Symbian yine hacklendi! (Belle, Anna, S^3, S60v5, S60v3)

Sponsorlu Bağlantılar

IVI-Elia

Üye
C7 C6-01 Anna yalnız bişi sorcam hack geri alma şansım var mı.

byycal

Üye
Paylaşım için teşekkürler. Vivaz'da işe yaradı...

• Beğen
Tepkiler: Sensation

rocky_85

Üye
Şuan itibariyle E-72 081.003 sürümünüde hacklemiş bulunuyorsunuz :)

Ne kadar teşekkür etsem azdır kaç aydır uğraşıyorum şu hack işiyle...

Bu kadar kolay olacağını bilemezdm vala...

Çok çok çok çok Teşekkürler...

• Beğen
hg21

hg21

Üye
Çok teşekkürler ilk sayfadakileri uyguladım e6 sorunsuz çalıştı...

• Beğen

wagzyxl

Üye
ben wolkan 5800 denedim oldu. Emege elinize saglık.

jeki01

jeki01

Üye
Nokia 701 olmadı.
Bilginize.

kartal_1067

Üye
cok tşk 5230 da oldu sertika sorunu bitti

• Beğen

ayhanaktug

Üye
5800 V 52.0.007 cihazımda sorunsuzca çalıştı , on gündür opda , umu vs ile boğuşuyordum sonunda oldu , emeğine sağlık, çok teşekkürler

• Beğen

NedenLan

Üye
yaptim oldu allah razi olsun ama bazi programlar hala sertifika istiyor bazilari ise yuklendi neden acaba ?5800 v60

jensonbutton44

Üye
E66 olmadı efendiler

BLADE_2828

Üye
5800 xm denedim sorunsuz işlemleri yaptım olup olmadığını nerden anlicam.... Oldu arkadaşlar unsigned uygulama yuklemi ....eline sağlık kardeşim teşekkürler...

• Beğen

46maraz

Üye
teşekkürler 5530 xm oldu

• Beğen

yilan53

Üye
Çok teşekkürler üstad Opdanında allah belanısını versin 4 gündür sertefika bekliyordum. Bu sertefikasız hack işi süper olmuşş n95 ve 6220c de denedim süperötesi çalıştı elinize emeğinize sağlık..:oke:

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
olmadı diye bir şey yok installserver.exe atacaksın c:\sys\bin klasörüne telefonuna uygun olanı öğrenin artık bunları....
Yardımlarınız için teşekkürler. Bazı telefonlarda installerserver.exe'siz olmuyor demekki. Yakında konuyu düzenleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: xinanux
yankeefb

yankeefb

Üye
c5-03 OLDU TEŞEKKURLER!

he bu arada telefon bozuldu dıyelım garantı kabul edermı etmezse nasıl duzeltıcem !

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

frknklyci

Üye
c5-03 oldu yapanların emeğine sağlık :oke:

• Beğen

xinanux

Üye
Yardımlarınız için teşekkürler. Bazı telefonlarda installerserver.exe'siz olmuyor demekki. Yakında konuyu düzenleyeceğim.

rica ederim...

şu linke installserver.exeler ekledim,os 9.2 ler e63 e66 e71 vs bunlarda rom patcherda ki installserver yaması kırmızı çarpı oluyor verdiğim linkte 9.2 olanı c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,belle olanlarda ise rom patcherda ki installserver yaması yeşil gözüksede sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli gelmiyor verdiğim linkte S^3 için olan installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atacaklar sonra sertifikasız uygulama yükleyebilirler,os 9.1,9.3,9.4 lerde rom patcherda ki installserver yaması sertifikasız uygulama yüklemeye yeterli geliyor onların atmasına gerek yok her ihtimale karşı linkte onlar içinde ekledim,eğer uyumsuz bir installserver.exe atarlarsa o kendini belli eder zaten uygulama yüklerken dosya bozuk hatası alırlar onu silip uygun olanı koyarlarsa bir sorun kalmaz :oke:

• Beğen

Üst Alt