İnternetten Video İzleme Sorunu Videolu

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar elinizdeki telefonlari ne zannediyprsunuz surekli video sorunu yuzunden konu aciliyor.
Elinimizdeki telefonlar pc yada uzayli degil seyredilmeyen sitelerin falash desteginin telefonlara uygun olmadindan kaynaklaniyor.
Mesela siz turkce biliyorsunuz ben ingilizce ve hollandaca biliyorum yanindada turkce ikimizde bir siteye girdik almanca ne anlariz hic ama baska bir site hollandaca ne anlarsin hic ama ben anlarim cunku o destek var.hayirli aksamlar,god avont

Hocam bunun farkındayım zaten.Arkadaşta DailyMotion v.b büyük sitelerdeki videoları çatır çatır açarken bende açmıyor.Onun çektiği video'da var.Zaten bana DailyMotion ve 1-2 tane daha bunun gibi büyük siteyi açsa yeter büyük bir beklenti içerisinde değilim.Onda açarken bende açmamasının sebeplerini tartışıyorduk.

V/RS

V/RS

Üye
Benim c6-01 imde açıyor yalnız cepnetin verdiği hız ile ne kadar zamanda açtığımı ben bilirim :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Bende de cepnet var o ayrı ama şuan Wi-Fi açık yani internet gayet hızlı.1 şey isteyeceğim sakıncası yoksa.Sende hangi sitelerdeki videoları açıyor yazarsan bende bir deneyeyim.

V/RS

V/RS

Üye
Bende de cepnet var o ayrı ama şuan Wi-Fi açık yani internet gayet hızlı.1 şey isteyeceğim sakıncası yoksa.Sende hangi sitelerdeki videoları açıyor yazarsan bende bir deneyeyim.

ben de sen açamıyosun diye dailymotion u denemiştim ama şu ana kadar denediğim her siteyi açtı açmaz dediğim bir şey sitesi vardı :naughty: onuda açtı :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
ben de sen açamıyosun diye dailymotion u denemiştim ama şu ana kadar denediğim her siteyi açtı açmaz dediğim bir şey sitesi vardı :naughty: onuda açtı :D

Kardeş şey sitelerini Hd seyretmek istersen mesaj at cok saglam linkim var ve üyelik :) Senı senden alır bro öle diyem xD

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu saptırmasak :) Ama özele gelirsen HD siteler bol.Çoğu rusça ama google translate sağolsun.Neyse konuya dönelim ben şimdi kafamı nerelere vurayım.Sizde bulunan operanın linkini atar mısınız.Belki ben inatla eski sürümü indiriyorumdur.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Konuyu saptırmasak :) Ama özele gelirsen HD siteler bol.Çoğu rusça ama google translate sağolsun.Neyse konuya dönelim ben şimdi kafamı nerelere vurayım.Sizde bulunan operanın linkini atar mısınız.Belki ben inatla eski sürümü indiriyorumdur.

Bakim bir arşivime varmı :)

Şey siteside senınkıne benzemez bro bu dünyanın en iyi sitesi bende :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Ben ne iyi siteler gördüm :) neyse konu kapanmadan değiştirelim olayı.Arşivinden gelicek olumlu sonuçları bekliyorum.

[alikan]

[alikan]

Üye
Bu sorun o kadar aptalca bir sorun ki bu Flash Player le alakalı ama çok saçma bir sorun. çünkü bi film sitesinde açtığı bi filmi sonra yine denediğimde bu hatayı alabiliyorum yani ne alaka bende anlayamıyorum bunu. Bazen böyle kafasına göre yapıyor açtığı filmleride açmıyor bu şekil.

• Beğen
Tepkiler: iatis
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4211054' Alıntı:
Bu sorun o kadar aptalca bir sorun ki bu Flash Player le alakalı ama çok saçma bir sorun. çünkü bi film sitesinde açtığı bi filmi sonra yine denediğimde bu hatayı alabiliyorum yani ne alaka bende anlayamıyorum bunu. Bazen böyle kafasına göre yapıyor açtığı filmleride açmıyor bu şekil.

İşte bende telefonu aldığımdan beri 1 kere bile açmıyor sorun o :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Ben ne iyi siteler gördüm :) neyse konu kapanmadan değiştirelim olayı.Arşivinden gelicek olumlu sonuçları bekliyorum.

Al kardeşim :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim olmuyor.Yine de saol :(

vuslat_narki

Üye
admin bana acil n95 için internette videoları açmak için internet programı yada flash player sertifikası geçmiş olmasn

23palulu23

23palulu23

Üye
abi adam admin yazmış napıyonuz siz burda ya ? :D :D :D

----------Eklendi 24.03.2012 @ 00:00:09 ---------- Yazıldı 23.03.2012 @ 23:59:40 ----------

bu arada sen de fazla zorlama bence aç ovi mağazadan programını indir çatır çatır izle

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
emir telakki ederiz

Üst Alt