İnternetten Video İzleme Sorunu Videolu

Sponsorlu Bağlantılar

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
İnternetten Video İzleme Sorunu Videolu
İnternetten video izlemeye çalışırken şekildeki gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Acaba nasıl düzeltebilirim ? Şimdiden teşekkürler...

NOT : Asıl sorun videonun sonlarına doğru gözüküyor sol üstteki işaret.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Dns ayarlari varmı telefonda :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Yok :) Yönlendirirsen konuya sevinirim.

serecans

serecans

Üye
çok doğal flaşh player gerekiyor sayfanın altında cep görünümü varsa onu tıkla

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
çok doğal flaşh player gerekiyor sayfanın altında cep görünümü varsa onu tıkla

Forumdaki bir kaç arkadaş diziport v.b sitelerde video izleyebilirsin demişlerdi :/ Ozaman mobil olmayan sitelerde izleyemiyorum demek mi oluyor bu :)

serecans

serecans

Üye
yani mesela ben izlesene ye girdiğim zaman video izleyemiyorum ama programını yüklediğim zaman izleyebiliyorum

MoonLife01

MoonLife01

Üye
kardeş flash playerle alakası yok şuan ben seyredıblıyorum istersen videosunuda koyarım :)

serecans

serecans

Üye
videoyu izlersen sayfanın sol üst köşesindeki f işaretini görebilirsin

MoonLife01

MoonLife01

Üye
[video=youtube;ahbtWXQ_W6U]http://www.youtube.com/watch?v=ahbtWXQ_W6U[/video]

Al kardeşim buda kanıtı seyrediyorum ben :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
kardeş flash playerle alakası yok şuan ben seyredıblıyorum istersen videosunuda koyarım :)

Peki senin izleyebilmenin benim izleyememin sebebini açıklar mısın :)

videoyu izlersen sayfanın sol üst köşesindeki f işaretini görebilirsin

İlla programa kaldık yani -,-Bu arada SPB Mobile'yi açtığım zaman ses geliyor fakat görüntü falan sebebi yoğunluk demişlerdi 4-5 gün önce.Eğer bildiğin başka türkçe kanallar olan TV uygulaması varsa paylaşırmısınız sorun yoğunlukta mı telefonda mı bir karşılaştırayım.[Araştırdım ama türk kanallarının olduğunu bulamadım]

serecans

serecans

Üye
ya arkadaş sanki ben sana izleyemiyorsun dedim lea

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş telefona dns gir olmassa opera yukle :)

Büyük ihtimal dnsdendir ama nyse :D

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
[video=youtube;ahbtWXQ_W6U]http://www.youtube.com/watch?v=ahbtWXQ_W6U[/video]

Al kardeşim buda kanıtı seyrediyorum ben :)

Hocam Anna yada Belle olması sebep olabilir mi ? Bir de ben opera kullandığımda katiyen açmıyor video'yu.Sunucuya bağlanılamıyor geçersiz web adresi tarzında bir hata veriyor.Hatta videoyu bırak facebookta fotoğrafları bile kargacık burgacık gösteriyor fotoğrafa bakmak için normal tarayıcıya giriyorum.Büyük ihtimalle sürüm farkından.Hangi sürümü kullanıyorsun ?

----------Eklendi @ 20:51:46 ---------- Yazıldı @ 20:50:35 ----------

Kardeş telefona dns gir olmassa opera yukle :)

Büyük ihtimal dnsdendir ama nyse :D

Hocam DNS nasıl ayarlayacağım bir yönlendirsen :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeş bendeki anna sanmıyorum yazılımından dolayı , Operanın sürümü 11.00 Buyuk ıhtımal dnsden bro Dns gırsene bırde

208.67.222.222
208.67.220.220

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Tamam DNS'yi biliyorum PC'de falan ayarlı o değil sorun nereden ayarlama kısmına gelicem :) ağ bağlantılarım falan yok doğal olarak onu sormuştum :D Opera bendeki 10.5'miş hemen değiştiriyorum bu arada Opera Mini ile Opera Mobile arasında ne fark var ?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Telefon Ayarlari/ Ayarlar/ Hedefler/İnternet/Wifi ismini Sec/Secenekler de/Gelişmiş Ayarlar/Ipv4 ayarlari/Dns Adresleri/Kullanıcıyı tanımla dnsyi gir telefona ve modeme reset at kardeşim

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Ayarlari/ Ayarlar/ Hedefler/İnternet/Wifi ismini Sec/Secenekler de/Gelişmiş Ayarlar/Ipv4 ayarlari/Dns Adresleri/Kullanıcıyı tanımla dnsyi gir telefona ve modeme reset at kardeşim

Hocam DNS olayı düzeldi yasak sitelere giriş v.s açıldı ama hala video açılmıyor.Operayı güncellim birde.Bu arada Opera mini ile Opera mobile arasındaki fark ne ?

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Hocam DNS olayı düzeldi yasak sitelere giriş v.s açıldı ama hala video açılmıyor.Operayı güncellim birde.Bu arada Opera mini ile Opera mobile arasındaki fark ne ?

valla bende bılmıyorum arasındaki fark ne video hatamı verıyor ne dıyor?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
    Konu Sahibi
Sunucuya bağlanılamıyor geçersiz web adresi tarzında bir hata veriyor.Ama opera sürümü 11 değil.10 küsürat onu bir güncelleyeyim bilgilendiririm.

----------Eklendi @ 21:29:07 ---------- Yazıldı @ 21:18:51 ----------

Opera güncelledim hala aynı sorun :/

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Arkadaslar elinizdeki telefonlari ne zannediyprsunuz surekli video sorunu yuzunden konu aciliyor.
Elinimizdeki telefonlar pc yada uzayli degil seyredilmeyen sitelerin falash desteginin telefonlara uygun olmadindan kaynaklaniyor.
Mesela siz turkce biliyorsunuz ben ingilizce ve hollandaca biliyorum yanindada turkce ikimizde bir siteye girdik almanca ne anlariz hic ama baska bir site hollandaca ne anlarsin hic ama ben anlarim cunku o destek var.hayirli aksamlar,god avont

• Beğen
Tepkiler: cihatyılmaz

Üst Alt