Yeni C7 Belle 111.030.0609 Widgetler ekli hacklı, modifiyeli,fiyakalı firmware. Güncelleme 20.03.12

Sponsorlu Bağlantılar

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Yeni C7 Belle 111.030.0609 Widgetler ekli hacklı, modifiyeli,fiyakalı firmware. Güncelleme 20.03.12
Arkadaşlar tamamıyla kendim modifiye ettim. Telefonumda günlerdir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Öncelikle şunu belirteyim, ben yazılımlarda çok fazla oynamayı, program gömmeyi falan sevmiyorum.sadelikten vede daha çok orjinallikten yanayım.
Özellikler :
* Core'deki orjinal efekt yerine awan mix effects v3 olanı yükledim.dönen sinir resim yok.kasma yok ve şahane çalışıyor. isteyen araştırıp efekt yolunu sis dosyasıyla değiştirerek dilediği efekti yükleyebilir.ama orjinal yani z klasöründe olunca efekt daha bir hızlı çalışıyor.tecrübeyle sabit.ama illede efekt yolu değiştiricem diyorsanız buyrun http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...t-haliyle-guncelleme-13-02-2012-a-576972.html
* Uda (C) da yüklü olan CNN, Nat Geo, Bounce, Antivirus, Traveler, Ovi Müzik gibi uygulamalar kaldırıldı. Dolayısıyla telefon hafızası 370 Mb civarında açılıyor.
* Sosyal klasörü eklendi.
* Dijital saat resimdeki gibi (Şeffaf ve Tam beyaz.)
* Galeri widgeti eklendi.
* Kamera ekstra zoom eklendi
* Tactile Feedback eklendi (karşı taraf telefonu açınca ve kapatınca telefon titriyor.)
* Yeni widgetlerin tamamı eklendi, Türkçe olarak. Bir çoğu şeffaf.
* Annadaki gibi oyunlar, uygulamalar vs. klasörleri orjinal iconlarıyla yükleniyor. (biliyorsunuz bellede klasörler yok.)
* Core hacklıdır (dilediğiniz unsigned programları yükleyebilirsiniz.) hard format atsanız bile hack gitmez.
* Notification (Bildirimler) widget yüklüdür. Ekrana dilediğiniz sayıda koyabilirsiniz. Bir tane değil.
* Ekolayzer Türkçe yüklüdür. dilediğiniz gibi ekleme, düzenleme yapabilirsiniz.
* Programların isimlerini değiştirebilirsiniz.
* Browser cache E'ye alındı.
* Dosya yöneticisinden sis/sisx gönderebilirsiniz.(korumalı nesne gönderilebiliyor.)
* Download kaldığı yerden devam.

Flash nasıl atılır burada: http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-videolu-turkce-567470.html

Buradan komple klasörü indirip C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products içine atın. (rar dan çıkarıp)

Bir teşekkür yeter.
Güle güle kullanın..

• Beğen
Tepkiler: azrock, ciwan__47, exalted55 ve 5 diğerleri

Suyaka

Suyaka

Üye
Eline sağlık kardeşim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Güzele benziyor . Yarın deneyeceğim . Teşekkürler arkadaşım ellerine sağlık.

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Gerçekten güzel olmuş ellerine sağlık. Teşekkürler.

romaz

romaz

Üye
bu başlık yenimi açıldı beniw yukledigim yazılımla alakası yok aynı başlık altında başka yazılım vardı

fatih982

fatih982

Üye
başçavuşum eline emeğine sağlık sağol

cetvel111

cetvel111

Üye
teşekkürler yanlız hava durumu widgeti senin gibi yapamadım ayarlarına nasıl gireriz acaba.

emreipekci

emreipekci

Üye
eline sağlık kardeş teşekkürler. orjinal belle yüklü bende indirip normal flash atmak yeterli midir?

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yanlız hava durumu widgeti senin gibi yapamadım ayarlarına nasıl gireriz acaba.

eline sağlık kardeş teşekkürler. orjinal belle yüklü bende indirip normal flash atmak yeterli midir?

hava durumu widgeti 2 adet hava durumu tahmin olanı eklersen bendeki gibi büyük olur.

ben her zaman phoenixle dead flash atıyorum. normal flashı hiç denemedim.

Ricochet

Ricochet

Üye
sorunsuz sade ve hackli.Gerçekten güzel olmuş.

fatih982

fatih982

Üye
rastladığım sorunu yazayım ekrandaki sonradan ekli widgetler birsüre sonra çalışmıyor ve ekran dokunmatiği çalışmıyor teli yeniden başlatınca normale dönüyor

idris-tolar

idris-tolar

Üye
Orjinallikten yana olduğunuz için sizi kutlarım...
Sis halinde yeni witgetları yüklemiştim bu hali ile tam istediğim bir belle olmuş...

baran_36

Üye
flash attım tel açılmadı?

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
rastladığım sorunu yazayım ekrandaki sonradan ekli widgetler birsüre sonra çalışmıyor ve ekran dokunmatiği çalışmıyor teli yeniden başlatınca normale dönüyor

2 gündür kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. tek gördüğüm eksiklik kamera ekstra zoom olayı uygulanmamış. modu yanlış yere z rom a koymuşum. C ye uygulamam gerekiyordu. size tek söyleyebileceğim telefona dead flash atmanız. yazılım yükseltme yapıyorsanız eski firmwareden kalıntı falan kalabilir. ayrıca bişeyide dün fark ettim telefona hard format atınca yeni widgetler gidiyor.

----------Eklendi @ 10:18:45 ---------- Yazıldı @ 10:16:54 ----------

flash attım tel açılmadı?

dostum flash nasıl atılır konularını inceleyip harfiyen uygularsan telefonunun açılmama gibi bir sorunla karşılaşacağını sanmıyorum. burayı incele istersen http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-videolu-turkce-567470.html

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
Linkler yenilenmiştir. Ekstra zoom düzeltilmiştir.

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
ellerine sağlık ,
c : bir sürü dosya görünüyor (widgetlerin galiba ana dizinde ama 150-200 tane var)

Ricochet

Ricochet

Üye
24 aralıktan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Oldukça stabil olmuş.Konu neden ilerlemiyor merak ettim.

yasarr35

Üye
teşekkürler arkadaşım denemek lazım :)

ozcangoral

Üye
    Konu Sahibi
24 aralıktan beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.Oldukça stabil olmuş.Konu neden ilerlemiyor merak ettim.
ilginize teşekkürler.. yeni firmware upload ediyorum şu anda.widgetlerin bir kısmının (müzik çalar büyük ve küçük, hava durumu büyük ve küçük olan, büyük rehber, mekanik saat,mobil veri sayacı,profil widgeti) şeffaf halini ekledim. güzel oldu. jan hao effect v2 olan efekti Nokia nın orjinal efektiyle değiştirdim. core dosyasına ekledim. yani telefonda jin hao v2 efekt yüklü olarak geliyor.inanın böylece telefon efektli olarak bile kasmadan çok hızlı çalışıyor.nokia nın eski orjinal birkaç sesini ekledim. nokia melodisi vs. resimleri en kısa sürede ekleyeceğim. önce upload bitmesini bekliyorum...yeni firmware nin linki :

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler, biraderin telefona yükledim güzel oldu :oke: eline sağlık :)

Üst Alt