Diğer resimlerdemi photshop?her habere inanmamak lazım photoshop ile herşey yapılabilir![]()
O zaten her türlü yüklenen bir widget.İSmi Force Control Widget.Resimde fake değil inat edip durmayın.tamam bu resım anlasıldı.. pekı bu bellede kı wıfı wıdget nerden cıkmıs yaa? o da guzel mıs![]()
valla sizin paylaştıgınız resimdeki izlenimden yolla cıktım ^^ söyledim ama dikkat ederseniz hepsi bir resim farklı programlarla resim üstünde oynamalar yapmak mümkün video olsa daha da iyi olur. birde diğer acıdan bakarsak Adam Yapabilir belki kendisi yazılım işleri ile ilgiyse Yapabilir..
Diğer resimlerdemi photshop?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Valla bulsam hemen indireceğim,sizde arayın bulunvalla sizin paylaştıgınız resimdeki izlenimden yolla cıktım ^^ söyledim ama dikkat ederseniz hepsi bir resim farklı programlarla resim üstünde oynamalar yapmak mümkün video olsa daha da iyi olur. birde diğer acıdan bakarsak Adam Yapabilir belki kendisi yazılım işleri ile ilgiyse Yapabilir..![]()

O widgetlerin ismini söyle işte bende onu soruyom.anna bu. Bi kac widget eklemis o kadar
Alakası yok.spb shellolabilir sanirim baska bir forumda vardi arayuz olarak eklemislerdi
Ama o saatin gerçek olması bence mümkün değil böyle bir widget görmedim. Zaten olsaydı kurtuluş , sensation filan kesinlikle bulurlardı. Saat konusunda inada gerek yok 

Ellerine sağlık süpersin kardeşim,deniyorum hemen.Bunu nasıl yaptıqını biliyorum qaliba bende yapmıştım bi ara
Simdi arkadaşlar Belle duvar kaqıdını bulup duvar kaqıdı yapın
we ekranda müzik çalar widgeti ve altta bir kısayollar widgeti kalsın
Sonra benim paylaştıqım symbian belle saati programını kurun
İNDIR
http://www.maxicep.com/symbian-s60v5-genel/s60v5-icin-symbian-belle-ev-ekrani-saati-579174.html
programa qirin saati secip ana ekrana koyun
nasıl koyucaqınızı anlattım linkte
sonra bu programı kurun ve istediqiniz uygulamanın ikonunu ana ekrana koyun
INDIR
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...zer-s60v5-unsigned-ev-ekrani-yeni-439666.html
ve işte bu kadar o qördüqünüz resimle telefonunuzu karşılastırın![]()