p970 3.7 atarken coktu

Sponsorlu Bağlantılar

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
p970 3.7 atarken coktu
acil yardıma ihtiyacım var 3.7 atarken coktu cyanogen yazısı geliyor kapanıyor tekrar aynı ekran geliyor

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
kurtatıyım derken rom yukledim kdz ile simdide turkcell ekranından sonra ekran gidiyor

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
telefon brick olmuş dostum sıkma canını >> burda yazanları aynen uyqula;)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
technoshark

technoshark

Üye
Bu dosyayı indir..

. Telefonunuza yeni rom’u yüklediniz ama ana ekranda dönüp duruyor animasyonu geçmedi ... o zaman yapmanız gereken işlemler; ilk olarak adlı yazılımızı indiriyoruz,
Sonra Bu dosyamızı C nin içerisine aaa adlı klasör açıp dosyaları aaa nın içine yolluyoruz sonra
Msdos Komut satırına geliyoruz bu dakikadan sonra ki işlemleri yaparken telefonumuz usb bağlantısı ile pc mize takılı olması lazım.

komut satırına cd\ yazıyoruz

aaa\adb.exe reboot recovery yazıp

enter dedikten sonra telefonumuz kendisine reset atıcaktır ve tekrar recovery ekranı gelicektir.
Bu ekranda yapmamız gerekenler, SD kart hariç diğer dosyaları silmek .. nasıl yapacağız.....
ilk olarak...

wipe data / factory reset 'e giriyoruz... yes delete all user data diyoruz...

sonra

wipe cache partition'a giriyoruz.. yes - Wipe Cache diyoruz...
sonra
mounts and storage diyoruz orada ki klasörlerden , sd card hariç diğerlerini siliyoruz aynı şekilde....

• Beğen
Tepkiler: william75 ve Night_BLuEE

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
telefon brick olmuş dostum sıkma canını >> burda yazanları aynen uyqula;)

bu konuyu buldum aksamdan beri ugrasıyorum ama durmadan restat diyor basıyorum en sona exit diyor

technoshark

technoshark

Üye
dostum sorunun halen devam ediyorsa yardımcı olabilirim istersen team ile ;)

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
tel no yaz ozelden arayım

technoshark

technoshark

Üye
dostum uzaktan erişim yapıcam :) tel numarama ne gerek var ki ?

özelden at team İD Şifreni ;)

• Beğen
Tepkiler: Turkuaz0

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
o nasıl bilmiyorum sıfreyide

technoshark

technoshark

Üye

Burdan programı indir çalıştır ;) sana İD ve şifre vericek yaz onu bana.. halledeyim..

ama acele et :D yemekten sonraya kalır yoksa :D

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
dun calıstırdım 2.3.7 hosuma gitmedi kdz ile v10a yukledim turkcell ekranında kaldı sonra lg den yazılım kurtarma yaptım lg ekranında kaldı bu sefer haberin olsun ona gore mudale et

technoshark

technoshark

Üye
dun calıstırdım 2.3.7 hosuma gitmedi kdz ile v10a yukledim turkcell ekranında kaldı sonra lg den yazılım kurtarma yaptım lg ekranında kaldı bu sefer haberin olsun ona gore mudale et

Tamam dostum anladım mevzuyu ;) merak etme sen.. Sen tüm yazılımlarını indirde :) birde onları indirmek için beklemiyelim :))

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
geldimi sifre

----------Eklendi @ 11:21:11 ---------- Yazıldı @ 11:20:39 ----------

pcde hepsi var

technoshark

technoshark

Üye
dostum geri kalanını sen devam et yapamaz isen tekrar kaldığım yerden ben yaparım, şimdi yemeğe gidiyorum :D

zaten düştün mü ne oldun bende anlamadım, bağlanamadım sana, tekrardan

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
abi ne oldu olmuyormu tel

technoshark

technoshark

Üye
oluyor bir sorun yok, yalnız bağlantı koptu anlamadım.. yemekten gelince devam ederiz.. yada sen istersen o şekilde devam et cihan.us de okuduğunun aynısını yapıyorum ;) ama pc ye reset at.. driverleri yükledik yaa..

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
sorun devam ediyor test tool yukleme de analiz indirme upgrade gecince yuzde 7 de restart diyo her defasında

technoshark

technoshark

Üye
Tamam dostum, şimdi kesin halledelim geldim :)

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
ne yapmam gerekiyor simdi

technoshark

technoshark

Üye

Buradaki işlemin aynısını uygulayacaksın şimdi o kadar

Takipçi Satın Al

Üst Alt