T.C.K Ekibinin İkinci Kişisel Ürünü: Speedy 1.0 yayında !

Sponsorlu Bağlantılar

gkhn321

Üye
tey tey :D :off: :d: anil --> :sarıl:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:cool:

----------Eklendi @ 19:49:59 ---------- Yazıldı @ 19:40:58 ----------

kardes yayınlayacak halim yok ya :D kendim kullanacam sanki :emzik:

olsun yinede.Fw de sonrada yapılan degişiklij fazla iyi olmaz . ;)

----------Eklendi @ 20:24:26 ---------- Yazıldı @ 19:49:59 ----------

smoke tema efekti yerine başka bi tema efekti kullancam

----------Eklendi @ 20:25:18 ---------- Yazıldı @ 20:24:26 ----------

bunu kullancam .http://www.maxicep.com/s60v5-sistem...-gagan1491-tarafindan-585554.html#post4206242

----------Eklendi @ 20:48:44 ---------- Yazıldı @ 20:25:18 ----------

vaz geçtim smoke devam :pro2:

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardeş annalı tema gömerim kedm icin ;D ama rom patcer ana menude gorunmyrmus benm paylastm fw de ilgnç ;)

muzocuk.

Üye
Yayınlayın artık yaw :( bide admın bana yardım ed lutfen Cwf atmak istiyorum tele ama dosyalar ya bozuk yada jafta hata werıyo bi kere kendım denedım dosyaları anlatıldıqı gibi eksiksiz yaptım jafta da sorun yoktu yuklenıyordu bi baktım telefon kendılıgınden acılıp kapandı acılıp kapandı bittiğini sandım DOne yazıyordu sonucta orda baktım artık telefon acılmadı sadece titreme oldu telefoncuya götürdüm düzeltti nokia 5800 v60, kullanıyorum şimdi c6 cwf si atmak istiyorum lutfen saglam dosya werip saglam yolu göstererek emegınıze tesekkur etmemı saglayın...

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Yayınlayın artık yaw :( bide admın bana yardım ed lutfen Cwf atmak istiyorum tele ama dosyalar ya bozuk yada jafta hata werıyo bi kere kendım denedım dosyaları anlatıldıqı gibi eksiksiz yaptım jafta da sorun yoktu yuklenıyordu bi baktım telefon kendılıgınden acılıp kapandı acılıp kapandı bittiğini sandım DOne yazıyordu sonucta orda baktım artık telefon acılmadı sadece titreme oldu telefoncuya götürdüm düzeltti nokia 5800 v60, kullanıyorum şimdi c6 cwf si atmak istiyorum lutfen saglam dosya werip saglam yolu göstererek emegınıze tesekkur etmemı saglayın...

yarın akşam yayınlıcam .Yayınlayım yardım ederim tamam mı ?

----------Eklendi @ 22:56:37 ---------- Yazıldı @ 22:56:01 ----------

kardeş annalı tema gömerim kedm icin ;D ama rom patcer ana menude gorunmyrmus benm paylastm fw de ilgnç ;)

peyki gömmeyip öyle sonrdan kursan olmazmı ? :)

esqalsiz

esqalsiz

Üye
;D olar

muzocuk.

Üye
Tmm yöneticimm :D Allah askına su cfw atmama yardım edin ugrasıyorum kendım yapamıyorum :(

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
beklee :oke:

gkhn321

Üye
anil :sarıl: ciksinda artik effect meffekt istemioz :D yeterki cikart :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
çıkarcamda memmun kalırmısınız bilemicem.Bu akşam paylaşcam bakalım eve ne zamn gelirsem tabi .Yine ilk yorumları hayal ediyorum. Neyseki maxipower da alıştım. Şarj üzerin çok iyi bi performans aldıgım halde biri çıkıp'şarjı 1 anca gidiyor ' napıyosa artık tarlayı telefon la sürüyo herhalde :D . Sonra 'çook yavaş menü geçişleri basıyom çook geç algılıyor . Ram miktarını nihe öyle en fazla 40 mb gördüm ben bu nasıl cfw ' diyeb tipler 2 gün içinde konuya doluşur zaten . Önüme gelene lafı sokup gidecem . Napam yani .. Bi tane gelir yok xxxx fw sinden 80 mb ram var mış . Hıhı zaten sen diyosan kesin vardır. Git onu kullan ozman . Alıştım artık bunlara .

gkhn321

Üye
:sarıl: :oke: arkandayz :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
:spr

torQaresma

Üye
arkadaşlar emeğinize gerçekten çok değer veriyor ve beğeniyorum bu cfw ler harika ve yazılanları okuyunca hastası oldum bu ekibi topladığı için maxicep e ve bu güzellikleri çıkardığınız için size teşekkür ediyorum:) bu cfw yi rm 588 v51.6.002 içinde çıkarırsanız çok mutlu olurum. başarılarınızın devamını dilerim:)

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar emeğinize gerçekten çok değer veriyor ve beğeniyorum bu cfw ler harika ve yazılanları okuyunca hastası oldum bu ekibi topladığı için maxicep e ve bu güzellikleri çıkardığınız için size teşekkür ediyorum:) bu cfw yi rm 588 v51.6.002 içinde çıkarırsanız çok mutlu olurum. başarılarınızın devamını dilerim:)

bu fw 5800 için şimdilik .Yınede sagol dediklerin için :spr

----------Eklendi @ 12:53:02 ---------- Yazıldı @ 12:52:42 ----------

:d: Telefona akü taksın :kop:

anca o gider zaten :kop:

torQaresma

Üye
siz bu söylenenleri hakettiğiniz için söyledim,önemli değil peki v51.6.002 için çıkarmayı düşünmüyor musunuz acaba inşallah ileride çıkarma gibi bir planınız vardır.:alkis

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
siz bu söylenenleri hakettiğiniz için söyledim,önemli değil peki v51.6.002 için çıkarmayı düşünmüyor musunuz acaba inşallah ileride çıkarma gibi bir planınız vardır.:alkis

telefonun 5235 sanırsam .Buyuk ıhtımal çıkarmam .Ama belki çook ilerde :spr

Andrey.

Andrey.

Üye
Anıl hadi yaw ne zaman yayınlıcan :D

Üst Alt