkü ikiside Belle kullanıcak, uygulamalar bütün belle telefonlar için yapıldığından N8'de nasibini alıyor.Kamerası sayesinde de şuan daha yüksek bir fiyatta çünkü şuan kullanım olarak aynı kamera olarak daha iyi bir cihaz.

Hocam yanlış anlamışsın beni.N8 güzel telefon özellikle tasarımı bende tartışmak için yazmadım mesajı sadece görüşlerimi bildirdim.Zamanında çok düşündüm N8 kamerası tasarımı 701 işlemcili bir telefon çıksa diye :) çıkarsa elimdekini ne yapar eder satıp onu alırım ama nerde öyle telefon...

ayen katılıyorum arkadaşım nokia bunu yıllardır yapıyor iki telefon çıkarıyor birinde olan diyerinde yok yapsın n8 donanımında 1.5ghz işlemcili çif çekirdekli telefon bak nasıl patlıyor satışlar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

ayen katılıyorum arkadaşım nokia bunu yıllardır yapıyor iki telefon çıkarıyor birinde olan diyerinde yok yapsın n8 donanımında 1.5ghz işlemcili çif çekirdekli telefon bak nasıl patlıyor satışlar

3 çeşit insana çalışıp daha fazla kar etmeyi hedefliyor bence.

1. Tür : Pahalı olan iyidir ve Nokia olsun gerisi önemsiz zihniyetinde takılan insanlara satılan telefonlar.
2.Tür : Kamera Hayatımın vazgeçilmezi ve kamera-telefon bir arada olmalı diyenler.
3.Tür[Benimde içinde olduğum] : Kamera ile fazla işi olmayan telefonun işlemcisini esas alanlar.

2 ve 3. türler gayet normal insanların kararına kalmış fakat 1. sıradaki görüşe sahip olanlar...

serinaga

serinaga

Üye
Kameraya önem veriyorsan N8 şüphesiz. Değilse C7'de olsa 701'de olsa farketmez. Hıza önem veriyorsan da 701 derim ... Sonuçta hangisini alırsan al ? Önemli deil diye düşünüyorum ...

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Kameraya önem veriyorsan N8 şüphesiz. Değilse C7'de olsa 701'de olsa farketmez. Hıza önem veriyorsan da 701 derim ... Sonuçta hangisini alırsan al ? Önemli deil diye düşünüyorum ...

Kamera dışında C7 ile 701'i nasıl bir tutabiliyorsun anlamadım.Ayrıca arkadaş 1 yıldan uzun kullanacağım diyor.Carla güncellemesini v.s unutmamak gerek.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
kamera severim yani foto çekmekten zevk alıyorum ama ben n8 alırsamdan sonraki güncellemelerden eksik kalırsa iyi olmaz :))

aleranol

aleranol

Üye
701 çünkü c7 2 yaşını geçti hemen hemen ve 701 işlemci olarak ve işletim olarak 2 ye katlıyor.Yani 701 'in önü açık

----------Eklendi @ 21:05:33 ---------- Yazıldı @ 21:03:15 ----------

c7 nin kasasını da koysun 3000 dese bile atlarım öyle telefona :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
kamera severim yani foto çekmekten zevk alıyorum ama ben n8 alırsamdan sonraki güncellemelerden eksik kalırsa iyi olmaz :))

Arkadaşım N8 cidden kamerası mükemmel bir telefon ama 701'de öyle küçümsenecek bir kameraya sahip değil.Belge çekimi yapmayacaksan sana yeter bence.Manzara olsun arkadaşlarınla çektiğin resimler olsun bence gayet doyurucu.Autofocus olmadığından belge çekimleri yapamazsın tabi.

sonerrap

sonerrap

Üye
al 701 keyfine bak başka bişey demiyorum ilk kez bu kadar sorunsuz bi tel kullanıyorum :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Şimdi yazmaya başlayayım eğer seçimin bu 3 telefon arasında ise C7 kafadan eleniyor diyebiliriz.Kaldı 701 ile N8.701'in üstünlüklerini sayıyorum ;

Ram 512 1 ghz [N8'in neredeyse 2 katı] N8'in 4 katı grafik işlemcisi ki ileride farkı daha fazla anlaşılacak.Orjinal Carla güncellemesini alacak.

N8'in +ları

Kamera.(701'den kat kat üstün.AutoFocus v.s var).

Tasarımdan v.s bahsetmiyorum bana göre N8 daha şık iken bazılarına göre 701-C7 daha şık oluyor.

Ben bu şartlar altında 701'i tercih ettim tabi karar senin ama hangi telefonu alırsan al pişman olmazsın...

kardeşim sacmalamışsın birazcik ne demek c7 eleyıorsun Af yok diye ne demek elemek +

701 dede Af var ve n8 kamerasiyla fazla farkı yok

andreoni

Üye
701 de AF yok arkadaşım bir daha incele istersen. Ama alınabilecek en iyi telefon şu an 701 dir diyorum. Google amca da aratın 701 in N8 e göre üstünlüğü diye videoda görürsünüz farkı. Adam 33 tane uygulama açmış oyun, kamera, uygulama falan hepsinden karışık. Ne takılma var ne başka birsey. On numara telefon. Mart ın 18 inde alırım teli keyfime de bakarım arkadaş ;)

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
c7 ve 701 de autofocus yokmu yani n8 istedim ama hızıda severim :) güncellemeler fln vala çooh kararsızım c7 c6-01 701 üçlüsünün kameralarındaki fark ne :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş ben 701 Af var sanıyordum yokmuş herhalde...

N8 in Bir kamerasi iyi C7 ile gerisi aynı...

701 işlemci ram olarak daha üstün grafik karti olarakta ve ilerde 1080 p video cekebilir..

Güncelleme cıkarsa.

Donna Carla buna gelcek 1ghz ustune.

yeauw

yeauw

Üye
    Konu Sahibi
hmmm 701 yolu görünüyor bana :)))

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim alicaksan iyisini alicaksin

Türe

Türe

Üye
c6 01 kullanıcısıyım nokıadan vazgeçmcem android beni pek etkilemiyor... bu tür yorum istemyorum yani benim için sadece işletim sistemi yetmez + lar lazım :) oyuzden android demeyin lütfen 3 ü arasında kaldım hngisini alayım :)

madem bu 3 ü arasında diyorsun 701 i al kardeşim ileride gelecek güncellemeleri de alacak çünkü ve donanımsal açıdan daha üstün ;)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
701 Türkiyeye geldımı bu arada?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Hmm :)

pasha14

pasha14

Üye
701 derim ben.