T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Kardes yarn at bea cafe den indrcem pc den atacam :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
cumartesi olur galiba . Yarım olmaz. Fazla pc açamıyom bu ara ondan böyle aksamalar oldu

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Hmm..Tamam ;)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
Ha bi de kardes ekran lar arası gecıse yuvarlak isaret koymusun ya tus şimgesı yada 2 nokta olsun pek sevmedm tek noktayı ;)

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
Anıl bu kaydırmalı tuş kilidinin rengini nasıl değiştirebiliriz?

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
c2z yaması ile degiştirirsin yükleyince .

----------Eklendi @ 23:01:59 ---------- Yazıldı @ 23:00:54 ----------

Ha bi de kardes ekran lar arası gecıse yuvarlak isaret koymusun ya tus şimgesı yada 2 nokta olsun pek sevmedm tek noktayı ;)

yok orgınal orası dokunmadım oraya. O resimlerdeki temadan kaynaklanıyor idi.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardes sana pm atmıstım ya vazgeçtim bi sürü mod var :bilmm senin yayınlayacagın da 1 2 değisiklik yapar kurarım görselinde oynama yaparım heralde:hmmm
iznin olursa :ehe

gkhn321

Üye
oncelikle calismalarinizdan dolayi emegi gecen herkesi kutluyorum ve basarilarinn devamini diliyorum bir suredir foruma giremiyordum finaller okul vs yuzunden ama sonunda bitti benim soyle bir onerim var ekibin adi turk calismann adi da turkce olursa sevinirim ayriyeten c5 kilidi icinde tesekkur eder bide furkann soyledigi tema cok klas onu kullanmani tercih ederim yeni cfw ni sabirsizlikla bekler ciktigi an test edip fikrimi soylicem ii calismalar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
kardes sana pm atmıstım ya vazgeçtim bi sürü mod var :bilmm senin yayınlayacagın da 1 2 değisiklik yapar kurarım görselinde oynama yaparım heralde:hmmm
iznin olursa :ehe

yapacagın degişiklige göre degişir izin vermem. Sonra bakarız o meseleye ;)

bbeerrkkaann

bbeerrkkaann

Üye
[QUOTEc2z yaması ile degiştirirsin yükleyince .][/QUOTE]
Tamam.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
oncelikle calismalarinizdan dolayi emegi gecen herkesi kutluyorum ve basarilarinn devamini diliyorum bir suredir foruma giremiyordum finaller okul vs yuzunden ama sonunda bitti benim soyle bir onerim var ekibin adi turk calismann adi da turkce olursa sevinirim ayriyeten c5 kilidi icinde tesekkur eder bide furkann soyledigi tema cok klas onu kullanmani tercih ederim yeni cfw ni sabirsizlikla bekler ciktigi an test edip fikrimi soylicem ii calismalar
rica ederim . Tema gömmicem sanırsam . Ama başka bi yöntemle ayarlıcam işte. Mert045 in tavsiye ettigi temayı kullancam bi şekilde. Zaten bu kişisel çalışma. Yani rambo da yenibir omegaya başladı biliyosun . Tck ile bi ilgisi yok yani serbest bi cfw bu. T.c.k ile yapacagımız 15 ocak da başlıcaz ona . Ondan işte adını speedy koydum . İlk resimdeki fare varya italyan olan :D onun adı işte :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İsmi ben önermiştim :) Kişisel CFW olunca isim özgürlüğüde var. Ancak ekipçe çıkaracağımız cfw nin herşeyi Türkçe olacak Anıl'ın dediği gibi.

gkhn321

Üye
hemen kizmayn yaw :D ben oneri sundum sadece... mert in gonderdigi temaya bnde baktm hic ilgi cekici dil ama hafif ve ram kullanimini arttirio demissn ama ilgi cekici dil benden solemesi ee ne zman cikio cfw :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
hemen kizmayn yaw :D ben oneri sundum sadece... mert in gonderdigi temaya bnde baktm hic ilgi cekici dil ama hafif ve ram kullanimini arttirio demissn ama ilgi cekici dil benden solemesi ee ne zman cikio cfw :D

zaten onun için koydum .İlgi çekmesi önemli degil :D sade bi cfw olucak demiştim. Ayrıntı modlarla oyalanmıcam söyledim.Tuş kilidi rengi kırmızı yanlız söyliyim.Telin rengi kırmızı olunca uyumlu oluyor
oda benim farkım olsun :cool

Kısmetse yarın akşam yayınlayabilirsem yayınlıcam.

Mert045

Mert045

Üye

O tema sade ve orjinal temadan daha az ram yiyor. Transparan ve şık. 800 kb temadan daha ne beklenir ki ?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ya kardes bnmkı siya :D normal olsun bari

gkhn321

Üye
bana gore dil mert senn verdgin tema furkann verdigi tema daha klas ve yanı :D

gkhn321

Üye
anil bari anna olani koyda gozumzn alistigi degismesin :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
ya öff bi sakin olun ya.Benim sevdigim bi temayi siz sevmessiniz.Sizin sevdiginiz de ben sevmem.Zevkler ve renkler tartışılmaz .O temayı kullanmammın sebebi +2mb ram artı ve telefonda gayet stabil oldu.Zaten hiç bi tema gömmücem.Ama size kurdurucam.Yani kurmak zorunda kalacaksınız gibi bişi. Şimdilik bu kadar yeterli sanırsam

Üst Alt