Nokia Suite Güncelle-yememe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
n000k

n000k

Üye
bişey sorcam arakdaşlar..nokia suiti kurduğumdan beri mesajları yedekliyorum ama nokia suite nereye yedekliyor pc nin içinde bulamıyor :( .. flaşladıktan sonra mesajları tekrar telin içine atcam ama bulamıyorum.. ovi suite kuruluyken böyle bir sorunum yoktu :( .. yedeklendi diyor ama sonra tekrar tel içine geri yükleme yapamıyorum.. çünkü yedeklediği dosyayı bulamıyor.. sanki hiç yok.. bi bilginiz varmı bu sorun ile ilgili??? şimdiden teşekkürler..

Re13eL

Re13eL

Üye
_ardaa

_ardaa

Üye
Beta olduğu için indirmedim ama sitede versiyon numarası olarak 3.3.84 gözüküyor ve beta üstelik, bu 3.3.86 kararlı sürümü kim yazdı acaba.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bişey sorcam arakdaşlar..nokia suiti kurduğumdan beri mesajları yedekliyorum ama nokia suite nereye yedekliyor pc nin içinde bulamıyor :( .. flaşladıktan sonra mesajları tekrar telin içine atcam ama bulamıyorum.. ovi suite kuruluyken böyle bir sorunum yoktu :( .. yedeklendi diyor ama sonra tekrar tel içine geri yükleme yapamıyorum.. çünkü yedeklediği dosyayı bulamıyor.. sanki hiç yok.. bi bilginiz varmı bu sorun ile ilgili??? şimdiden teşekkürler..

Arkadaşım senkronize işlemlerinden mesajları sek.et telefona atıyor.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Beta olduğu için indirmedim ama sitede versiyon numarası olarak 3.3.84 gözüküyor ve beta üstelik, bu 3.3.86 kararlı sürümü kim yazdı acaba.

Ben yazdım arkadaşım bir zahmet nokia comdan indir kur görürsün.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
şuan En son 3.84 görönüyor 3.86 yı nasıl yüklediniz ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende öyle sanıyordum hatta Nokia'nın sitesinden dün gece baktığımda 3.2.100 olarak gözüküyordu ama bugün indirdim 3.3.86 olarak yüklendi

SuaT6027

SuaT6027

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım msjları ıyı okursan 086 ya nasıl gececegını anlarsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt