Aykut'un Dünyası

Sponsorlu Bağlantılar

HaqperesT

HaqperesT

Üye
500 mhz pek bulunmuyor başka bir hız bul bence. Ama varsayalım işlemciyi değiştirdin yazılımı nasıl değiştirecen aykutcugum. Bence 200 mhz ile idare et. Bu hızda seni zor tutuyoruz yane :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2502601

manyexpress

manyexpress

Üye
over clock var sitede fakat o telefonun işletim sistemini bilmiyoruz bilseydim başka alternatifler sunardım sana ayrıca telefonların hızı batarya uzun gitsın diye düşürulüyor fabrikada ayarlanirken sen bunu programla yüksektebilirsin kardeş ama onu tekniksel açıdan yapmak için yakın bir dostunun süper zeka bir telefon kurdu olması lazim

HaqperesT

HaqperesT

Üye
buda overclock için pro

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Aykut da Hakkın rahmetine kavuşmuş. Hayırdır

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Aynen öyle telefonun bir tarafına, roket tak

HaqperesT

HaqperesT

Üye
ekrana ilkokul çocuklarının kullandığı stik yapıştırıcılar var ondan ekrana sür bir gün güneşte beklet. Sonra camsil ile bir güzel temizle 16 milyon olmasa kesin 15 milyon olur

'h716043'

'h716043'

Üye
sen niye ban yedin

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Ya da bir mahkukatı hayvan def-i hacet eylesin ekrana öyle de 16 milyon olur

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ekrana alkollu içecekler dök rahat 20milyon olur

'h716043'

'h716043'

Üye
benim gibi yani bende bu handler ler yüzünden kendime ban attım artık paylaşım yapmıyorum

'h716043'

'h716043'

Üye
:locked:

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Bu aykut yüzüne ban yemeseydik

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Evet geçenlerde de biri Çıkıp demesin mi? "Sen nasıl adamsın kendi nickini kapatıp başka nick ile geliyorsun ve kendi konunu övüyorsun."anlamıyorum ilyas sanki ben bu işi para ile yapıyorum. Bazıları nankör. Sanki bir çıkarım var. Bugün varım yarın yokum burada. Çok da umurumda değil

murat0288

murat0288

Üye
var kardeş var onada bi çare var dediğinin tamamı olmasada yakını
eve gelen ev telefonu aramalırını cep telefonuna yönlendir gayet güzel androide gerek bile kalmaz....:aha:

tuhafbirfikir

Üye
Olmaz

phasan

phasan

Üye
imkansız

serinaga

serinaga

Üye
Ben bizim arabaya bağladım gayet güzel çalışıyo. Benzin sıkıntısı yok ohh be

HACI ben evde Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) niyetine kullanıyom, arda bi ŞARJ etmeyi unutma haaaa ! :aha:

YAW bu kadar uğraşacağına Bir MUM Yak olsun bitsin heeeee ...

Elektr0

Elektr0

Üye
B tipi ehliyeti olana 2.el F=16 satıyormuş devlet :islikbi kop bizide al hadi :d:

• Beğen
Tepkiler: fullwar ve spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
Bu konudan sonra ileride suyla araba çalıştırıcam,bor buldum bilgisayara bağlıycam gibi konular görmekten korkuyorum :kop:

• Beğen
Tepkiler: fullwar

Üst Alt