XPeria Arc HD kendini Gösterdi !!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
XPeria Arc HD kendini Gösterdi !!

Sony Ericsson’un , olarak anılan ve daha önce Nozomi olarak ortaya çıkan cihaz olduğu düşünülen Android akıllı telefonuyla ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor. ITProPortal sitesinin kaynaklarından aldığı bilgilere göre bu akıllı telefonda 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, 1.5 GHz çift çekirdekli Snapdragon MSM8660 yongaset, Android 2.3.6 Gingerbread işletim sistemi bulunacak. 12 megapiksel çözünürlüklü kamera dedikoduları ise henüz doğrulanmış değil.
Sitenin fotoğraflarını yayınladığı cihazın 8 GB’lık dahili belleği bulunduğu belirtiliyor. 1080p HD video kayıt yeteneğinin bulunacağını göz önünde bulundurursak, 8 GB’lık alanın yeterli olması için iyi bir sıkıştırmanın yapılması gerekiyor. Neyse ki, Sony Ericsson’un bu konuda tecrübeli olduğunu düşünebiliriz. ITProPortal sitesi bağlantı destekleri konusunda bir bilgi vermemiş, ancak günümüzün yüksek profilli akıllı telefonlarında bir standart hâline gelen HSPA+, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth gibi bağlantı desteklerinin bulunmasını bekleyebiliriz. Bu arada Sony Ericsson’un minSIM kart yuvası yerine iPhone 4S veya Nokia N9′daki gibi microSIM kart yuvasına yer verdiği söyleniyor.

Bu arada Sony Ericsson’un gizemli cihazının Quadrant benchmark yazılımıyla gerçekleştirilmiş benchmark testinin sonuçları da paylaşılmış. Cihaz Quadrant’tan 2219 puan elde etmiş. Ne var ki, bu sonuç cihazın final performansı hakkında pek fikir veriyor sayılmaz. Bu arada cihazın piyasaya Ice Cream Sandwich ile birlikte çıkmasının zor olduğu söyleniyor. Zaten ekranın altında yer alan ev, geri ve menü tuşları da Gingerbread’in varlığının bir işareti sayılır. Sony Ericsson’un yeni Xperia cihazını gelecek hafta içinde çıkarması bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: JBelieber ve Jrcan1

cyber

cyber

Üye
Güzele benziyor

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Özellikleri güzel,fakat tasarımını beğenmedim.Kalas dikdörtgen tasarım olmuş.Arcdaki ergonomik tasarım çok daha iyiydi.:good:

cyber

cyber

Üye
Ama çok ince olsa gerek

Türe

Türe

Üye
dış görünüşü muazzam

estorak

estorak

Üye
Tuşların bulunduğu kısım da itici geldi fakat özellikler çok iyi

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4186656][COLOR="Red' Alıntı:
Özellikleri güzel,fakat tasarımını beğenmedim.Kalas dikdörtgen tasarım olmuş.Arcdaki ergonomik tasarım çok daha iyiydi.:good:[/COLOR]

Bencede.Özellikler iyi.Ama dikdörtgen tasarım çok sıradan ve kötü gibi .. :D

CorbyW

CorbyW

Üye
Telefonun arkasını görün bide. =) Led aydınlatma var

XER01

XER01

Üye
SE'nin diğer telefonlarına göre tasarımı kötü.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tasarım harika :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi

Telefonun arka kısmıda bu

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8'e kamerada rakipmi cıkıyor :-o vardır bi eksiği sony ericson bu

Jrcan1

Jrcan1

Üye
XPeria arc HD gayet güzel :oke: o led aydınlatmada harika olmuş :oke: :D

JBelieber

JBelieber

Üye
pekde güzel değilmiş.ama xperia'nın diğer telefonlarından tasarımı biraz farklı

CorbyW

CorbyW

Üye
n8'e kamerada rakipmi cıkıyor :-o vardır bi eksiği sony ericson bu
Çok güldürdün beni. Kamera konusunda Sony mi daha iyi Nokia mı? Tutupta bana n8 ile Neo'yu filan karşılaştırma yapma ama. Genel olarak bak. Gerçi N8 olmasa sizin övünecek birşeyinizde yok ama neyse. Sanki kamera alıyorlar telefon değil.

61semih

61semih

Üye
htc varken se alınmaz bence se nın arayuzlerı facıa

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
tempestshine

tempestshine

Üye
    Konu Sahibi
Çok güldürdün beni. Kamera konusunda Sony mi daha iyi Nokia mı? Tutupta bana n8 ile Neo'yu filan karşılaştırma yapma ama. Genel olarak bak. Gerçi N8 olmasa sizin övünecek birşeyinizde yok ama neyse. Sanki kamera alıyorlar telefon değil.

N8 kamerasıyla övünülebilir.Ama N9 diye bir cihaz daha var hatırlatayım :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt