p970 rom tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
p970 rom tavsiyesi
Yeni aldigim p970 icin rom ve rom konu basligina ihtiyacim var bide 2.3 guncellemesi geldiginde orjinal roma donebilirmiyim

technoshark

technoshark

Üye
Dostum bu linkte rom anlatımı var, Nova roma geçiş.. sana tavsiye edeceğim rom şuan için nova olur, gerçekten son derece stabil vede hızlı çalışan bir romdur...

Bizim forumdada vardı ama bulamadım şuan :S

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
Peki guncelleme gelirse 2.3 orjinal rama donebilirmiyim zormudur

technoshark

technoshark

Üye
Yok kardeşim o kadar zor değil basit bir kaç işlem ile eski romuna dönüş yapabiliyorsun sorun yaşamazsın ;)

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben onu degilde 2.3.7 cm7istiyorum ama yeni baslayan icin ayrintili basit bi konu bulamadim

william75

william75

Üye
konuda anlatımda cok guzel ama bi turlu cesaret edemedim baslasam biyerde takılsam ne yapacam diye korkuyorum bundan once wave 2 kullanıyodum dosyaları isme gore ml programına diziyodum islem tamam basitti buda cok zor degil ama biyerde takılırım diye korkuyorum yardım edecek kimse yok

rom tavsiyesi istemişsin veren olmuş.. zor mudur diye sormuşsun ona da cevap verilmiş.. demek ki burada yardım eden birileri var...
korkmadan yap.. o kadar zor değil..

attığında ne kadar kolay olduğunun farkına varacaksın... ayrıca black nasıl hızlanacak sende şaşıracaksın...

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
Hepinize cok tesekkur ederim 2.3.7 yukleyecem insallah olmaz ama bi sorun olursa burdan yardim talep ederim peki bu 3.7 ocak sonunda gelecek guncellemeden dahami iyi yoksa ocak sonundakinimi bekleyim

technoshark

technoshark

Üye
görünüm olarak 2.3.7 gerçekten fevkaladenin fevkinde açıkcası, en çok sevdiğim yanı tuş kilidi :) gerçekten tatlı duruyor eskiden televizyon nasıl kapanırken görüntü giderdi :) Aynen o şekilde oluyor... bence sen 2.3.7 yi kur, bir sorun olursada ben sana yardımcı olurum, beğenmez isen 30 ocaktaki gelicek olanı kurarsın ;)

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
romun lingi bozuk galiba hemen yardımcı olursanız baslayım

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
buda bozuk

----------Eklendi @ 16:49:57 ---------- Yazıldı @ 16:01:27 ----------

bu 2.3.7 romlar her telefona oluyomu android

Night_BLuEE

Night_BLuEE

Üye
sadece optimus black için bu rom başka telefona olmaz

teksenle

Üye
    Konu Sahibi
rot oldumu bilmiyotum tel resetledi rot işleminde ama sonra su cwm acıyorum pcden
telde onay falan istemiyor allow diye

----------Eklendi @ 17:55:34 ---------- Yazıldı @ 17:52:06 ----------

hata ayıklama acık kapalı her turlu denedim

----------Eklendi @ 18:04:50 ---------- Yazıldı @ 17:55:34 ----------

program 5 saniye icinde bi tusa basın diyor bassamda kapanıyor basmasamda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt