Telefona nitro tak telefonun hızlansın .

2 oldular toplanın millet bu akşamı menüsüolur teknik servise bi götürmen lazım yapabilirsin sen yap ama yapamazsan elleme derim hassas bi durum çünkü

Güzel derleme.Yazmış olduğun mesajlara bakıyorum da;
Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için...Arkadaşlar biliyorsunuz android beş para etmez.Benim sorum buna s60v3 yüklenebilir mi? Programı varsa link atabilir misiniz?
Iphone 3GS yi Iphone 4S Yapma
Arkadaşlar yurt dışından a5 işlemci
ile yonga setini getirtip evde
parçalarıni monte etsek
internettende ios5 i yüklesek sizce
daha hesaplı olmaz mı?
Arkadaşlar biliyorsunuz cep telefonlarının hoparlörü çok küçük ve biri arasa diğer odadan duyulmuyor.Benim sorum radyonun hoparlörünü cep telefonunun hoparlörü gibi gösterebilir miyiz? S60v3 için...
Biliyorsunuz cep telefonlarının pil güçleri fazlasıyla arttı.Malum herhangi bir yazı yazıyorsak elektrik gidince veriyi kaybediyoruz.Elektrik kesilmesine karşı elektrikler kesildiği anda usbden bağlı...Anna yı belle yi boşver de ne zaman s60v3 için android çıkacak onu söyle.
Nokia 3310 çift çekirdek 1ghz
Zamanını boşa harcıyorsun arkadaş, bu tür şeyler yazacağına bir kaç kitap okusan biraz kültür sahibi olurdun en azından.

Böyle mesajlar yazıyorsunuz sonra neden ceza aldık diyorsunuz arkadaşlar...ya adam bizle ***** geçio işte anlayın![]()