Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vodafone internet sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onder2834
Üye
Konu Sahibi
vodafone internet sorunu
arkadaşlar vodafone internetle internete girmeyi denediğimde bazen giriyor bazen hiç girmiyo , girdiğindede yarıda kesilme oluyo müşteri hizmetlerini aradım tekrar bağlantı ayarlarını yap dedı ama sorun duzelmedı sızce ne yapmam lazım ??
TheSoftware
Üye
Operatörü degistir.Aynı olay benim de başıma çok geldi o vodafone nun sistemi ile ilgili bir sorun.
S.c.k.N
Üye
Eğer internete çıkışınız sağlanıyor aralarda kesilme veya aynı ayarlarla çıkış yapılırken bazen çıkış sağlanamıyorsa sorun operatörden kaynaklanıyordur. Telefonunuzun sinyal seviyesi ve telefonunuzda 2G / 3G 'den hangisinin etkin olduğunu söylerseniz daha iyi olur.
arkadaşlar vodafone internetle internete girmeyi denediğimde bazen giriyor bazen hiç girmiyo , girdiğindede yarıda kesilme oluyo müşteri hizmetlerini aradım tekrar bağlantı ayarlarını yap dedı ama sorun duzelmedı sızce ne yapmam lazım ??
Arkadaşım o sorun bende de bazen oluyor. Sorun kesinlikle şebekeden kaynaklanıyor çünkü Vodafone baz istasyonları çok sinyal değiştiriyor belli bir istikrar sağlayamıyor. Vodafone bir abonenin en doğal hakkı olan sesli görüşmeyi bile kesik kesik sağlarken internet bağlantısı nasıl kesik kesik olmasın?
onder2834
Üye
Konu Sahibi
kardeş operatör değiştir diyonda bana göre en avantajlı internet paketi vodafonede , ayrıca daha 1 haftaya kadar böyle bi sorun yktu sımdı boyle oldu..
dedeminoglu
Üye
Yapılandırma ayarlarından Vodafone internet.....vodafone internet gprs..i seç hocam..belki bir çözüm olabilir.
onder2834
Üye
Konu Sahibi
tel 5800 kardeş yapılandırma ayarlarını bulamadım bi yardımcı olsan
46maraz
Üye
hedefler yazıyo ayarlar a gir orda
onder2834
Üye
Konu Sahibi
zaten yapılı ama sebeke ayarını 2gye alınca ınternette bı sorun yk sadece 3gye gecınce boyle bı sorun oluyo ndnse
Zaten bende bu yüzden sormuştum baştan bunu söylemeniz daha iyi olurdu. 3G sinyal seviyeniz sürekli değişiyorsa bu sizin bağlantı kopmalarına yol açar. Hele ki 3G ve 2G arasında sürekli geçiş yapıyorsa bu işkenceye döner. Sizin için en iyi yol 2G olarak kullanmaktır. Bulunduğunuz bölgede 3G sinyal seviyesi stabil olmamasından kaynaklanıyor.
onder2834
Üye
Konu Sahibi
ama onceden bulundugum yerde boyle bır sorun olmuyordu