Yok artık. Gpu işlem hızları karşılaştırılır mı abi. Ya bi de bcm2727 bcm2763'ten iyi diyenler var. Buradan onlara da tebriklerimi yolluyorum. Bcm2763, şu an dünyada bulunan en iyi gpu'lardandır. Adreno serisini zaten yerle bir eden, PowerVR serisinin ancak SGX543 ile karşısına çıkabileceği gpu'dur bcm2763. Lütfen...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu site nokianın sitesi değilmi ?
siteye gir orda general var ona tıkla öle bak en aşağı orada yazıyoÖyle ancak yazmıyor orada. 2d/3d graphics hardware accelerator yazıyor.
siteye gir orda general var ona tıkla öle bak en aşağı orada yazıyo
İşte buna katılırım ancak 701'de 2763 olduğunu doğrulayan hiçbir kaynak yok. Bazı geliştiriciler olduğunu söyledi sadece. Benchmark testleri ise bir hayli ilginç. 701 şu anda mobil cihazlardaki en güçlü gpuya sahip olan ipad 2 ile başabaş.
Benchmark testlerini nereden bulabilirim?
şunu anlamıyom n8 ile c6-01 arasında benchmark testlerinde azda olsa fark var n8 ile c6-01 in donanımları aynı deqğilmi
Bu arada benchmark testlerinde neredeyse herşeyde üstün bcm2763 sgx 543 mp2'ye göre. Sgx 543 mp2 mobil cihazlarda kullanılan en güçlü gpu idi.

Valla Benchmark testlerinde Iphone4'ü bile geçmiş şaşırdım gerçekten iyi olduğunu biliyordum da dünyanın en iyisi olduğunu bilmiyordum. Bravo Nokia'ya bunu sağlam oyunlarla desteklerse tadından yenmez.arkadaşlar broadcom bcm2763 şu anda mobil cihazlarda kullanılan en güçlü ekran kartıdır. powervr sgx543 mp2'nin tacını elinden almıştır.