Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)
Sponsorlu Bağlantılar
IVI-Elia
Üye
C7 C6-01 Anna yalnız bişi sorcam hack geri alma şansım var mı.
Şuan itibariyle E-72 081.003 sürümünüde hacklemiş bulunuyorsunuz
Ne kadar teşekkür etsem azdır kaç aydır uğraşıyorum şu hack işiyle...
Bu kadar kolay olacağını bilemezdm vala...
Çok çok çok çok Teşekkürler...
hg21
Üye
Çok teşekkürler ilk sayfadakileri uyguladım e6 sorunsuz çalıştı...
wagzyxl
Üye
ben wolkan 5800 denedim oldu. Emege elinize saglık.
jeki01
Üye
Nokia 701 olmadı.
Bilginize.
kartal_1067
Üye
cok tşk 5230 da oldu sertika sorunu bitti
ayhanaktug
Üye
5800 V 52.0.007 cihazımda sorunsuzca çalıştı , on gündür opda , umu vs ile boğuşuyordum sonunda oldu , emeğine sağlık, çok teşekkürler
NedenLan
Üye
yaptim oldu allah razi olsun ama bazi programlar hala sertifika istiyor bazilari ise yuklendi neden acaba ?5800 v60
jensonbutton44
Üye
E66 olmadı efendiler
BLADE_2828
Üye
5800 xm denedim sorunsuz işlemleri yaptım olup olmadığını nerden anlicam.... Oldu arkadaşlar unsigned uygulama yuklemi ....eline sağlık kardeşim teşekkürler...
olmadı diye bir şey yok installserver.exe atacaksın c:\sys\bin klasörüne telefonuna uygun olanı öğrenin artık bunları....
46maraz
Üye
teşekkürler 5530 xm oldu
yilan53
Üye
Çok teşekkürler üstad Opdanında allah belanısını versin 4 gündür sertefika bekliyordum. Bu sertefikasız hack işi süper olmuşş n95 ve 6220c de denedim süperötesi çalıştı elinize emeğinize sağlık..
şu linke installserver.exeler ekledim,os 9.2 ler e63 e66 e71 vs bunlarda rom patcherda ki installserver yaması kırmızı çarpı oluyor verdiğim linkte 9.2 olanı c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,belle olanlarda ise rom patcherda ki installserver yaması yeşil gözüksede sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmiyor verdiğim linkte S^3 için olan installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,os 9.1,9.3,9.4 lerde rom patcherda ki installserver yaması sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli geliyor onların atmasına gerek yok her ihtimale karşı linkte onlar içinde ekledim,eğer uyumsuz bir installserver.exe atarlarsa o kendini belli eder zaten uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırlar onu silip uygun olanı koyarlarsa bir sorun kalmaz