Galaxy Tabimi camdan atmak üzereyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bunki

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Tabimi camdan atmak üzereyim

6 ay kadar önce galaxy tab p1000 aldım. Aldığımdan beri sadece son 3 aydır kullandım ilk aldığımda pek sıkıntı yoktu fakat sonradan oyunlar az gelmeye sıkıcı olmaya başladı. Bende oyun arayışına girince androidmarkete erişememenin verdiği dert ile aklımca telefona "superoneclick" ile root ettim fakat bu markete girmeme olanak sağlamadı bunun üzerine kies ile uptade etmeye çalıştım fakat tahminimce rootlu olduğu için problem çıkardı ve "acil durum kurtarma modu"na girdi bana bir kod verdi recovery moda alıp işlem yapması gerektiğini yazdı recovery moda aldığımda tablet kendi kendine açılmaya başladı kiesten ayırıp herhangi bir oyuna girdiğimde saliselik bir com.bilmemne kapatılıyor uyarısı gelip oyunu açmama mani oluyordu bende bunun üzerinde fabrika ayarlarına çevirdim. ve şu an elimde ilk aldığım günki gibi yatan bir galaxy tab var ve hala root lu

benim sizden istediğim ise bunun rootunu nasıl kaldırıcaz [not:superoneclick in unroot butonuna bastım 1saat 15 dakikadır removing superuser.apk de bekliyor]
Markete kavuşabilecekmiyim eğer kavuşamayacaksam rootu kaldırıp aldığım yerde veya kies ten güncelletebilirmiyim herangi bir şekilde
çok zor durumdayım 1200 lira verdiğim alet 3310 kadar işime yarıyor sağlamada benziyor camdan atmayı düşünüyorum :)
yardımcı olacak arkadaş(lar) a şimdiden teşekkür ederim

Konunun yeri burası değilse yönetici arkadaşlardan özür diliyorum.

enterneoll

enterneoll

Üye
cyanogenmod yüklebilirsin yeniden sürüm yüklemiş olursun

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sen unrootlamaya çalışıyoşun biz daha galaxy s wifi 5 i rootlayamadık

Peocawe

Peocawe

Üye
Aynen unroot yapmana gerek yok böyle daha iyi. Markete neden erişemiyosun tam bi detaylı anlatırmısın nerede kalıyor felan.?

bunki

Üye
    Konu Sahibi
allaha şükür marketi hallettim unroot işleminide yapabiliyorum tek problemim marketteki ücretli uygulamalar :)

HaqperesT

HaqperesT

Üye
kardaş camdan atacaksan ben geçerkene at :ehe

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
1200 biraz pahalı değilmi.Teknosada 650 TL zaten P-1010

Bu kadar farkediyormu ya 1 yıl ?

bunki

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4189217][COLOR="Red' Alıntı:
1200 biraz pahalı değilmi.Teknosada 650 TL zaten P-1010

Bu kadar farkediyormu ya 1 yıl ?
[/COLOR]

p1000 benimki sadece ve 3g si var telefon olarak kullanmak için verdim o kadar parayı ve boyutuda diğer tablara oranla kücük oldugu için aldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt